Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiedys lubiłam zime.Odkad jestem zwiazana ze schroniskiem-juz nie. Gdy sypie snieg mysle o wiecznie mokrych lapach i siersci,ktora w budzie nie ma jak wyschnac.O tym,ze gdy snieg sie roztopi,jeszcze dlugo psy beda miały bajoro w boksach,a wiekość znich czasu mlodosci dobrej kondycji ma juz za soba.Zima mnie nie cieszy :shake:

Posted

Oj, Brązowa, ciebie ostatnio mało co cieszy. Przynajmniej na dogo. Martwię się o ciebie. :glaszcze:
Przyjdą wiosenne deszcze i będzie to samo. A potem 40-stopniowe upały i też będzie niewesoło. Schroniskowym piesom zawsze wiatr w oczy. :-(

Posted

Agatko, ale już lepiej jak jest upał albo deszcz i można się przed tym schować w budzie niż jak jest taki mróz przed którym nie można uciec.
Ja też kiedyś uwielbiałam zimę. Ale teraz jak tylko temperatura spada poniżej zera i zaczyna padać śnieg mam przed oczami te wszystkie biedne zwierzęta które być może zamarzną tej zimy, bo się zagubiły albo ukochany pan zapomni nakarmić i wpuścić do domu. Te wszystkie bezdomne koty, przeganiane z piwnic, tulące się do siebie po śmietnikach, żeby tylko przetrwać do wiosny. I nasz Hop mimo, że ma budę i całkiem sporo sierści też marznie, dlatego mówię stanowcze nie dla zimy :shake:

Posted

brazowa1 napisał(a):
tak,w Trojmiescie ciepło i sucho!!!!!!!

No, widzisz, brązowa?!

Hopaku, papierosów mi zabrakło. Pobiegniesz ze mną na stację benzynową? Po chodniczku!

Posted

agata51 napisał(a):
No, widzisz, brązowa?!

Hopaku, papierosów mi zabrakło. Pobiegniesz ze mną na stację benzynową? Po chodniczku!

Agatko :) ależ z Ciebie weosla osoba :) tylko nam Hopa nie rozpalaj,bo boks ma blisko biura i nam je sfajczy

Posted

Matko, chciałam napisać, że to już 159 strona i 1590 post na wątku Hopa. Ugryzłam się w język, ale popatrzcie na te cyfry! Numerologia, nomen omen czy światełko w tunelu? Hopaku, brązową nie będę pytać, bo powie, że numery bajery, a cyfry nul szyfry. Ale to nie może być przypadek!