romenka Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 mshume napisał(a):Co z pudelkiem?pojawił się? Pudelka nie widziałam. Tak gdzie on przychodzi jeżdżę codziennie ale nie widziałam. Jednej pani dałam nr telefonu ona tam mieszka więc ma dzwonić jak się pojawi tyle że co dalej z nim? Poobno jest jeszcze jeden pudelek? tyle że tamten ma dom jednak facet strasznie go zaniedbał. Bardzo skołtuniony , nos popękany ogólnie bardzo zabiedzony i prosiła by uratować tego psa. Ona nie chce się wtrącać bo nie chce kłopotów z sąsiadami... Quote
romenka Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Dziękuje, w takim razie wysyłam PW z nr konta.... Quote
feliksik Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 dobrze, że sunia chociaż bezpieczna już - i trzymam za domek Quote
Negra & Anna Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 romenka napisał(a):Kochani proszę napiszcie teraz czy deklaracje są nadal aktualne mogę jednorazowo przesłać 50 zł, konto to samo, na które przelewam dla Romka? Quote
romenka Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Negra & Anna napisał(a):mogę jednorazowo przesłać 50 zł, konto to samo, na które przelewam dla Romka? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dziękuje :loveu: Tak konto o samo :loveu: Jejku!!!!! Przy takich duszyczkach staruszce się uda na pewno!!!!! Dziękuje jeszcze raz!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
mshume Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 koszmar jakis :(jest jakas szansa na fotki tego drugiego? jakies info o nim? wiek? płec? wielkosc. dam znac na pudelkach.romenka napisał(a):Pudelka nie widziałam. Tak gdzie on przychodzi jeżdżę codziennie ale nie widziałam. Jednej pani dałam nr telefonu ona tam mieszka więc ma dzwonić jak się pojawi tyle że co dalej z nim? Poobno jest jeszcze jeden pudelek? tyle że tamten ma dom jednak facet strasznie go zaniedbał. Bardzo skołtuniony , nos popękany ogólnie bardzo zabiedzony i prosiła by uratować tego psa. Ona nie chce się wtrącać bo nie chce kłopotów z sąsiadami... Quote
romenka Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 mshume napisał(a):koszmar jakis :(jest jakas szansa na fotki tego drugiego? jakies info o nim? wiek? płec? wielkosc. dam znac na pudelkach. Tak jak pisałam. Jeśli psinka się pojawi Pani ma mi dać znać...Moż trzeba by było napisać chociaż o fakcie że piesek jest i w razie pjawienia się jego ktoś będzie miał jakiś pomysł? Moim zdaniem piesek jest starszawy ale nie dam sobie ręki uciąć. Jest małym pudelkiem ale ja się nie znam na tej rasie :( Teraz u nas kropi deszcz zresztą Zuzia mi śpi więc i tak nigdzie się nie ruszę. Może potem podjadę. Quote
romenka Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 mshume napisał(a):juz napisałam na wątku pudelków... Bardzo Tobie dziękuje!!! Quote
romenka Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 bela51 napisał(a):Przelałam dla suni 15 zł. Dziękuje bardzo!!!!!!!!!!! W pierwszym poście zrobię rozliczenie wpłat i wypłat. Dzisiaj podjadę do sunie sprawdzić jak się ma :) Przy okazji popatrzę za pudelkiem bylem kolejnej bidy nie znalazła, tfu, tu, tfu Quote
bela51 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 W góre sunieczko, niech cie Ciotki zaobacza ! Quote
romenka Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Byłam u Suni :) Niestety bardzo krótko. Pani troszkę przerażona że nie odbiorę jej jednak zapewniłam ją że od 9-tego sunia idzie do mnie. Kupiłam karmę i zjada ze smakiem. Pani ma podwórze ogrodzone. W nocy spała w ganku a teraz na dworzu. Posłuszna bardzo i widać szczęśliwa z tego co ma!!! Niestety byłam bardzo króciutko bo ciągle pada albo kropi i w koło Wojtek. Na nóżkę mniej utyka. Jest bardzo poczciwą sunieńką i myślę że nowy domek miałby z niej mnóstwo szczęścia! Boże byle się udało bo tak mi psiny szkoda!!!!! Pudelka nadal ani widu ani słychu :( Pani też nie dzwoniła. Quote
coronaaj Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 mshume napisał(a):juz napisałam na wątku pudelków... No juz jestem....czyli jeden pudelek popielato-czarny zakoltuniony...tego co nie ma??? Drugi u faceta , czy macie adres? Czy Meggi 1 wzielaby jakiegos pudla? Megg1 znam osobiscie... Quote
romenka Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 coronaaj napisał(a):No juz jestem....czyli jeden pudelek popielato-czarny zakoltuniony...tego co nie ma??? Drugi u faceta , czy macie adres? Czy Meggi 1 wzielaby jakiegos pudla? Megg1 znam osobiscie... Ten pudelek na zdjęciu to ten bezdomny (na 99%) Pudelek zaniedbany u faceta zdjęć nie mam. Jeśli pudelek się pokaże ja niestety nie będę w stanie ulokować go w Hotelu bo właśnie zbieram deklaracje na hotel dla suni z tego właśnie wątku. Muszę wiedzieć co mam robić jakby pudelek się pokazał? Mogę wziąć go na czas nieobecnści TZ-a w domu ale to kwestia kilku dni potem muszę coś wymyślić. Quote
romenka Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Ja mówiłam Pani żeby zadzwoniła po Straż Dla Zwierząt ta jednak się boi bo mówi że jeśli tak by zrobiła to wszyscy będą mówić że to ona. Faktycznie babeczka dokarmia psiaki jakie się błąkają. Ma dobre serce ale robi to sama walcząc z całą okolicą. Adres bym zdobyła ale nie chce babce narobić kłopotów. Ona mówiła że tego psiaka by "ukradła" byle polepszyć mu los :diabloti: Quote
mshume Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 O Cioteczka Coronaaj :) niezły wysyp pudlowych bid w Serocku :(coronaaj napisał(a):No juz jestem....czyli jeden pudelek popielato-czarny zakoltuniony...tego co nie ma??? Drugi u faceta , czy macie adres? Czy Meggi 1 wzielaby jakiegos pudla? Megg1 znam osobiscie... Quote
jukutek Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 jestem i ja :) mogę pomóc w bazarkach... i zrobić fb, jeśli jeszcze nie ma... Quote
romenka Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 jukutek napisał(a):jestem i ja :) mogę pomóc w bazarkach... i zrobić fb, jeśli jeszcze nie ma... Jukutku :) Na razie fb nie trzeba bo mam cały czas nadzieję że domek wypali.Zresztą dziękuje również za propozycje fb elaja bo w tym pośpiechu nie zdążyłam podziękować.Tej psince naprawdę się należy domek. każdym razie dziękuje :) i miło Cię widzieć :) Quote
romenka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 katarzyna09 napisał(a):romenko,pieniążki wysłane;) Bardzo dziękuje :Rose: Popołudniu zapiszę wszystkie wpłaty. Dzisiaj ciągle pada nawet nie przestaje na chwilkę. Nie pojadę do Suni póki pogoda się nie poprawi za to wykorzystam ten czas do poszukania jeszcze pomocy dla niej... Quote
coronaaj Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 feliksik napisał(a):a kiedy będzie wiadomo co z tym DS? Gdzie to DS czy domek sprawdzony? Quote
romenka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 feliksik napisał(a):a kiedy będzie wiadomo co z tym DS? No właśnie, wiadomo już. Wieści są takie sobie. A więc dom stały dobrze przemyślał swoją decyzje no i Pani powiedziała że chciała by ze szczerego serca wziąć psinkę jednak nie stać Panią na kolejnego psiaka natomiast zgodziła się by wziąć ją na DT za karmę. Myślę że jest to i tak lepsze wyjście niż próba utrzymania ją w hotelu tym bardziej że nie mamy deklaracji stałych oprócz zobowiązania się Zachary do deklaracji miesięcznych dla mnie natomiast hotel to samobójstwo by było :( Uzgodniliśmy z Megii1 że będziemy Pani płacić 100 zł na karmę. Będę musiała niestety dalej szukać cioteczek by móc ją utrzymać w DT. Ja też pogadam z moim TZ-tem na deklaracje miesięczną również. W tej chwili z tego co pamiętam mamy chyba 20 zł od Zachary. Brakuje 80zł...:( Od poniedziałku Sunia poszłaby do Megii1 gdzie będzie miała sterylizacje i tam dojdzie do siebie a od 18-stego września będzie już DT. W tej chwili pieniążki jakie się uzbierają pójdą na jej sterylizacje, odrobaczenie, zaszczepienie i to niestety jest jeszcze za mało. Z hotelowaniem ajwyżej wymyślę jakiś bazarek mam nadzieję że z Waszą pomocą. Muszę też myśleć o Romku który ciągle jest w hotelu i o domku niestety nawet nie słychać. Ile będę mogła tyle pomogę. Ta sunia zasługuje na to by żyło się jej lepiej niż dotychczas!!! Proszę pomóżcie!!! Quote
romenka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 coronaaj napisał(a):Gdzie to DS czy domek sprawdzony? Tak wiadom jak Sunia będzie trzymana. Nie na łańcuchu. Będzie miała swoją budę na podwórzu. Pani ma ogrodzony teren ięc Sunia nie ucieknie poza tym ona t nie jest typ uciekinierki ;) W zimie będzie spała w przedpokoju razem z drugim psiaczkiem pani. DT bo już nie DS znajduje się niedaleko Serocka więc ja i Megii1 będziemy mieli na oku sunie. Quote
Recommended Posts