rita60 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='malagos']mam nadzieję, że pani z Krakowa już wie o tym wszystkim..... Zawsze lubię mieć wszystko zapięte na ostatni guzik (i to cholerna moja wada....)[/QUOTE] No nie wiem czy to wada...... Quote
malagos Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 wada, bo sobie i innym nie daję spokoju, czasem zazdroszczę tym, co idą na żywioł...... ale juz rozmawiałam z wtatarą, trzyma rękę na pulsie (czy jak mówi moja znajoma ze wsi, i to wcale nie żartując "na plusie") Quote
wtatara Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 ja jeszcze do tego mam coś takiego , jak mi coś się zawieruszy to muszę mieć natychmiast, a to to wada Raz o 23 jechałam z mężem do pracy aby coś sprawdzić. Quote
ocelot Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Oj zaczynam się denerwować ja teraz czy wszystko się uda.... Quote
Tymonka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Kociak wywalony z auta w lesie , błagam o pomoc !moje psy go zjedzą !!!! http://www.dogomania.pl/threads/215642-Kociak-wywalony-z-auta-w-lesie-b%C5%82agam-o-pomoc-!moj******-go-zjedz%C4%85-!!!!?p=17756016#post17756016 Quote
malagos Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='ocelot']Oj zaczynam się denerwować ja teraz czy wszystko się uda....[/QUOTE] Jak juz Gapcia bedzie w swoim domu i maluszek w swoim, to idę na wódkę............. Quote
mshume Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Figu będzie miała wesoły autobus ;) w towarzystwie Gapci pojadą też na Sląsk chihuahua i maltasia :) Quote
Tymonka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Kociak wywalony z auta w lesie , błagam o pomoc !moje psy go zjedzą !!!! http://www.dogomania.pl/threads/215642-Kociak-wywalony-z-auta-w-lesie-b%C5%82agam-o-pomoc-!moj******-go-zjedz%C4%85-!!!! Quote
malagos Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='mshume']Figu będzie miała wesoły autobus ;) w towarzystwie Gapci pojadą też na Sląsk chihuahua i maltasia :)[/QUOTE] Jejku, żeby tylko dla Figu nie zabrakło miejsca! Quote
mshume Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 pojedzie na dachu :evil_lol: [quote name='malagos']Jejku, żeby tylko dla Figu nie zabrakło miejsca![/QUOTE] Quote
rita60 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='malagos']Jak juz Gapcia bedzie w swoim domu i maluszek w swoim, to idę na wódkę.............[/QUOTE] Idę z tobą,tylko ja wolę wino:razz: Quote
Jo37 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ja się tylko zastanawiam czy powinno się oddzielać malucha od matki na obcym terenie. Wydaje mi się ,że sunia będzie chciała go szukać i może uciec. Quote
Jagoda1 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='rita60']Idę z tobą,tylko ja wolę wino:razz:[/QUOTE] .... "malagos" ma super naleweczki, przynajmnij miała...:lol: Quote
mshume Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Maltanka, ale Gapcia większa ;) Wydaje mi się,że sunia już nie jest tak związana ze szczeniaczkiem, więc nie powinno być problemu.[quote name='wtatara']maltanczyk będzie prowadził bo wiekszy[/QUOTE] Quote
malagos Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Jo37']Ja się tylko zastanawiam czy powinno się oddzielać malucha od matki na obcym terenie. Wydaje mi się ,że sunia będzie chciała go szukać i może uciec.[/QUOTE] Asiu, nie mamy wyjścia. Muszą pojechac razem do Warszawy, jest okazja podwózki. A to już jutro, pani przyjedzie po malucha z córką po południu. Quote
mshume Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Najlepiej zeby sunia miała obroże i szelki plus 2 smycze. Quote
Poker Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='mshume']Najlepiej zeby sunia miała obroże i szelki plus 2 smycze.[/QUOTE] zdecydowanie TAK , ale smycze zwykłe, NIE AUTOMATY !! Quote
mshume Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 takze w czasie transportu, lepiej dmuchac na zimne... Quote
malagos Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Już przygotowałam drugą obrożę i dwie zwykłe smyczki. Gapcia dziś miała lekkie rozwolnienie. Czy ona wie, czy przeczuwa?............. Książeczki zdrowia dla obu psiaków przygotowane. Na razie bez danych właściciela. Rany, mam i ja stresa jak diabli......... Quote
malagos Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Jagoda1'].... "malagos" ma super naleweczki, przynajmnij miała...:lol:[/QUOTE] Jagódko, mam nadal :) Zlałam niedawno malinową i miodową :) Quote
wiga138 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Dawno mnie tu nie było i takie fajne wiadimości :):):) Małgosiu - trzymam kciuki ! ps. Seciu !!!!! co z Czarkiem ? Dziewczyny, czy mozna pomóc temu kociakowi wywalonemu z samochodu ??? Quote
malagos Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Kochani, zmiana planów. Asiu Jo37, masz rację z tym rozdzielanie suni i szczeniaka. Tym bardziej, że zadzwoniła Agnieszka (spoza dogo), ze moze przewieźć sunię Gapcię do Warszawy kiedy będzie trzeba. A wczoraj wieczorem biłam się z myślami, czy dobrze robię dając Gapcię na kolejny dt na 2 dni, zanim zabierze ją Figu. Chyba najlepszym wyjściem będzie, jak pani od szczeniaczka zabierze dziś tylko maluszka (tym bardziej, ze wracają do Grodziska, nie będę musiały kluczyć po Warszawie i szuakać adresu, gdzie by miały zostawić Gapcię - właściwie na tę chwilę i ja nie wiem, do kogo miałaby Gapcia trafić na te 2 dni...). Gapcia przeżyje szok , na pewno, po prozstaniu z synkim, utulimy ją do niedzieli rano, przyjedzie Aga i zabierze niunię na miejsce zbiórki z Figu. Co, lepszy ten wariant? Quote
Recommended Posts