brazowa1 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Mokro,zimno,paskudnie :placz: Quote
agata51 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 A u nas mroźno, biało, cudownie! Wciąź sypie. Quote
brazowa1 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Kiedys lubiłam zime.Odkad jestem zwiazana ze schroniskiem-juz nie. Gdy sypie snieg mysle o wiecznie mokrych lapach i siersci,ktora w budzie nie ma jak wyschnac.O tym,ze gdy snieg sie roztopi,jeszcze dlugo psy beda miały bajoro w boksach,a wiekość znich czasu mlodosci dobrej kondycji ma juz za soba.Zima mnie nie cieszy :shake: Quote
agata51 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Oj, Brązowa, ciebie ostatnio mało co cieszy. Przynajmniej na dogo. Martwię się o ciebie. :glaszcze: Przyjdą wiosenne deszcze i będzie to samo. A potem 40-stopniowe upały i też będzie niewesoło. Schroniskowym piesom zawsze wiatr w oczy. :-( Quote
wredne_słonko Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Agatko, ale już lepiej jak jest upał albo deszcz i można się przed tym schować w budzie niż jak jest taki mróz przed którym nie można uciec. Ja też kiedyś uwielbiałam zimę. Ale teraz jak tylko temperatura spada poniżej zera i zaczyna padać śnieg mam przed oczami te wszystkie biedne zwierzęta które być może zamarzną tej zimy, bo się zagubiły albo ukochany pan zapomni nakarmić i wpuścić do domu. Te wszystkie bezdomne koty, przeganiane z piwnic, tulące się do siebie po śmietnikach, żeby tylko przetrwać do wiosny. I nasz Hop mimo, że ma budę i całkiem sporo sierści też marznie, dlatego mówię stanowcze nie dla zimy :shake: Quote
agata51 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Hopeczku, skoczymy się ogrzać do ciepłych krajów! Quote
millarca Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ho,ho,hop,hop-tutaj mozna tak Hopac ;) Quote
agata51 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Na spacerek cię nie zabiorę, Hopku, to nie jest pogoda dla ciebie. Ale wymiziać to wymiziam. :loveu: Quote
zerduszko Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ja Was podziwiam :p Ja moją chole*ę mam czasem ochotę udusić :shake: A co on konkretn:shake:ie robi takiego złłłego :cool3: Quote
brazowa1 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 kolejna zima schroniskowa juz prawie za nim. Quote
agata51 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Nie płacz, millarca. Nasze łzy mu nie pomogą. Dobre fluidy wysyłaj. Quote
agata51 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Chodniki suchutkie. Pójdziemy sobie na grzeczny spacerek, cobyś sobie łapek nie zafajdał. Quote
brazowa1 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 tak,w Trojmiescie ciepło i sucho!!!!!!! Quote
agata51 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 brazowa1 napisał(a):tak,w Trojmiescie ciepło i sucho!!!!!!! No, widzisz, brązowa?! Hopaku, papierosów mi zabrakło. Pobiegniesz ze mną na stację benzynową? Po chodniczku! Quote
brazowa1 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 agata51 napisał(a):No, widzisz, brązowa?! Hopaku, papierosów mi zabrakło. Pobiegniesz ze mną na stację benzynową? Po chodniczku! Agatko :) ależ z Ciebie weosla osoba :) tylko nam Hopa nie rozpalaj,bo boks ma blisko biura i nam je sfajczy Quote
agata51 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Prędzej ręka mi uschnie! A poza tym, Hop do pyska fajki nie weźmie! On jest na to zbyt.... estetyczny. Quote
agata51 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Hopaku, dziś na spacerze widziałam już TAAAAAAAAAKIE pąki! I wiatr jakby trochę bardziej wiosenny! :loveu: Quote
brazowa1 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 POmacałam dzis boczki Hopa-nie jest zle! ma troche tluszczyku na sobie,tak w sam raz i bardzo mnie to cieszy. Quote
agata51 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Matko, chciałam napisać, że to już 159 strona i 1590 post na wątku Hopa. Ugryzłam się w język, ale popatrzcie na te cyfry! Numerologia, nomen omen czy światełko w tunelu? Hopaku, brązową nie będę pytać, bo powie, że numery bajery, a cyfry nul szyfry. Ale to nie może być przypadek! Quote
brazowa1 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 hm...faktycznie,dziwnie to wyglada. pewnie oznaczalo to ,ze dzis zostanie wyczesany-totez zostal i strasznie sie na mnie wkurzal:) Quote
Recommended Posts