Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brazowa, to jest właśnie to co cały czas czuję obok Hopa, on jest spięty, wtedy ja też zaczynam się niepokoić, on to wyczuwa i jeszcze bardziej się spina - kółeczko:-(

Posted

na tym zdjeciu wyglada wspaniale jak szczeniolek,,albo najkochansza maskotka,,ale uwaga uwaga!!!!!!
Hopek ma swoje za uszkami tymi kudlatymi z ktorych czesto nie da sobie wyciac dredow,,obskornis jeden,,ale i tak go kocham i sadze ze komus innemu tez zapadnie gleboko w sercu:lol:

Posted

On bedzie cie bardzo bacznie pilnowal,,i bedzie sie tak krecil ze nie dostaniesz jego klakow,,To madra bestia,,Fakt pamietasz jak go kapalysmy,nie bylo wcale zle , kaganiec i wyluzowal choc trzeba bylo uwazac co zaraz nastapi,,ale przezylam,,,
Nie bylo zle,, moze i ze szczitka sie uda,,pogada pogada i bedzie ok,,skaczy hojrakowac,,moze !!!

Posted

ale nawet jak sie przelamie ,,,to wiesz Brazowa trzymaj sie daleko od jego siersci!!! Jak zobavcze go ostrzyzonego z jakas fryzurka to chyba popelnie harakiri,,,Wiesz jak ja nie lubie fryzurek,,co naturalne to naturalne,,,
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
mozesz go przeczesac , wyciac jakiegos dredzika,,,ja juz go kiedys ostrzyglam z dredow na krotko i wcale nie wygladal ladnie ,,ja lubie jego dluga szate....
wiem ze jestem daleko i mogwe grozic.!!!! ale hopek mi sie poskarzy:evil_lol:
No to tyle grozb....
trzymaj sie mocno,,,:p

Posted

Jedyne co mogę poradzić ,to konsekwencja do końca. Masz rację Brązowa nie odpuszczaj. Tak było z Dredem. Ostro protestował ale po jakim czasie odpuścił .Wiadomo każdy pies inny ale chyba nie ma innego wyjścia. Na początek niedługo i znowu. Tak żeby się przekonał że nic mu nie grozi.Niestety to może potrwać:cool3: Powodzenia.
Hopaj Hopie do góry:loveu:

Posted

Hopek zapewne ,,zastanawia,,sie dlaczego ta roztrzepana blondyna,zawsze ubrana w grube kurtki tak dlugo do niego nie przychodzi,, Zapewne nie wie w czym szum i z ktorej strony,,,
Teraz ma inna blondyne,ale w sumie przydala by mu sie jeszcze jakas inna blondyna ,a moze brunetka , a nawet i ruda,,ale z domem i z podejsciem i uporem,,
Szukamy szukamy ,,,moze jakas panna sie zdecyduje,,,
A pamiatam jak wszyscy mowili jaki Dofi ma wzrok,, i nikt do niej podchodzic nie mogl i nie chcial ,,a tu prosze bardzo najwspanialszy i najwiekszy domowy pieszczoch,,,z Hopem bedzie tak samo