Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beznadziejna ta londyńska zima (jak cały Londyn!) I co wy tak jak za sznurkiem z tymi psiakami chodzicie? Wszystkie na smyczy?

Hopku, ciocia-babcia na polski spacerek cię zabierze. Nie sypie (i dobrze), a wytarzać jest się w czym.

Posted

Londynskie psy nie sa nauczone penetracji terenu-bo i gdzie mialyby sie nauczyc.Pewnie cale linie hodowlane sa robione pod wymagania angielskiego odbiorcy.Inne na peta,inne do pracy.

Agatko,wiewiorka zaraz pewnie spelni zyczenie o waranie-wiem,ze jego tez posiada.
AAAAAAAAAAA,nigdy nie odwiedzajcie wiewiory!!!!!!! jak Ja odiwedzialam,to w gosci przyszedl taki sliczny,puchaty,przyjazny kotek!!! :placz::placz::placz::placz:

Posted

Warana mamy,,ale ja jeszcze nie jestem do niego wpuszczana ,,ogolnie malo kto tam wchodzi ,,,,bo to moze byc ostatnie wejscie smoka,,,tzn ofiary:)Ok ,,malo zabawne ,,ale prawdziwe,,,,one maja w slinie duze poklady zabojczych bakteri,,,,,a pozatym,,,,ok,,co tu duzo gadac ,,,,,jak sie wkurzy to juz the end!!!!!!!!

Psy londynskie,,,,koszmar,,,,,,,one po 20 chodza luzem,,,zadnej smyczy nic ,,kazdy innej rasy duze male i pieknie przy nodze jak roboty nakrecone,,,,nuda na calego!!!!!!

Kasiu nie oskubalam sroki,,,,to kolibry tybetanskie:)

ok ide gotowac zupe

Posted

Kurcze ,,,ale mialam historie z ta zupa w nocy ,,,jednym slowem ,,zasnelam w trakcie i michele musial mnie budzic ,,dobrze ze chalypy z dymem nie poscilam,,,,,,,Ale jest pyszniutka i taka dogotowana na calego ,,,,hej ( jestem geniusz kulinarny)
A hopa podnosze ,,,,,,,,,,:):)

Posted

[quote name='brazowa1']Zdolna dziewczynka...tylko nawet nie chce podejrzewac z czego ta zupka.Pewnie tego zielonego na yuce juz nie ma :placz:[/quote]

Zupka z rolmopsa?! Niemożliwe. Pewnie z jakiegoś dróbka alb podróbka.

Hopek też by zjadł zupkę.

Posted

Taa, tylko trzeba go było o to prosić:roll:
W ogóle jakiś dziwny dziś... tak mocno do miziania, przytulania, co kawałek na spacerku się przytulał, a z boksu nie chciał wypuścić, zwykle tak jest ale nie tak intensywnie.. oczywiście porządnie wymiziany:)

Posted

POdnosze,,,,,dostalam dzis juz ochrzany ,,,ze budze chlopakow wczesnie rano!!!ludzie 10 rano to nie wczesna godzina,,,,!!!A pralke trzeba czasem wlaczyc!!!
3 gei i jeden czarny to nie lada wyzwanie ,,,,pobudka poranna!!!!!!!
Hop juz pewnie sam wczesnie wstal:)