Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

COS HOP JOZEK I WIGOR NIE MAJA SZCZESCIA NA DOGO ,,,SIEDZA JUZ TAK DLUGO ,,A PRZECIEZ ,,WIGOR JEST NAJLAGODNIEJSZYM PSEM NA SWIECIE I TAKIM ODDANYM ,,A POZATYM PIEKNYM,,,JOZEK EMANUUJE OD NIEGO TAKA DOBROC I POTULNOSC DO CZLOWIEKA A ON WCIAZ CZEKA I CZEKA,,,A HOP MOZE JEST TROCHE DZIWNY ALE NIE JEST POTWOREM I DLA NIEJDNEGO UPARCIUCHA TAKIEGO JAK JA BEDZIE WSPANIALYM KOMPANEM,,,,,,
MYSLE ZE NIE ODPUSCIMY TRZEBA ZNALESC JEMU DOM!!!!NIE JEST TO LATWE OSTATNIMI CZASY ALE BEDZIEMY SIE STARAC ILE MOZEMY,,,
CZY NA PRAWDE NIE MA JUZ TAKICH UPARTYCH LUDIZ JAK JA ,,KTORZY LUBIA WYZWANIA I PRACE NAD ZWIERZECIEM,,,,?????
WIERZE ZE SA GDZIES TAKIE SWIRKI JAK JA ,,,WIEC TYLKO CZEKAC AZ KTORYS ODDZWONI I ZAPYTA KONKRETNIE O TEGO KUDLACZA KTOREY SIEDZI ZA BIUREM I NIE DAJE SOBIE SPOKOJNIE OBCIAC DREDOW

A WYOBRAZCIE SOBIE JAKA RADOSC I UZNANIE BEDZIE MIALA OSOBA KTORA PRZYGARNIE HOPA I UDA SIE JEJ POSKROMIC W CZASIE ZABIEGOW FRYZJERSKICH,,,OKI TO NA TYLE,,,NIECH KTOS W KONCU SIE ODEZWIE:placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Tyyle czasu mnie nie było na dogo. Tyle pozytywnych zmian. Szczeżuj i Piratek mają domki. Wam już emocje opadły, ale ja się dopiero teraz ciesze ;)

Niestety ten mały wariat nadal czeka :shake:

Więc podnosimy i nie tracimy nadziei. Skoro Szczeżuj po tylu latach dostał swoją szanse to i na Hopa przyjdzie czas :)

Posted

UCZESANY????O JAK PIEKNIE !!!!!
a ZE CHLOPAK CHRUPKI JE ,,TO COS DZIWNEGO ,,ZA MOICH CZASOW GARDZIL CZASEM NAWET SZYNECZKA ,,,WIDOCZNIE KTOS GO DOBRZE DOKARMIAL???I NIE ROZPYCHAL BRZUCHA CHRUPECZKAMI,,,OJ ZARTUJE ZARTUJE
CIESZE SIE ZE ZOSTAWILAM HOPA W NAJLEPSZYCH REKACH..DZIEKI BRAZOWEJ MOGE TU JAKOS SPOKOJNIE FUNKCJONOWAC,,CHOC BEZ PSOW ,KONI I PTAKOW MI TU JUZ CHYBA CORAZ BARDZIEJ ODWALA!!!!!!:diabloti:
ALE W ODROZNIENIU OD HOPA JA MUSZE ZAJSC DO FRYZJERA ,,,BO KONCOWKI JUZ SA FATALNE,,,MOZE I ON KIEDYS SIE PRZEKONA!!!!
TRZYMAM KCIUKI,,,JA ODWALILAM JEDNA ROBOTE TERAZ BRAZOWA ,,A WIEM ZE JEST UPARTA DOKONA DRUGIEJ!!!!;)

Posted

kiedys byl nawet ogolony i zalowalam tego bardzo ,,,,kiedy skaczylam i odlozylam maszynke ,,plakalam nad jego sierscia:placz: :placz: :placz: :placz:
ale musialam mu troche siersc podkrucic ,,,bo byl niezle usmolony,,,
Mam nadzieje ze juz nie bedzie musial wiecej tego ciezkiego doswiadczenia przechodziac,,,woele czesanko niz strrzyzenie,,,on zapewne tez:angryy:

Posted

Cioteczki,
dlaczego mi to robicie???:placz: :placz: :placz:

Teraz kiedy sama nie mam gdzie mieszkać i szukam choćby tymczasu dla siebie, dzieci i trzech psów:placz: .
Po co ja właziłam na ten wątek?
Najcudowniejszy pies świata, za którym tęsknię do dziś:roll: .
Zresztą zobaczcie same:

Zdjęcie fatalne, bo skanowane i stare.

Posted

Bruno ważył ok 10 kg i siegał mi ponad kolano.
Był przybłędą i miałam szczęście kochać go przez całe 9 lat.

Dbajcie o Hopka:loveu: i wytłumaczcie mu, że piękna fryzura to nic złego.
Do końca czerwca MUSZĄ rozwiązać się moje problemy i kto wie.... może Hop dalej będzie szukał domu,.... a ja ten dom będę miała.
Towarzystwo czekoladowych panienek pewnie by mu odpowiadało:evil_lol:
Czy on jest kastrowany?

Posted

[quote name='brazowa1']

Towarzystwo dziewczyn,jak najbardziej by mu odpowiadało (niekastrowany,ale to nie problem),natomiast w zyciu nie mozna wziac Hopa do rodziny z dziecmi-ja takiego ryzyka nie podejme.:shake:

ale moze ktos sie znajdzie.Trzeba byc optymista.

A ja mam jednego pięciolatka, któremu moje haszczaki pozwalają na prawie wszystko:placz: . Całą noc nie spałam bo mnie marzenia ponosiły i już prawie czułam jego sierść pod ręką:roll: .
Pozostało mi tylko hopanie Hopa:placz:

Posted

wiewiora1 napisał(a):
ale niestety do dzieci na pewno go nie damy!!!!!!
Z sierscia brazowa sobie poradzi ,,,!!!!
domek musi sie wiec znalesc!!!!

Ja zrozumiałam i się nie upieram:roll: ...... ale chyba mogę się odrobinkę nad nim porozpływać?;)