Ana_Zbyska Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 łoooooo Zooocha:lol::lol::crazyeye: Cały czas zadziwia! Quote
Tina:) Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Sliczne foteczki... No no Zocha;) uważaj na siebie łobuziaro :) Quote
sleepingbyday Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 kompletnie mi nie działa Internet w domu, ale od poniedziałku pracuję (hura), więc pewnie będę częściej na dogo. njusy: zosia znów została pogryziona. nie jakoś tragicznie, jedna dziurka po kle w szyi (przebił się przez skórę), ale to już drugi raz od jesieni! co więcej wcale (w obydwu przypadkach) nie podskakiwała tym sukom, spokojnie sobie trawkę niuchała. teraz dziurkajuż się goi, choć zrobiła jej się spora gula (bez ropy, więc pewnie odczyn po prostu) i to mnie na początku martwiło. ale zmiejsza się, więc wsyztsko ok. poza tym zoska starsznie zazdrosna się robi, nie mogę znajomych psów głaskać, bo je odgania ode mnie. ale za to coraz łątwiej zapoznaje sie z pieskami. poza tym zosia eskaluje w swoimch zapędach łowieckich. ostatnio upolowała małego ptaszka (na pewno go dziabnęła, ale jej uciekł w krzaki, mam nadzieję, że go w tych krzakach nie dobiła, a on nie był jakoś poważnie dziabnięty. zosia to mały predatorek. Quote
San_(jagodowa:) Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Zocha! Nie wolno ptaszków gonić!:mad: ;) Quote
Ana_Zbyska Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Biedna Zośka..znowu pokąsana..:placz: ehh.. Trzymaj się Maleńka! Quote
sleepingbyday Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 troche fotek od Doginki: zofia pozdrawia :p: Quote
sleepingbyday Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 prawda, jaka zieloniutka? a zośka jaka bielutka, choć przez pogryzienie dawno nie była kąpana i jest strasznie szara... :oops: Quote
sleepingbyday Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 zosia znów była na spływie. tym razem spławiałyśmy się pilicą. udało mi się nawet namówić zoskę do wejścia do wody (za kijkiem), ale szła niechetnie i na pazurkach ;-) poza tym w nocy była burza i ludzie z innych namiotów chodizli, wiec zoś był cały czas na stand by i komplet nie się nie wyspała. w poniedziałek, jak wstawałam do pracy, zupełnie nie mogłam jej dobudzić :-). ucieczka do namiotu chroniącego przed siłami przyrody: schron w namiocie: no chodźcie do środka, bo was piorun zabije!: powrót do domu: Quote
Macho Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Zosieńka... ciągle nie mogę się nadziwić, że Ty umiesz też być taka...normalna :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 UWAGA UWAGA nastapił kolejny przełom - zofia z własnej woli wchodzi do wody i nawet pływa:happy1::happy1::klacz::klacz:!!!! oczywiście dalej się boi i ostrożnie, powoli wchodzi, cofa się, znów wchodzi... ale jednak. widać, że mimo niepewności spodobało jej się :happy1:. mam dowody (do wody) natomiast wyławianie patyczków z wody kompletnie jej nie przeszkadza w żadnych warunkach :cool3:: Quote
sleepingbyday Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 mam jeszcze filmik, ale jest bokiem, muszę się naumieć przewracać filmy do pionu :-). a tymczasem założyłam zośce fotobloga, skoro już mam nowy aparaten fotografen :evil_lol:: na razie jest świeży i skromniutki, ale mam nadzieję go rozkręcić. zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117779 Quote
sleepingbyday Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Macho']Zosieńka... ciągle nie mogę się nadziwić, że Ty umiesz też być taka...normalna :eviltong: w odpowiedzi na pojawiające się plotki o normalności zosi :crazyeye::evil_lol::evil_lol:: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10666169#post10666169 (zdjęcia PO reklamie breezera) Quote
Ana_Zbyska Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 No Zoska piekna i urocza jak zawsze:loveu: Ile Ona juz jest u Ciebie, SBD? Quote
sleepingbyday Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 póltora roku około. od lutego 2007.... ale ten czas leci, nie? normalnie jakby to było wczoraj, widzę zoskę jak przyjeżdża pod blue city uprzednio zaczadziwszy bąkami :oops: uprzejmego pana, który nadrabiał 100 km, wpadł w objazdy i w korki wawskie, a wysiadł z samochodu w doskonałym humorze. byłyśmy z moja przyjaciółką przekonane, że zośka go ućpała tymi bąkami:cool3:. o wiele krótsza podróż do mnie do domu była ostrym przeżyciem... w życiu tak smrodliwych bąków nie wąchałam...:diabloti: Quote
Ana_Zbyska Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No leci czas, leci.. A ja dalej doskonale pamietam Zoski usmiech i Sabine mowiaca "Zocha, usmiechnij sie slicznie, Zocha usmiech.." i wtedy zelazny zgryz Zoski sie ukazwal..:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 hehe -ja na "żelazny zgryz" mówię "Obcy" :evil_lol: Quote
Ana_Zbyska Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 :lol: Wszystkiego dobego dla Zoski, pozdrawiamy z Newtonem:) Quote
sleepingbyday Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 :lol: dziękujemy i odzdrawiamy. wpadaj na zosioblog czasem. sprawdziłam dokładnie - 16 luty 2007 Quote
sleepingbyday Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ciekawe, czy ktoś tu jeszcze wpada? hi hi, a dziś rocznica. czwarta. cztrey lata temu zoska przyjechała do wawy do ds. myslałam, ze to trzy lata, a jednak ten czas śmiga. z drugiej strony - jakby to było wczoraj :-). w piątek zapraszam - dobrze życzących zosi i mi - na mały toaścik i jubelek z tej okazji, do nas do domu. kto ma czas i ochotę - wpadajcie wieczorem i dajcie znać, że będziecie :-). i zapraszam na film :-) Quote
Asia_M Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Ja tu wpadam! :) Spóźnione ale najszczersze życzenia wszystkiego co najpiękniejsze, najlepsze i najmilsze dla wspaniałych Pań - Zosi i jej Pani Sleepingbyday! :) Dużo zdrówka Wam życzę Kochane i jeszcze wielu pięknych lat razem. Quote
Asia_M Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 I co tam u Was słychać Dziewczyny? :) Quote
sleepingbyday Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 wszystko super. zoska jest najfantastyczniejszym psem na świecie. obiektywnie to stwierdzam. naparwde mam hopla na jej punkcie :loveu: miała ostatnio epizod alergiczny, ale wtki stawiają, że epizod. pzoa tym - wiecie -, zoska jest juz panią w średnim wieku, więc nie szaleje, tak jak kiedyś. duzo spi. ale fakt, ze na spacer i do zabawy gotowa jest w kazdym momencie :-). dziekujemy za zyczenia :p Quote
Recommended Posts