wiewiora1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
wiewiora1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 mAM NADZIEJE ZE MOJEJ KRUSZYNCE DALISCIE DUZO DUZO SLOMY DO BUDY ,,,JA ZAWSZE TAK O NIEGO DBALAM AZ PRZESADNIE,,ZE UPYCHALAM W KAZDE SZCZELINY DOKLADNIE WYSCIELAJAC KAZDE ZAKAMARKI BUDY AZ DLA HOPA NIE BYLO MIEJSCA NA WEJSCIE!!!! OJ OJ NIE NIE ZARTUJE,,,, pANCIA TO ZMARZLUCH TO I MOJ HOPUS MIAL SLOMKE !!!!:p :p :p Quote
wanda szostek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Gabryjella'] Pokochaj Hopa. Quote
wiewiora1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hop hop do gory maluchu ty moj kudlaty wskakuj na gore!!!! zapewne ktos oproczmnie polubi twoj wizerunek wecznego rozczochranca.... zobaczysz,, AAAAAA i przepraszam za ostatnia pobudke,,nie dobre ze mnie dziewuszysko jak nic!!!! Quote
wiewiora1 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 do odwaznych swiat nalezy:lol: :lol: :lol: przygarnij kropka,,,tzn hopka:loveu: :loveu: Quote
wiewiora1 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 wolamy Neris wolamy Neris!!!!! Dofinka tez przeciez jechala do naszej Neris z szyldem uwaga niebezpieczna,,agresywna i nieposkromiona,,,i co,,???Neris zyje!!!:multi: :multi: Od czasu do czasu dofinka zrobi jej myjku myjku przez wylizanie jej z radosci ale nie da sie jej podtopic,,pozatym troche podwyzszy poziom adrenaliny . w takim stopniu ze wskazane bylobydla Neris EKG ale tez dzielna dziewczyna przezywa te wybryki Dofi i lazenie na wlasne 3 lapy,,swoimi sciezkami,, A co do agresji ,,,to ani troche jej nie okazuje,,a przeciez tak wszyscy sie jej bali,,,a tu prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak samo jest i z Hopem dofinka straszyla wzrokiem on zas podgadywaniem sobie pod nosem jakis grozbi dziwnym spojzeniem ale to tylko kreacja na takiego twardziela,,, musialibyscie go zobaczyc 6 lat temu ,,w tedy to on wygladal jak ,,,nerwus nieposkromiony, Teraz to slodka KIZIA MIZIA,,,no moze przesadzam odrobine:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
wiewiora1 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Oj siedzi moj Hopek JOZEK SZCZEZUJ ZABA ROLF ALASKA...I NIC SIE NIEDZIEJE!!!!!! tO ZLE WIADOMOSCI ,,,CZYZBY JUZ WSZYSTKIE DOMKI BYLY ZAPELNIONE CZWORONOGAMI???? Quote
wiewiora1 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 a JA CALY CZAS JESTEM SERCEM Z TYMI BIEDAKAMI KTORE SA JUZ DLUGO ,,BO CALY CZAS STAWIAM SIEBIE W ICH SYTUACJI,,PRACOWALAM W SCHRONIE I WIEM JAK ONE CIERPIA LATAMI,,I NIGDY NIGDY NIE CHCCIALABYM BYC NA ICH MIEJSCU,,,MOGLA BYM CZEKAC MISIAC DWA TRZY ,,DZIESIEC,,ALE NIE ROK DWA TRZY OSIEM !!!! BBBRRRAAATTTAAANNNEEEKKKK!!!!!!!!! iLE SIEDZIAL????BIEDNY PIES ,,TAKI KOCHANY!!!UDALO SIE !!!!I TO MU SIE NALEZY!!!!PRZEZYL JUZ SWOJ KOSZMAR!!!! TAK SIE CIESZE ,,:multi: :multi: :multi: :multi: CHCAILABYM ZEBY BYLA ZACHOWANA KOLEJNOSC,,SZLY PSY TE KTORE OD LAT ZMAGAJA SIE Z CIEZKIM LOSEM SCHRONISKOWYM!!! mOZE NASTEPNE BEDA ...HOP SZCZEZUJ ALASKA MUCHA DZEKI ROLF JOZEK....:loveu: :loveu: :loveu: Quote
akucha Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Tutaj też: http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/kategoria.phtml?id_kat_pod=608 Hop na pierwszą!!! Quote
wiewiora1 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Edi100 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Oj Hopciu, tak mi Cię żal:( Domku Hopcia przybywaj! Quote
kaerjot Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 A ja wczoraj byłam z Hopem na spacerku. Quote
kaerjot Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Małe sprostowanie, ja nie wystawiam Hopa na allegro, może Gabi? Quote
wanda szostek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Gabryjella napisał(a):Hop jest na allegro, ale.gratka, i PON-im forum To za mało rozreklamowany. Quote
Recommended Posts