Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mAM NADZIEJE ZE MOJEJ KRUSZYNCE DALISCIE DUZO DUZO SLOMY DO BUDY ,,,JA ZAWSZE TAK O NIEGO DBALAM AZ PRZESADNIE,,ZE UPYCHALAM W KAZDE SZCZELINY DOKLADNIE WYSCIELAJAC KAZDE ZAKAMARKI BUDY AZ DLA HOPA NIE BYLO MIEJSCA NA WEJSCIE!!!!
OJ OJ NIE NIE ZARTUJE,,,,
pANCIA TO ZMARZLUCH TO I MOJ HOPUS MIAL SLOMKE !!!!:p :p :p

Posted

Hop hop do gory maluchu ty moj kudlaty wskakuj na gore!!!!
zapewne ktos oproczmnie polubi twoj wizerunek wecznego rozczochranca....
zobaczysz,,
AAAAAA i przepraszam za ostatnia pobudke,,nie dobre ze mnie dziewuszysko jak nic!!!!

Posted

wolamy Neris wolamy Neris!!!!!
Dofinka tez przeciez jechala do naszej Neris z szyldem uwaga niebezpieczna,,agresywna i nieposkromiona,,,i co,,???Neris zyje!!!:multi: :multi:
Od czasu do czasu dofinka zrobi jej myjku myjku przez wylizanie jej z radosci ale nie da sie jej podtopic,,pozatym troche podwyzszy poziom adrenaliny . w takim stopniu ze wskazane bylobydla Neris EKG ale tez dzielna dziewczyna przezywa te wybryki Dofi i lazenie na wlasne 3 lapy,,swoimi sciezkami,,
A co do agresji ,,,to ani troche jej nie okazuje,,a przeciez tak wszyscy sie jej bali,,,a tu prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak samo jest i z Hopem
dofinka straszyla wzrokiem on zas podgadywaniem sobie pod nosem jakis grozbi dziwnym spojzeniem ale to tylko kreacja na takiego twardziela,,,
musialibyscie go zobaczyc 6 lat temu ,,w tedy to on wygladal jak ,,,nerwus nieposkromiony,
Teraz to slodka KIZIA MIZIA,,,no moze przesadzam odrobine:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

a JA CALY CZAS JESTEM SERCEM Z TYMI BIEDAKAMI KTORE SA JUZ DLUGO ,,BO CALY CZAS STAWIAM SIEBIE W ICH SYTUACJI,,PRACOWALAM W SCHRONIE I WIEM JAK ONE CIERPIA LATAMI,,I NIGDY NIGDY NIE CHCCIALABYM BYC NA ICH MIEJSCU,,,MOGLA BYM CZEKAC MISIAC DWA TRZY ,,DZIESIEC,,ALE NIE ROK DWA TRZY OSIEM !!!!

BBBRRRAAATTTAAANNNEEEKKKK!!!!!!!!!
iLE SIEDZIAL????BIEDNY PIES ,,TAKI KOCHANY!!!UDALO SIE !!!!I TO MU SIE NALEZY!!!!PRZEZYL JUZ SWOJ KOSZMAR!!!!
TAK SIE CIESZE ,,:multi: :multi: :multi: :multi:
CHCAILABYM ZEBY BYLA ZACHOWANA KOLEJNOSC,,SZLY PSY TE KTORE OD LAT ZMAGAJA SIE Z CIEZKIM LOSEM SCHRONISKOWYM!!!
mOZE NASTEPNE BEDA ...HOP SZCZEZUJ ALASKA MUCHA DZEKI ROLF JOZEK....:loveu: :loveu: :loveu: