Figu Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 nie ma problema, na pewno się dogadamy ;) Quote
Olga7 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 malagos napisał(a):To wiemy, w końcu jesteśmy lek.wet :) Na razie nie mówimy o konkretnym dniu, tylko chcę zrobić rozeznanie co do możliwości Figu, bo w końcu na mnie spadnie martwienie się o transport do Warszawy i zgranie połączenia. Mały jest (no, miał być ) ogłaszany przez Karolinę. Moze pojechać do domku po 5-8 października. I lepiej wg mnie, zeby najpierw Znaczek znaalzł dom, zaraz po nim Gapcia. Może w tym transporcie do W-wy pomogla by cioteczka ludka z W-wy ? Wtatara i Figu wiedzą o niej też. Można zapytać ludkę a koszt bylby niewielki ,to koszt miejscowki pkp dla suni tylko ... Quote
beta ata Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Malagos , jesteś wetem?! Oj, to bardzo Cie proszę, zajrzyj tu i pomyśl, co to jest i jak leczyć: http://www.dogomania.pl/threads/214123-*Pabianice*-bernardynka-Lusia-BEZ-OCZU-!!!!!!!!!!!!!!!! w poście 251 są wyniki bad. edit: Już wiem, że Ty znasz ten wątek, wcześniej nie zauważyłam, przepraszam. Quote
karolina_g_k Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Ogłosiłam malucha na najbardziej wziętych portalach. Otrzymał ode mnie imię Biszkopcik :P Czekamy na odzew ;) Quote
karolina_g_k Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Jakby to ująć... Nie czekałam długo ;) Teraz bede rekrutowac :D Quote
malagos Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Dziekuję, Karolinko, że na siebie wzięłaś rekrutacje ludzia dla maluszka:) Podobno telefon się urywa! Osoby chętne, po wypełnieniu ankiety i to pozytywnym, będą miały ze mną do czynienia :evil_lol: :cool3: Fajnie by było zgrać przewóz mamuśki i synka do Warszawy, maluszek już do ds, mamuśka może zaczekać chwilkę na dalszą drogę u Karolinki, a nawet zaliczyć fryzjera przed Krakowem! :loveu: Aha, do nas pociąg nie jeździ, zostaje samochód. Może ktoś z Warszawy ma ochotę na to ciasto u mnie? Albo, kurcze, obiadek? :razz: :lol: :cool3: Quote
Olga7 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='malagos']Dziekuję, Karolinko, że na siebie wzięłaś rekrutacje ludzia dla maluszka:) Podobno telefon się urywa! Osoby chętne, po wypełnieniu ankiety i to pozytywnym, będą miały ze mną do czynienia :evil_lol: :cool3: Fajnie by było zgrać przewóz mamuśki i synka do Warszawy, maluszek już do ds, mamuśka może zaczekać chwilkę na dalszą drogę u Karolinki, a nawet zaliczyć fryzjera przed Krakowem! :loveu: Aha, do nas pociąg nie jeździ, zostaje samochód. Może ktoś z Warszawy ma ochotę na to ciasto u mnie? Albo, kurcze, obiadek? :razz: :lol: :cool3: Cioteczki -propozycja malagos jest bardzo kusząca ,bo i okolice piekne zapewne ,świeże powietrze ,piękne Mazowsze a i gospodarze zapewne b.mili a kuchnia doskonala !!! Kto da się skusić i znajdzie czas albo planuje trasę w te okolice w najbliższych dniach czy tygodniach ?? No i dwa sliczne psiaki do przewiezienia -oczywiscie :) :Gapcia i jej maluszek . :loveu::p Quote
Onaa Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Widzę że Gapcia będzie jechać do mojego miasta :). Quote
karolina_g_k Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Masakra jakas z tymi telefonami :) Juz nie wiem co ludziom mówić :P Czekam na kilka zwrotnych ankiet, a że sa restrykcyjne to myslę, że ludzie sie sami w dużej mierze zweryfikują. Mówiłam Małgos, że on w ciągu dwóch dni znajdzie? :D Quote
Onaa Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Jeśli będzie jakiś wolny domek chętny na szczeniaczka to może jakiś maluszek z watku z mojego podpisu by się załapał ? Historia podobna do Gapcinej, kudłata sunia w ciąży porzucona, nie dawała się złapać, dziewczynom się udało w ostatniej chwili bo już miała do umieralni jechać, nie zdążyły ze sterylką, sunia urodziła maluszki, do adopcji będą trzy kluseczki. Quote
Olga7 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Dogo07 napisał(a):Widzę że Gapcia będzie jechać do mojego miasta :). Cioteczka wtatara szukala niedużej suni do domu z ogrodem w Krakowie to pomyślalam takze i o Gapci -byla jedną z kilku kandydatek ,ale panstwo wybrali Gapcię .Oby wszystko ulożylo się szczęsliwie .:) Quote
malagos Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 olga7 napisał(a):Cioteczka wtatara szukala niedużej suni do domu z ogrodem w Krakowie to pomyślalam takze i o Gapci -byla jedną z kilku kandydatek ,ale panstwo wybrali Gapcię .Oby wszystko ulożylo się szczęsliwie .:) Dziękuję Ci za czujność :) Juz mam kandydatkę na miejsce Gapci, ale przyspieszac wyjazdu suczyska nie ma potrzeby, wszystko w swoim czasie. Quote
malagos Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 [quote name='karolina_g_k']Masakra jakas z tymi telefonami :) Juz nie wiem co ludziom mówić :P Czekam na kilka zwrotnych ankiet, a że sa restrykcyjne to myslę, że ludzie sie sami w dużej mierze zweryfikują. Mówiłam Małgos, że on w ciągu dwóch dni znajdzie? :D cholerka, ale nie przypuszczałam, ze w ciagu 5 godzin będzie 15 telefonów!!!!!!! Quote
karolina_g_k Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Dogo07 napisał(a):Jeśli będzie jakiś wolny domek chętny na szczeniaczka to może jakiś maluszek z watku z mojego podpisu by się załapał ? Historia podobna do Gapcinej, kudłata sunia w ciąży porzucona, nie dawała się złapać, dziewczynom się udało w ostatniej chwili bo już miała do umieralni jechać, nie zdążyły ze sterylką, sunia urodziła maluszki, do adopcji będą trzy kluseczki. W tej chwili, mam ogłoszonych na siebie kilkanaście szczeniąt. Mam więc maluchy, które będę promować na Biszkopcika :) Quote
wtatara Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 malagos napisał(a):cholerka, ale nie przypuszczałam, ze w ciagu 5 godzin będzie 15 telefonów!!!!!!! co tu się dzieje Karolinko na jakich portalach go ogłaszałaś Quote
nika28 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='wtatara'] Karolinko na jakich portalach go ogłaszałaś Też jestem ciekawa :) I z jakim tekstem ? Ja ogłaszam teraz 10 szczeniaczków podobnych do Biszkopcika, a odzewu nie mam ŻADNEGO :( https://picasaweb.google.com/114662274397248518633/10Szczeniakow Quote
malagos Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 To do godz. 21 było 8 mejli i 24 telefony. Rany!!! Quote
Osa Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Figu napisał(a):E tam, jaki problem z transportem - podrzucasz mała do Kasi S., a stamtąd to już prosta droga do Krakowa :) Osa może potwierdzić;) Jak najbardziej potwierdzam:fadein: To i maluch też już "zaklepany"? Quote
malagos Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Po malucha telefon się urywał, aż dziś Karola wycofała ogłoszenia z netu. Ale traf chciał, ze mały dostał się do Metra - nie chcę mówić, ILE LUDZI DZWONIŁO I DZWONI............ Wczoraj została wybrana pani, która ma się do mnie odezwać. Na razie nie dzwoniła. Moze wymiękła po tej ankiecie? :diabloti: Quote
necianeta89 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 a ja się zakochałam w tych dwóch maliznach.... :loveu: Quote
malagos Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Maluch odrobaczony 2 razy, jutro będzie zaszczepiony. Gapcia też odrobaczona, 3 razy pod rząd. Też jutro ja zaszczepimy na wirusówki. Obydwoje są odpchleni i krople działaja jeszcze przez 2 miesiące. Karma kupiona, bo się skończyła- zamawiam zawsze na Animalii, dla maluszka i mamuśki. Gapcię przed podróżą wykąpię. Quote
Osa Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 malagos napisał(a):Po malucha telefon się urywał, aż dziś Karola wycofała ogłoszenia z netu. Ale traf chciał, ze mały dostał się do Metra - nie chcę mówić, ILE LUDZI DZWONIŁO I DZWONI............ Wczoraj została wybrana pani, która ma się do mnie odezwać. Na razie nie dzwoniła. Moze wymiękła po tej ankiecie? :diabloti: Wyobrażam sobie do mnie w sprawie młodziutkiej kieszonkowej pekinki rudej jak wiewióra trzy tygodnie dzwonili non stop a i grubo później też się jeszcze tel o nią zdarzały -ale już gryzący Janek nie miał takiej popularności...Hymmm Ciekawe czemu:hmmmm::siara: Quote
malagos Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Ale wybrana pani ( z setki chętnych) miała do mnie zadzwonić, umówić się i nic. Kicha. Ja, jakbym sobie wybrała psa, to w środku nocy dzwoniłabym i pytała o wszystko. Dziwne. Moze trzeba wybrać inną pańcię, co, Karol? :roll: Taka pogoda, ze dużo czasu spędzamy w ogrodzie. Nutka - ratlerek wprawdzie nie bardzo lubi zabawy ze szczeniakiem, zawsze mu towarzyszy, ale jak chce się mały bawić, to warknie ostrzegawczo. To dobrze, bo mały uczy się psich zachowań, co wolno, a co nie. Za to Dalia, dobra ciocia, bawi się z maluchem, podgryza go i daje się podgryzać. Bardzo lubię tak podgladać te zachowania, zabawy, gonitwy, ataki! :loveu: Quote
Recommended Posts