Iljova Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 No cóż powinnaś mieć swoją kanapę :evil_lol: musisz sobie kupić ;-) Quote
shanti Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Chyba że Ci Moniko pożyczę jakieś posłanko?:evil_lol:;) Quote
Mona1991 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Witam i przepraszam za długą nieobecność. :) Mam nadzieję, że wszystko w porządku... Pani Krysiu, jeżeli trzeba będzie zajechać to dopiero w następnym tygodniu mogę udostępnić samochód... Chociaż nie ukrywam, że popsuty bo gaśnie, ale jeździ jak kawałek przejadę. Ten płyn postaram się podrzucić w niedzielę, rano, bądź po południu, bo od 14 mnie ni ma w tygodniu, cały dzień w du....... Przepraszam jeszczę raz. Quote
monika55 Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Te amory jeszcze niegrożne. ale oczy dookoła głowy. Mufinka jest w 100 miejscach na raz. Ruchliwe toto strasznie. Szafra widziała. Ja mam nadzieję że jak trochę popuszczą te mrozy to nasze auto odpali. Na razie wszystko zamarznięte. Quote
monika55 Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Ja już nie wiem. Cieczka to krew? Nie ma krwi. Psy latają za nią jak opetane. Dropsa sie da odpędzić zwykłym Fe. Mufinka chetna nie jest. Zreszta na ręce biorę jak sytuacja krytyczna. Tylko to takie dziwne. Jest to cieczka czy nie. Juz głupia jestem. Quote
szafra Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Może ona takiej zwykłej cieczki nie będzie miała. Całe jej leczenie, narkozy i te złe wyniki krwi - to wszystko wpływa na prace hormonów i może zaburzać całą gospodarkę hormonalną i być może to będzie tylko taka cieczka .... może P. Bartek coś więcej powie na ten temat. Quote
Atrisko Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Generalnie cieczka zaczyna się duużo wcześniej niż krwawienie...i zazwyczaj widać to po zachowaniu suki...robi się bardziej zalotna,aczkolwiek nie dopuszcza tylko się bawi, wylizuje no a psy zaczynają szaleć bo "pachnie znakomicie"... po tygodniu pojawia się śluz i śluz razem z krwią czyli najgorętszy okres bo wtedy suka jest chętna...potem jeszcze tydzień napięcia...całość 21 dni podwyższonej uwagi na ewentualne zaloty płci męskiej...i uwagi na suńkę... czyli współczucia... Quote
szafra Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Moniko55 szukałaś chust z napisem " Szukam domu" ? Tu są takie : http://www.dogomania.pl/threads/222411-Legowiska-dla-kota-obro%C5%BCa-chusty...dla-Pirata-i-Kacperka-do-12.02-do-godz.-20.00 Quote
malawaszka Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 fajna z niej szczota śmiesznota! i mówisz, że dojrzewa :mdleje: no współczuję jeśli to cieczka... Quote
Iljova Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Cześć Mufinko :-) Dla Mufinki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [SIZE="5"]A to dla Was Quote
Mona1991 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 A materdio... Ja jutro podwioze Pani ten preparat od Shanti, bo dzisiaj chyba już nie dam rady... Quote
shanti Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Powodzenia! Dropsik to facet z zasadami, wytrzyma ;) Quote
monika55 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 I my witamy. Chustkę kupiłam. Chuligan szaleje. Quote
Atrisko Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ...byle tylko domu nie rozniosła...Pozdrowienia dla zastępczej Rodzinki Mufinki... Quote
Iljova Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Witam ;-) Mufinko mam nadzieje że nie szalejesz za bardzo ?! Quote
szafra Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Iljova napisał(a):Witam ;-) Mufinko mam nadzieje że nie szalejesz za bardzo ?! No nie wiem, nie wiem !!! Coś mi się wydaje, że jednak wariuje tak troszkę :evil_lol::evil_lol:. Quote
monika55 Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Już nie wiem jak oduczyć. To złodziej doskonały.Kradnie co się da i to po mistrzowsku. Wiemy o tym, pilnujemy przecież i z drugiego względu. A ona kradnie. Śrubokręt, kapcie, ścierkę i w ogóle co się da.Niektóre rzeczy mogą jej krzywdę zrobić. A w przyszłym domu może to być problem. Swoich zabawek /a ma ich dużo/ nie niszczy , nie ogryza. Nawet buty gości w niebezpieczeństwie są. Wlecze buciora do pokoju i ogryza. Jest karcona słownie, zdaje sobie sprawę że źle robi. Ale robi.Najgorzej z przedmiotami metalowymi. Wszystko pochowane ale ona jakoś zawsze ukradnie. Jak ją wychować? Quote
shanti Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Mała sroczka. Nie mam pojęcia jak tego oduczyć. Może nie karcić a zamieniać się z nią, ukradziona rzecz za ciasteczko? Może z czasem sama zacznie te rzeczy wam przynosić zamiast chować? Quote
DT Iwa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 I będzie ciasteczko albo psikus :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mona1991 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 No jak sroka :) A chowa je wszędzie, czy do swojego posłanka, czy w jedno miejsce? Bo jak tak, to trzeba zmienić imie :):):):):) Quote
DT Iwa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 nawet wiem na jakie SROKA heheeheh:eviltong: Quote
szafra Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Moniko55 wszystko OK ??? Sroczka dobre dla niej imię ( drugie) ... Quote
shanti Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Potrzeba Wam coś? Bo sie zaczynam martwić :shake: Quote
Recommended Posts