wredne_słonko Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ejj ja też nie widzę avatarka Brązowej :shake: Co tam jest? :razz: Quote
brazowa1 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 sloneczko,po prostu dalam fotke,zeby ludzie mogli mnie lepiej poznać Quote
deedee77 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Nic nie widać! Hop nakarmiony z rączki:) Quote
agata51 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ja tam widzę! Miło mi cię poznać, Brązowa! :lol: Quote
wredne_słonko Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 oo dzisiaj widzę. Nie wiedziałam, że jesteś taka fotogeniczna i widzę nowe włosy.. No zmiana zdecydowanie na plus :lol: Quote
brazowa1 Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Dzieki,dzieki dziewczyny,wrocilam do naturalnego koloru wlosow.I to byla dobra decyzja. Hop wyspacerowany,nakarmiony,wyczesany. Quote
agata51 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 brazowa1 napisał(a):Hop wyspacerowany,nakarmiony,wyczesany. No to nic tu po mnie! Śpij sobie, Hopku! :sleep2: Quote
agata51 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ale dzisiaj biegniemy, Hopie! Możesz być nawet nieuczesany. Quote
agata51 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Chodź, Hopaku, rozejrzymy się za jakimś sympatycznym domkiem. Quote
agata51 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 A dzisiaj cię tylko wymiziam i w nochala ucałuję. :loveu: Quote
koss Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='wredne_słonko']oo dzisiaj widzę. Nie wiedziałam, że jesteś taka fotogeniczna i widzę nowe włosy.. No zmiana zdecydowanie na plus :lol: AEŻ one Cie kłamiom te niby ..przyjacólki -:evil_lol:nie jestes fajna na awatarku, i kolor włosów tez ...:roll:...wróć do poprzedniego :diabloti:...awatarku znaczy sie...... Quote
brazowa1 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 ja nie jestem fajna?:icon_roc: Hop,co ty na to? Quote
agata51 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Hopowi wszystko jedno - właśnie się przewalił na drugi bok. Quote
wiewiora1 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 U nas tez pada ,,i oczom uwierzyc nie moglam gdy zobaczylam pruszacy snieg za oknem,,,,,,Dla Anglikow to chyba jakies czary mary ,,,snieg:) Quote
ponka1 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Krótkowłose mają gorzej, niech już ta zima się skończy! Quote
wredne_słonko Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Biedny Hop. Dzisiaj 5 na minusie :shake: Quote
brazowa1 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 ma siano,pod spodem karimate i trzy warstwy zaslonki przed wejsciem. Najgorzej maja te durnowate psy,ktore zrywaja zaslonki....a sa krotkowlose. Quote
wiewiora1 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Pewnie trabia w wiadomosciach ,ze w Londynie jakis cud sie zdarzyl,,,,,pelno sniegu mamy ,,,nic nie jezdzi,,ludzie do pracy nie ida ,,szkoly zamkniete,,,,nikt nawet nie ma zamiary odsniezyc sniegu po kolana,,bo przeciez to takie piekne i po 12 latach,,,,:) Dzieci biegaja ,,glosno na dworze,,,ciesza sie ze choc raz w zyciu widza prawdziwy snieg ,,,moze ubioru nie maja najlapszego ,,bo kalosze na zime(ale tu caly rok biega sie w tenisowkach i kto by pomyslal o ciezszych butach) Jestem dzis chora,,,,i od 2 dni leze i lecze swinstwo,,,ale trudno ,,,takie cuda sie rzadko zdarzaja ,,,,musze wziasc aparat i jazda,,,,,,,,,:) A ty hopaku sie trzymaj,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Niedlugo wpadne,,,, Quote
wiewiora1 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 londynska zima po 12 latach !!!Wszystko pozamykane ,,i nic nie jezdzi:) Quote
wredne_słonko Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ten środkowy to rozumiem Twój ulubieniec :cool3: No a ta zima to aż tak strasznie nie wygląda. Śniegu ledwo popadało a tych biedaków sparaliżowało ;) Quote
Guest mareksy Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Oj, czego tu nie ma... :lol: sa zwierzeta latajace, pelzajace, plywajace, no i chodzace oczywiscie :loveu: Wszystkie ładne, ale ten zielony robi najwieksze wrazenie, wyglada jakby byl zawieszony w powietrzu :lol: Tylko dlaczego go w rulonik zwinelas? :crazyeye: Quote
brazowa1 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='mareksy']Tylko dlaczego go w rulonik zwinelas? :crazyeye:[/quote] Bo wiewiorka ma mala mieszkanie i mejsce juz tylko na juce było. Mi najbardziej podoba sie ten wsciekly wrobel. Quote
wiewiora1 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 oj TAKIEJ ZIMY TO TU DAAAAWWNOOO NIE BYLO!!!!CHOC W POROWANIU Z POLSKA TO NIC,,,ALE ONI NIE POTRAFIA SOBIE RADZIC Z TAKA KATASTROFA,,,,BIALA:razz::razz: wEZYK,,,,,NO TRUDNO ,,MALY POKOJ ,,,TO I WEZYK TROCHE POSCISKANY I SKRECONY,,,, WROBEL,,,,JA CI DAM,,,,TO PIEKNY AFRYKANSKI PTASZOL!!!!! a RYBKA,,,,NO TRUDNO NIE ZLOTA I NIE SPELNI NICZYICH ZYCZEN!!!!:cool3: Quote
Recommended Posts