Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wredne_słonko']oo dzisiaj widzę. Nie wiedziałam, że jesteś taka fotogeniczna i widzę nowe włosy.. No zmiana zdecydowanie na plus :lol:

AEŻ one Cie kłamiom te niby ..przyjacólki -:evil_lol:nie jestes fajna na awatarku, i kolor włosów tez ...:roll:...wróć do poprzedniego :diabloti:...awatarku znaczy sie......

Posted

Pewnie trabia w wiadomosciach ,ze w Londynie jakis cud sie zdarzyl,,,,,pelno sniegu mamy ,,,nic nie jezdzi,,ludzie do pracy nie ida ,,szkoly zamkniete,,,,nikt nawet nie ma zamiary odsniezyc sniegu po kolana,,bo przeciez to takie piekne i po 12 latach,,,,:)
Dzieci biegaja ,,glosno na dworze,,,ciesza sie ze choc raz w zyciu widza prawdziwy snieg ,,,moze ubioru nie maja najlapszego ,,bo kalosze na zime(ale tu caly rok biega sie w tenisowkach i kto by pomyslal o ciezszych butach)
Jestem dzis chora,,,,i od 2 dni leze i lecze swinstwo,,,ale trudno ,,,takie cuda sie rzadko zdarzaja ,,,,musze wziasc aparat i jazda,,,,,,,,,:)
A ty hopaku sie trzymaj,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Niedlugo wpadne,,,,

Guest mareksy
Posted

Oj, czego tu nie ma... :lol: sa zwierzeta latajace, pelzajace, plywajace, no i chodzace oczywiscie :loveu:
Wszystkie ładne, ale ten zielony robi najwieksze wrazenie, wyglada jakby byl zawieszony w powietrzu :lol:
Tylko dlaczego go w rulonik zwinelas? :crazyeye:

Posted

[quote name='mareksy']Tylko dlaczego go w rulonik zwinelas? :crazyeye:[/quote]
Bo wiewiorka ma mala mieszkanie i mejsce juz tylko na juce było.
Mi najbardziej podoba sie ten wsciekly wrobel.

Posted

oj TAKIEJ ZIMY TO TU DAAAAWWNOOO NIE BYLO!!!!CHOC W POROWANIU Z POLSKA TO NIC,,,ALE ONI NIE POTRAFIA SOBIE RADZIC Z TAKA KATASTROFA,,,,BIALA:razz::razz:

wEZYK,,,,,NO TRUDNO ,,MALY POKOJ ,,,TO I WEZYK TROCHE POSCISKANY I SKRECONY,,,,

WROBEL,,,,JA CI DAM,,,,TO PIEKNY AFRYKANSKI PTASZOL!!!!!

a RYBKA,,,,NO TRUDNO NIE ZLOTA I NIE SPELNI NICZYICH ZYCZEN!!!!:cool3: