agata51 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Wiewióreczko, chyba miałaś na myśli BOJERY, ROVERY! Czemu nie? Quote
wiewiora1 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 agata51 napisał(a):Wiewióreczko, chyba miałaś na myśli BOJERY, ROVERY! Czemu nie? ?????????????????????????/:cool3::cool3::cool3::-o Quote
irysek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 podesle wam do schronu na nazwisko hopa smaczki dla psow. zdradzcie tylko ile ich mniej wiecej jest, bo chce, zeby starczylo dla wszystkich i zeby kazdy psiak sobie cos schrupal. ;) Quote
brazowa1 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 irysku,tylko nie na nazwisko Hopa prosze-raczej nie ma tam poczucia humoru....normalnie,na schronisko-na pewno psy beda sie cieszyc :) Quote
agata51 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 irysek napisał(a):podesle wam do schronu na nazwisko hopa smaczki dla psow. zdradzcie tylko ile ich mniej wiecej jest, bo chce, zeby starczylo dla wszystkich i zeby kazdy psiak sobie cos schrupal. ;) Około 80. Brązowa liczyła osobiście. Quote
irysek Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 ok. a czy jak pojdzie na schron to kierownik nie wezmie sobie dla swojego psa? :razz::angryy: moge prosic o adres schroniska na pw. Quote
brazowa1 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Irysku,w, schronisku pracuja porzadni ludzie wszystko idzie dla psow.Moge zareczyc. Quote
wiewiora1 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 :pNo chyba ,ze kierownik przegryzie co nie co ,,,,,to dorzuc 2 smakoszki wiecej,,tak na wszelki wypadek:eviltong: Quote
agata51 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Hopaku, podzielisz się z kierownictwem? A w życiu! Quote
wiewiora1 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 No a czemu nie ,,,moze po sasiedzku,,,jakiegos smakoszka rzuci ,,przez komin:)Jakas wymiana musi byc:) Quote
brazowa1 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 no i nie moge odnależć tej choinki... Quote
agata51 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Hopaku, mizianko, buzi i spanko! I śnimy o paczuszce od Iryska. Quote
brazowa1 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 zimno idzie.Dostał karimate do budy,mam nadzieje,ze mu cieplej i nowa ,podwojna zaslonke do wejscia budy. Quote
agata51 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 A polarek? Może Irysek, zamiast smakołyków, polarki by podesłała? Quote
brazowa1 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 agata51 napisał(a):A polarek? Może Irysek, zamiast smakołyków, polarki by podesłała? mokry polar to gorsze od mokrej siersci,nie zaklada sie psom mieszkajacym na zewnatrz ubranek-mozna tylko zaszkodzic. Quote
wiewiora1 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Dokladnie,,,,,Kiedys prezesowa gdyni chciala zrobic niespodzianke psom,,,,,kupila ,,czy dostala pelno przeroznych kubraczkow dla psow,,,nawet lekko termicznych ,,,w przepieknych kolorach ,,doslownie rewia mody,,,dookola,,,,,,snieg itp,,,,wiec zaczynamy wylapywanke ,,wciskamy ubranka,,,akcja trwa pol dnia,,,,bo oczywiscie psiaki niechetne,,,poczym,,wracamy z ostatniego juz wybiegu,,,,a niemalze wszystkie zrzucily juz swoje szatki,,,,porozrywaly,,a te slamazarne ktore nie zdolaly tego dokonac,,,albo chodzily pozaplatane w kubraczku albo cale mokre,,, Tak wiec glupiego robota,,Choc prezesowa z dobrego serca starala sie o te kubraczki,,,,,mimo wszystko nie sprawdzily sie!!!! Quote
brazowa1 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 wiewiora wie,co mowi... zimowa fotka Hopa-nie lubi chodzic po sniegu-kulki przyczepiaja mu sie do łap,a on wrazliwy na ich punkcie. Quote
koss Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 WRÓCILAM ZE SPACERU Z MOIMI WYPASIONYMI PIESAMI -CHOLERA TAKIE ZIMNO,MUŚLAŁAM O HOPIE...smutne to wszystko..bardzo.. Quote
agata51 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Miałam na myśli polarkowe koce, co by budę ocieplić. Nigdy w życiu nie ubrałabym Hopa w kubraczek! Biedny Hopuś! Ale jaki śliczny! Quote
millarca Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 tylko słoma.Koce robia sie mokre po pierwszym wejsciu mokrymi łapami i nie wysychaja w budzie. Quote
wiewiora1 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 sERIO TAK ZIMOWO JEST W POLSCE I SNIEG????? Quote
ponka1 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Śnieg, mróz brrr..miało być ocieplenie klimatu, ale pewnie za jakieś sto lat. Hopku mam nadzieję, że futro zgęstniało na zimę, a buda wystarczy. Jak mój pcha się na kanapę, a zawsze lubił pod drzwiami, przy szparach leżeć, to musi być zimno. Quote
wredne_słonko Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Zimno jak ja pierdzielę! W nocy na rodzicowym termometrze było 17 stopni na minusie! Mam nadzieję, że to się szybko skończy, bo dla bezdomnych zwierzaków to przecież koszmar :shake: Quote
Recommended Posts