Bazyliszek Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy 50 ogłoszeń 10 zł 25 ogłoszeń 5 zł http://www.dogomania.pl/threads/224052-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-25-og%C5%82osze%C5%84-5z%C5%82-50-og%C5%82osze%C5%84-10-z%C5%82-do-20.03.2012 Quote
monika55 Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Mufinka tym razem nienajlepiej zniosła narkoze. Bardzo płakała w samochodzie, a potem w domu. Leży i niechętnie wstaje. Króciutki spacerek, siusiu i wraca do domu. Na szczęście apetyt ma.Tylko bardzo napada na Dropsa. Ani się do niej zbliżyć nie może. Została zachipowana i wyczyszczono jej zęby:crazyeye: przy okazji. Quote
szafra Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Dobrze, że wszystko w porządku. Mam nadzieję, że to ostatnia narkoza w jej życiu! Quote
Iljova Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Napada na Dropsa bo żle się czuje, jest osłabiona po narkozie więc musi nabrać sił i będzie dobrze :-) Quote
monika55 Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Wczoraj taka chorutka i w porządnym fartuszku. Dziś się wstydziłam z obdartusem wyjść. [/URL"" rel="external nofollow noopener">http://[URL=http://www.fotosik.pl] Quote
szafra Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Oj jak wspaniale, że już wszystko na dobrej drodze ! Obdartus już w strzępy rwie kubraczek? Quote
Iljova Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 No to ładny numer odwaliła widocznie nie [podobał jej się kubraczek, a może kolor nie odpowiadał ? ;-) Quote
Iljova Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ależ te sunie wybredne ona to druga której nie odpowiadał kolor kubraczka ... evil_lol: Jednej nie pasuje różowy drugiej czerwony :shake: co tu z nimi robić ??? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 monika55 napisał(a):Mufinka tym razem nienajlepiej zniosła narkoze. Bardzo płakała w samochodzie, a potem w domu. Leży i niechętnie wstaje. Króciutki spacerek, siusiu i wraca do domu. Na szczęście apetyt ma.Tylko bardzo napada na Dropsa. Ani się do niej zbliżyć nie może. Została zachipowana i wyczyszczono jej zęby:crazyeye: przy okazji. to ona miała już kamień? takie dzieciątko? trzymam :kciuki: za szybkie dochodzenie do siebie!!!! Quote
monika55 Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Jak długo powinna nosić ten fartuszek? Prawie go już nie ma. A zdjęcie szwów za 2 tygodnie. Nasz wet mówi że zaobserwował ze im więcej kłaków przy pyszczku tym więcej kamienia. Dropsowi zęby myję , a i tak ma te zębiska okropne. A u Mufinki nawet się nie spodziewałam że w tak młodym wieku już będzie nalot. Pani na wiadomość o wizycie P/A się nie odezwała. No i dobrze. Quote
DT Iwa Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Widać mało pewnie odpowiedzialny domek skoro sie nie odezwała. Mufince należy się dobry domek taki najlepszy. A jesli chodzi o kubraczek to jeśli mogę to powiem że ja LOLI jak była to ściągłam na drugi dzień bo też jej było nie wygodnie ale pilnowałam aby sobie tam nawet nie lizała jak ją swędziało to smyrałam ją po szwach aby jej ulżyć. I potem tak się nauczyła że jak swędzi to kopytami na górę i smyraj ;) Quote
shanti Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ale co najmniej 10 dni nie może szwów ruszać, a najlepiej całe dwa tygodnie. Jak rozwali ranę to masakra. Quote
DT Iwa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 No ja z LOLĄ byłam 24 godziny na dobe więc pilnowałam aby nie ruszała przez 2 tygodnie tych swędząscych nitek :evil_lol: Quote
monika55 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Wygląda jak dziecko wojny. Poszarpane to ubranko. Musi mieć bo majstruje przy brzuchu. Kołnierz beee, szaleje w nim. Pilnuje jej ale nie przypuszczacie jaka zołza zmyślna. Ranka pięknie się goi. Quote
Iljova Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 To zupełnie nie masz minuty na lenistwo i nudę :-) To łobuziara :-) Quote
shanti Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 A myśmy wczoraj chcieli ściągnąć szwy kolaczce. Kubraczek pięknie nienaruszony, nówka, nawet nogawki nie porozciągane a szwów nie ma :crazyeye: Zmyślne te stworzenia są, nie ma co. Quote
monika55 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 To umówimy się z Państwem od Suzki na wstępne zapoznanie. Pani z Krakowa odpadła, jest arogancka i łaskę robi że weźmie psa. Więc niech szuka gdzie indziej. Choć mam ochotę ją na Czarne kwiatki wstawić. Quote
malawaszka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 monika55 napisał(a):To umówimy się z Państwem od Suzki na wstępne zapoznanie. Pani z Krakowa odpadła, jest arogancka i łaskę robi że weźmie psa. Więc niech szuka gdzie indziej. Choć mam ochotę ją na Czarne kwiatki wstawić. znaczy co - Państwo Suzi chcą Mufinkę adoptować? trzymam :kciuki: Quote
Recommended Posts