romenka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Moim zdaniem warto próbować!!!!! To że jest ciężko wiem o tym jednak wierzę tak jak wierzyłam z Romkiem że się uda!!! imo że ciężko zawsze jest ktoś kto pomoże i za to dziękuje!!!!Z psinką też damy radę bo musimy!!!!! Dałam sobie tydzień na znalezienie pomocy dla niej i nie podaruje bo to jest bardzo poczciwa psina byle teraz trzymała się jak najdalej od ulicy!!! Quote
bela51 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Szkoda, ze nie mozesz jej gdzies przetrzymac pare dni, aby juz była bezpieczna. Ja moge na razie wplacic jednorazowo 10 zl. Przykro mi, ze na razie nie zadeklaruje sie na stałe, ale postaram sie pomagac bazarkami. Quote
romenka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Przedwczoraj w nocy wylałam mnóstwo łez by przebłagać TZ- aby właśnie przetrzymać ją kilka dni u nas do czasu znalezienia deklaracji niestety jest nieugięty!!!! Nic go nie rusza i już na pewno nie moje łzy!!! Mu jest żal ale nie tak by ją zabrać do nas!!!! Nawet pokazywałam zdjęcia przy Zuzi z psinką i też go nie ruszyło!!!! Niestety pozostało mi szukać pomocy na dogo i byle jak najszybciej!!!! Quote
romenka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 tłamsik napisał(a):jestem na zaproszenie, w tym momencie finansowo nie mogę pomóc, ale jak tylko wyskoczę z dziury budżetowej.. na razie mogę tylko zaglądać.. :( I też bardzo dziękuje a taką pomoc!!! Quote
romenka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Proszę Was kochani rozsyłacie do swoich znajomych wątek z prośbą o pomoc. Ja za ok godzinę idę jej poszukać... Quote
nausicaa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 ja mogę dać psince awaryjne dt na bardzo krótki okres czasu- do 2 tyg, może max miesiąca. sama mam dużo zwierzaków, też mniejszych i psa. jedynym warunkiem jest, żeby nie próbowała łapać królików, które biegają luzem po domu. jeśli by tak było, to dt jest możliwe, ale powiedzmy na tydzień, bo inaczej nie wyrobię niestety z obowiązkami zwierzęcymi...no i dopiero od soboty (10.09) mogłabym ją ewentualnie wziąć do siebie (mieszkam na pradze północ). proszę o kontakt na pw, podam tel, jeśli potrzeba takiej pomocy. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Cudnie Nausicaa!!! Masz wielkie serce!!! Romenka pewnie oszaleje z radości!!! Quote
nausicaa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 liczę na to, że jeśli do dzieci jest dobrze nastawiona, to i do królików:) chociaż moja Becia dzieci nie lubi, a króliki ma zupełnie gdzieś. Quote
BERKANO Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 no to trzymam kciuki za staruszkę i za królicki- chyba za królicki bardziej :cool3: Iwonka szalejesz już czy jeszcze nie :razz: Quote
Martika&Aischa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Wspaniale że pojawiło się choć na chwilkę światełko w tunelu:loveu: Quote
mshume Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Pudelek to piesek, tak? jakiej on jest wielkości?kolor biały? Quote
feliksik Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 weszłam na wątek od Romka i widzę już przebłysk nadziei - romenka szybciutko loguj się, żeby zobaczyć Quote
nausicaa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 ja dopiero wieczorem będę mogła odebrać wiadomość na dogo, ale wysyłam Romce mój tel na priv. Quote
nausicaa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 skrzynka zatkana:( ale zostawię mój nr tel tutaj: 606756899, najwyżej później usunę. gdybym nie odbierała- oddzwonie, bo mam wizyte u weta z kilkoma zwierzakami. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Romenka zapewne się ucieszy, jak poczyta akie cudne wiadomości! Powodzenia u weta ze zwierzaczkami!!! Quote
BERKANO Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Już do Iwonki - Romenki napisałam i zmolestowałam Ją, żeby na watek weszła Quote
romenka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Napiszę za godzinę teraz naprawdę nie mogę...Ja sprawdzę jaka sunia jest na inne zwierzęta tyle że muszę przemyśleć jak to zrobić... Dziękuje wam. Quote
mshume Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 ponawiam pytanie :)mshume napisał(a):Pudelek to piesek, tak? jakiej on jest wielkości?kolor biały? Quote
romenka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Suni dzisiaj nie widziałam ale podobno chodziła przy plaży ja niestety z dwójką dzieci nie dałabym rady zajść aż tam bo potem nie weszłabym z nimi pod górę. Wieczorem pojadę sprawdzić ale to już z jednym dzieckiem nad wodę. W każdym razie pewnie poszła tam bo pić jej się chciało.W każdym bądź razie tam jej nic złego nie grozi byle jak najdalej od ulicy. Faktycznie kuleje bo babeczka mówiła która ją widziała. Quote
romenka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 [Tak piesek. Dzisiaj też go nie widziałam ale dałam do siebie namiary pani która mieszka w tej okolicy i ma dzwonić do mnie. Ja sie nie znam na pudelkach ale jak na moje oko to chyba miniaturka bo mały był a kolor taki szarawy Quote
zachary Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Jestem na wezwanie megii1.Mogę zadeklarować 20 zł stałej, a na bazarek coś fajnego poszukam. Quote
romenka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 zachary napisał(a):Jestem na wezwanie megii1.Mogę zadeklarować 20 zł stałej, a na bazarek coś fajnego poszukam. Zachary dziękuje !!!!! Ja za jakiś czas podjadę z dzieckiem poszukać jej i zobaczę co u niej... Quote
romenka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Słuchajcie rozmawiałam z babeczką i być może weźmie sunię na kilka dni do czasu przyjazdu jej męża...Potem wyjeżdża mój TZ ( 9 września) na Węgry na 4 dni. Jutro Pani ma dzwonić do mnie i będę wiedziała co i jak. Wtedy mielibyśmy czas na szukanie deklaracji chociażby połowy sumy za hotel. Boże byle udało się ją uratować!!!! Suni nie było dzisiaj a ja niestety nie mogę czekać do 22-giej na nią. Co do pudelka też żadnych wieści na razie... Quote
Recommended Posts