romenka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 mshume napisał(a):Bede czekać na wiesci o pudelku A jakieś plany co do niego? Mi łatwiej by było wtedy decydować cokolwiek.... Quote
mshume Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Chcę go wstawić według szablonu na wątek pudelków, bedzie miał ogłoszenia, tam jest sporo grupa, może jakos uda sie pomoc.założę mu tez wątek.romenka napisał(a):A jakieś plany co do niego? Mi łatwiej by było wtedy decydować cokolwiek.... Quote
romenka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 katarzyna09 napisał(a):Bidula... Daję 50,-jednorazowo. O rany bardzo dziękuje!!!!!! ja mogę dać psince awaryjne dt na bardzo krótki okres czasu- do 2 tyg, może max miesiąca. sama mam dużo zwierzaków, też mniejszych i psa. jedynym warunkiem jest, żeby nie próbowała łapać królików, które biegają luzem po domu. jeśli by tak było, to dt jest możliwe, ale powiedzmy na tydzień, bo inaczej nie wyrobię niestety z obowiązkami zwierzęcymi...no i dopiero od soboty (10.09) mogłabym ją ewentualnie wziąć do siebie (mieszkam na pradze północ). proszę o kontakt na pw, podam tel, jeśli potrzeba takiej pomocy. Nausicaa dziękuje z całego serca za ferowaną pomoc!!!!!! Jeszcze nie rezygnuję z niej choć mam nadzieję że uda się ją przetrzymać tutaj w Serocku wtedy było by prościej. Ale dziękuje z całego serca!!!!!!!!!! Quote
azalia Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Biedna psinka,postaram się ją wspomóc. Quote
Awit Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 A pudelek się znalazł? Romenka w razie czego, czyli w razie tego dt u nausicaa, to my byłyśmy z mala_czarna na wizycie u nich. Quote
iwna5702 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Boze na razie jestem na etpaie szukania pracy - moze moglabym jednorazowo poki co 30 zl na sunie:roll: Quote
romenka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Kochani więc tak Dzisiaj idę na spotkanie z panią. Myślę że Pani się zgoi do 9-tego przetrzymać sunie przecież to kilka dni a ja od 9-tego tylko jak mój TZ by się dowiedział to by mnie wyrzucił chyba z tą sunią. Ale co ta. Raz się żyje. Dobrze w takim razie jak już wszystko się wyjaśni i będzie wszystko ok to wtedy podam nr konta na sunie... Dziękuje Wam a teraz muszę jeszcze poszukać deklaracji na nią. Szkoda że ze stałymi tak ciężko...Ja sama daje na psinkę 20 zł jednorazowo.... Quote
romenka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 iwna5702 napisał(a):Boze na razie jestem na etpaie szukania pracy - moze moglabym jednorazowo poki co 30 zl na sunie:roll: Wiem jak to jest...:( Sama jestem bez pracy tylko na utrzymaniu. Nas ratuje każdy grosik i za każdy jestem bardzo wdzięczna!Zależy mi by Suńce pomóc boję się tylko bym nale sama nie została z tym bo mam Romka na głowie... Jakby chociaż połowę deklaracji stałych uzbierać było by już super ale ile by nie było to i tak jestem niesamowicie wdzięczna!!!! Quote
idusiek Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 u ła. staruszka. ale wyjątkowo poczciwie wyglada :) Quote
romenka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Kochani staruszka bezpieczna a przynajmniej na te kilka dni. Potem napiszę więcej tera idę do dzieci bo dzisiaj wyjątkowo zakręcony dzień... Quote
Rewelacja Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Dlaczego sa zbierane deklaracje na hotel, skoro pojawila sie propozycja DT dla suni? Quote
Negra & Anna Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Chyba nie dam rady ze stałą deklaracją :( ale od czasu do czasu mogę się dorzucić Quote
katarzyna09 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 romenka,co z sunią?Jest już bezpieczna? Quote
romenka Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Rewelacja napisał(a):Dlaczego są zbierane deklaracje na hotel, skoro pojawila sie propozycja DT dla suni? Ponieważ to na krótko. Oczywiście że bym skorzystała z tej pomocy gdybym teraz nie miała co z nią zrobić jednak do 14-stego mam czas zebrać na nią deklaracje chociażby jednorazowe najwyżej potem się będzie myśleć co dalej... W każdym razie sunia bezpieczna. Co prawda nie w domu ale na podwórzu jednak nie przy ulicy więc śpie spokojnie że nic jej się nie stanie... I na razie w sekrecie mogę napisać że pojawiła się nadzieje na dom stały dla Suni. Dostałam tą wiadomość od Megii1 :) której z całego serca dziękuje za to że los Suni nie jest dla niej obojętny co świadczy wiadomość wyżej bo ja jednak nie wierzyłam że Sunia znajdzie domek ze względu na wiek. Dziękuje Megii1!!!!! Szczegółów nie znam ale czekam na telefon od Megii1 wtedy napiszę więcej. Dziękuje Wam wszystkim że nie przeszliście obojętnie przez ten wątek. Jak by potwierdziła się wiadomość o domku stałym wtedy Sunie byśmy sterylizowali i co najważniejsze zaszczepili czyli kwestia zbierania na Hotel byłaby tylko na czas rekonwalescencji Suni. A więc trzymamy mocno kciuki!!!! Quote
katarzyna09 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Trzymam mono kciuki za DS dla suni! Quote
romenka Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Kochani proszę napiszcie teraz czy deklaracje są nadal aktualne bo w takim razie zaczęłabym zbierać na nią pieniążki. Póki nie wiadomo jeszcze czy domek wypali zbieram na hotel potem najwyżej te pieniążki pójdą na sterylizacje i zaszczenienie jej i każdy dzień hotelu od 13-stego albo 14-stego. Nie chcę się pyta TZ-a na razie którego będzie wracał bo będzie to podejrzanie wyglądać bo wie że Sunia spędza mi sen z powiek- poczekam aż sam mi powie. Kochani a jak z bazarkami czy też aktualne? Quote
nausicaa Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 trzymam kciuki, żeby DS się znalazł! Quote
Recommended Posts