malagos Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Pani mówiła, ze płakał tylko jedną noc, potem bylo ok. Bawi się, ma apetyt i rośnie :) Quote
rita60 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 No to powodzenia Gapciu i maluszku,........ Quote
malagos Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 QUOTE=malagos;17940374]Pani dzwoniła, ze mała bardzo przytulasna, ale męża obchodzi łukiem. Coś ma ta suczynka, ze tak chłopów się boi. Raz uciekła (nie skomentuję), bo ktoś drzwi nie zamknął, do pana bała się podejść, wiec pani wyszła przed bramę z psami i Gabi razem z nimi, w zabawie weszła do domu. Pytałam, kiedy na sterylkę, pani coś o wiośnie zagadała, nalegałam, bezy to już miała z głowy (Wandziu, błagam, dopilnuj!) ...............[/QUOTE] Quote
wtatara Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 będę pilnować, zadzwonię jak odzyskam w pełni głos Quote
mshume Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dlatego ja w umowie wpisuję graniczną datę, żeby nie było na wieczne nigdy. Ona zaraz cieczki nie dostanie?malagos napisał(a):QUOTE=malagos;17940374]Pani dzwoniła, ze mała bardzo przytulasna, ale męża obchodzi łukiem. Coś ma ta suczynka, ze tak chłopów się boi. Raz uciekła (nie skomentuję), bo ktoś drzwi nie zamknął, do pana bała się podejść, wiec pani wyszła przed bramę z psami i Gabi razem z nimi, w zabawie weszła do domu. Pytałam, kiedy na sterylkę, pani coś o wiośnie zagadała, nalegałam, bezy to już miała z głowy (Wandziu, błagam, dopilnuj!) ............... Quote
ocelot Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 No własnie jakoś zaraz po nowym roku cieczke dostanie Quote
malagos Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Wtatara, jesteś, czuwasz?......... Quote
malagos Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 malagos napisał(a):QUOTE=malagos;17940374]Pani dzwoniła, ze mała bardzo przytulasna, ale męża obchodzi łukiem. Coś ma ta suczynka, ze tak chłopów się boi. Raz uciekła (nie skomentuję), bo ktoś drzwi nie zamknął, do pana bała się podejść, wiec pani wyszła przed bramę z psami i Gabi razem z nimi, w zabawie weszła do domu. Pytałam, kiedy na sterylkę, pani coś o wiośnie zagadała, nalegałam, bezy to już miała z głowy (Wandziu, błagam, dopilnuj!) ............... Nie mam informacji od pani ani od Wtatary - czy sunia po sterylizacji? To że jest wypuszczana sama poza dom, to zagrożenie jak dostała cieczki! Quote
wtatara Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 dzwoniłam przed Nowym Rokiem, aby złożyć życzenia i się wprosić na wizytę ale nie odbierała- zadzwonię jutro.Wiem że planowała sterylkę Quote
beta ata Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 To ona poszla bez sterylki?! :-o Taka sliczna mala psinka??! I to do kogoś, kto jej nie pilnuje??!! :crazyeye: Własnym oczom nie wierzę. Quote
malagos Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 beta ata napisał(a):To ona poszla bez sterylki?! :-o Taka sliczna mala psinka??! I to do kogoś, kto jej nie pilnuje??!! :crazyeye: Własnym oczom nie wierzę. Tym bardziej się martwię - ta adopcja była taka "na wariata" pod tym wzgledem, nigdy wcześniej nie wydałam suni bez sterylki. Sunia po oddaniu szczeniaka, 7 tyg. po porodzie jeszcze się nie nadawała do zabiegu, trzeba by odczekać jeszcze trochę, a pani w Krakowie bardzo zależało na czasie. Zobowiązała do operacji, i wtatara się zobowiązała do przypomnienie kobiecie o tym obowiązku. Quote
wtatara Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 malagos napisał(a):Tym bardziej się martwię - ta adopcja była taka "na wariata" pod tym wzgledem, nigdy wcześniej nie wydałam suni bez sterylki. Sunia po oddaniu szczeniaka, 7 tyg. po porodzie jeszcze się nie nadawała do zabiegu, trzeba by odczekać jeszcze trochę, a pani w Krakowie bardzo zależało na czasie. Zobowiązała do operacji, i wtatara się zobowiązała do przypomnienie kobiecie o tym obowiązku. ja przypominałam, dzwoniłam dzisiaj do niej, była u lekarza. Zadzwonie teraz jeszcze raz Quote
malagos Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Jestem po rozmowie z panią Danusią. Przegadałyśmy pól godziny. Wszystko pod kontrolą - sunia umówiona na zabieg w przyszłym tygodniu. Jest kochana, posłuszna, delikatna........Wtatarko, dzięki ze zadzwoniłaś do pani :) Quote
Recommended Posts