Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

QUOTE=malagos;17940374]Pani dzwoniła, ze mała bardzo przytulasna, ale męża obchodzi łukiem. Coś ma ta suczynka, ze tak chłopów się boi.
Raz uciekła (nie skomentuję), bo ktoś drzwi nie zamknął, do pana bała się podejść, wiec pani wyszła przed bramę z psami i Gabi razem z nimi, w zabawie weszła do domu.
Pytałam, kiedy na sterylkę, pani coś o wiośnie zagadała, nalegałam, bezy to już miała z głowy (Wandziu, błagam, dopilnuj!) ...............[/QUOTE]

Posted

Dlatego ja w umowie wpisuję graniczną datę, żeby nie było na wieczne nigdy. Ona zaraz cieczki nie dostanie?

malagos napisał(a):
QUOTE=malagos;17940374]Pani dzwoniła, ze mała bardzo przytulasna, ale męża obchodzi łukiem. Coś ma ta suczynka, ze tak chłopów się boi.
Raz uciekła (nie skomentuję), bo ktoś drzwi nie zamknął, do pana bała się podejść, wiec pani wyszła przed bramę z psami i Gabi razem z nimi, w zabawie weszła do domu.
Pytałam, kiedy na sterylkę, pani coś o wiośnie zagadała, nalegałam, bezy to już miała z głowy (Wandziu, błagam, dopilnuj!) ...............

• 2 months later...
Posted

malagos napisał(a):
Pytałam, kiedy na sterylkę, pani coś o wiośnie zagadała, nalegałam, bezy to już miała z głowy (Wandziu, błagam, dopilnuj!) ...............

Nie mam informacji od pani ani od Wtatary - czy sunia po sterylizacji? To że jest wypuszczana sama poza dom, to zagrożenie jak dostała cieczki!

Posted

beta ata napisał(a):
To ona poszla bez sterylki?! :-o Taka sliczna mala psinka??! I to do kogoś, kto jej nie pilnuje??!! :crazyeye: Własnym oczom nie wierzę.

Tym bardziej się martwię - ta adopcja była taka "na wariata" pod tym wzgledem, nigdy wcześniej nie wydałam suni bez sterylki. Sunia po oddaniu szczeniaka, 7 tyg. po porodzie jeszcze się nie nadawała do zabiegu, trzeba by odczekać jeszcze trochę, a pani w Krakowie bardzo zależało na czasie. Zobowiązała do operacji, i wtatara się zobowiązała do przypomnienie kobiecie o tym obowiązku.

Posted

malagos napisał(a):
Tym bardziej się martwię - ta adopcja była taka "na wariata" pod tym wzgledem, nigdy wcześniej nie wydałam suni bez sterylki. Sunia po oddaniu szczeniaka, 7 tyg. po porodzie jeszcze się nie nadawała do zabiegu, trzeba by odczekać jeszcze trochę, a pani w Krakowie bardzo zależało na czasie. Zobowiązała do operacji, i wtatara się zobowiązała do przypomnienie kobiecie o tym obowiązku.

ja przypominałam, dzwoniłam dzisiaj do niej, była u lekarza. Zadzwonie teraz jeszcze raz

Posted

Jestem po rozmowie z panią Danusią. Przegadałyśmy pól godziny. Wszystko pod kontrolą - sunia umówiona na zabieg w przyszłym tygodniu. Jest kochana, posłuszna, delikatna........Wtatarko, dzięki ze zadzwoniłaś do pani :)