wredne_słonko Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Może się boją, że to jakiś szarlatan niedobry jest, a to przecież tylko mający swoje zdanie na każdy temat, nie lubiący zabiegów pielęgnacyjnych(więc dla leniuchów ;) ) psiak Quote
wredne_słonko Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Jaka gwiazda z tego Hopa. Doczekał się swojej podobizny na pocztówce ;) Quote
kaerjot Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Siedzę sobie w pracy i myśę, że taka cieplutka poducha marnuje się w schronie Quote
wiewiora1 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 A hopek to nawet da sie przytulac,,on jest milym psiakiem tylko zrzeda z niego wielka,,,Taki dziadzius co caly czas jemu nie pasuje, i gada cos pod nosem Quote
wredne_słonko Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 On taki zrzędliwy bo tak naprawde nie ma nikogo. Gdyby miał swojego jedynego człowieka pewnie wcale tak dużo by nie marudził :) Quote
Edi100 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Piekny kudłaczu, Ty jeszcze nie masz swojego domku? Jak to możliwe???????:( Quote
kaerjot Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Brazowa, to jest właśnie to co cały czas czuję obok Hopa, on jest spięty, wtedy ja też zaczynam się niepokoić, on to wyczuwa i jeszcze bardziej się spina - kółeczko:-( Quote
wiewiora1 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 na tym zdjeciu wyglada wspaniale jak szczeniolek,,albo najkochansza maskotka,,ale uwaga uwaga!!!!!! Hopek ma swoje za uszkami tymi kudlatymi z ktorych czesto nie da sobie wyciac dredow,,obskornis jeden,,ale i tak go kocham i sadze ze komus innemu tez zapadnie gleboko w sercu:lol: Quote
wredne_słonko Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Śliczny jest :) Ale niestety tym marudzeniem pod nosem może odstraszać potencjalnych właścicieli :-( Quote
wiewiora1 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 On bedzie cie bardzo bacznie pilnowal,,i bedzie sie tak krecil ze nie dostaniesz jego klakow,,To madra bestia,,Fakt pamietasz jak go kapalysmy,nie bylo wcale zle , kaganiec i wyluzowal choc trzeba bylo uwazac co zaraz nastapi,,ale przezylam,,, Nie bylo zle,, moze i ze szczitka sie uda,,pogada pogada i bedzie ok,,skaczy hojrakowac,,moze !!! Quote
wiewiora1 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 ale nawet jak sie przelamie ,,,to wiesz Brazowa trzymaj sie daleko od jego siersci!!! Jak zobavcze go ostrzyzonego z jakas fryzurka to chyba popelnie harakiri,,,Wiesz jak ja nie lubie fryzurek,,co naturalne to naturalne,,, :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: mozesz go przeczesac , wyciac jakiegos dredzika,,,ja juz go kiedys ostrzyglam z dredow na krotko i wcale nie wygladal ladnie ,,ja lubie jego dluga szate.... wiem ze jestem daleko i mogwe grozic.!!!! ale hopek mi sie poskarzy:evil_lol: No to tyle grozb.... trzymaj sie mocno,,,:p Quote
aja14 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Jedyne co mogę poradzić ,to konsekwencja do końca. Masz rację Brązowa nie odpuszczaj. Tak było z Dredem. Ostro protestował ale po jakim czasie odpuścił .Wiadomo każdy pies inny ale chyba nie ma innego wyjścia. Na początek niedługo i znowu. Tak żeby się przekonał że nic mu nie grozi.Niestety to może potrwać:cool3: Powodzenia. Hopaj Hopie do góry:loveu: Quote
wanda szostek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Dom potrzebny z dużą dozą cierpliwości Quote
kaerjot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 W niedzielę poszłyśmy na spacer z Hopem do lasku koło opery i gdyby nie to, że my byłyśmy brudne, to nikt by się nie domyślił, że to scroniskowy spacerek. Quote
wanda szostek Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 kaerjot napisał(a):Hop jest extra psiak. Może i exstra, ale ten jego wzrok..... Quote
wredne_słonko Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Oj tam zwrok.. To wzrok prawdziwego faceta ;) Quote
wiewiora1 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Hopek zapewne ,,zastanawia,,sie dlaczego ta roztrzepana blondyna,zawsze ubrana w grube kurtki tak dlugo do niego nie przychodzi,, Zapewne nie wie w czym szum i z ktorej strony,,, Teraz ma inna blondyne,ale w sumie przydala by mu sie jeszcze jakas inna blondyna ,a moze brunetka , a nawet i ruda,,ale z domem i z podejsciem i uporem,, Szukamy szukamy ,,,moze jakas panna sie zdecyduje,,, A pamiatam jak wszyscy mowili jaki Dofi ma wzrok,, i nikt do niej podchodzic nie mogl i nie chcial ,,a tu prosze bardzo najwspanialszy i najwiekszy domowy pieszczoch,,,z Hopem bedzie tak samo Quote
kaerjot Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Kawał futra do przytulania czeka!!!!!!!! Quote
kaerjot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Czeka, czeka i nikt do niego nie zagląda Quote
wiewiora1 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Czy ktos moglby wrzucic Hopa na strone ponow,,,Warto sprobowac,,moze jakis milosnik cosik w nim zobaczy??? Hop w cale nie jest brzydszy od tych rasowcow!!! Quote
Recommended Posts