Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiejszy spacer to sama radość. Jaśnie państwo nie zejdą podjazdem bo sól. No to jedno pod pachę, drugie pod pachę. I trzecia ręka by się przydała. Nie ma. Mało nie grzmotnęłam z towarzystwem w zaspę. Potem - Mufka chce biegać, Drops dostojnie drypci z nosem w śniegu. Do kitu taki spacer. Mną się wcale nie przejmują. Znowu pogadanka była. W windzie się tłukli. I tyle mojego wychowania.

Posted

Ale wstyd zapomnialam dziś o Mufince i Dropsiku ale żeśmy tak zapracowane z Ola były że pominełam :crazyeye::crazyeye: dzień dobry:cool1: a i już dobranoc :cool3:

Posted

[quote name='monika55'](...)Problem bo ona nie może jeść mięsa,(...)[/QUOTE]
tzn mięsa żadnego czy tylko określonego, np kurzego...są amerykańskie karmy w granicach 115zł za 15 kg naprawdę dobrej jakości, czy taka kwota byłaby do zaakceptowania?

Posted

Mięso podnosi jej poziom fosforu :shake:a to powoduje odwapnienie kości. Paradoks.
Może odpalimy nasze auto bo jeśli nie to zadzwonię do Ciebie Mona. U weta trzeba być przed 10tą.

Posted

Jestesmy po pobraniu krwi.Wyniki jutro. Dziękuję Monie za podwiezienie. Wet stwierdził że Mufka wygląda zupełnie inaczej,radosna, przytyta i w ogóle. Została zaszczepiona na wszystko. Nareszcie. Sterylka zdecydowanie jeszcze nie. Karme mam do odebrania jutro.

Posted

Nie ma cieczki , to chyba dzieciak jeszcze. Nie wiem co zrobie. Teraz sterylki nie, a Drops mimo ze stary to pewnie nie odpuści. To potem aborcyjna? Nie jest szkodliwa? No, szczeniaczków na pewno nie chcę.
Miałam kiedyś dawno temu sunię 12 lat i każda cieczka to był koszmar. Ale pozostała dziewicą. Tylko ja wiem ile mnie to kosztowało. Głownie się boję że jak Drops na nią skoczy to jej tę nóżkę uszkodzi. Już mam koszmary. A bez sterylki jej nie oddam.
Mona, dziekuję za przywiezienie karmy i książeczki.

Posted

My tu z Iwoną kombinowaliśmy... Żeby Dropsa wysłać na dwa tydnie na DT :) Ale pewnie będzie się Pani denerwować o niego i nie wiadomo jak on to zniesie... Bo do nas sunia z cieczką... URWAŁ jeszcze gorszy.

Posted

Moniko55 jeszcze od mnie prośba ( taka trochę bardziej osobista) jeżeli możesz naucz ją proszę zostawania w domu samej! Nawet bez Dropsa.
Później może być trudno ....