wiewiora1 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 tO JEST MOJA ULUBIENICA ,,I MAM NADZIEJE ZE NIGDY NIE BEDZIE CHCIALA MNIE UGRYSC Quote
Kasia25 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Wiewiórko, to że, wężyk poskręcany to rozumiem. Ja bym go jeszcze na petęlkę i supełek... Ale czemuś, żes sroce szyje wydepilowała?:icon_roc: Quote
agata51 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 To nie wężyk, to rolmops! Cudo! A warana nie masz? Od razu bym była u ciebie! No dobrze, biegniemy na spacerek, Hopku. Stęskniłam się za tobą. Quote
agata51 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Beznadziejna ta londyńska zima (jak cały Londyn!) I co wy tak jak za sznurkiem z tymi psiakami chodzicie? Wszystkie na smyczy? Hopku, ciocia-babcia na polski spacerek cię zabierze. Nie sypie (i dobrze), a wytarzać jest się w czym. Quote
brazowa1 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Londynskie psy nie sa nauczone penetracji terenu-bo i gdzie mialyby sie nauczyc.Pewnie cale linie hodowlane sa robione pod wymagania angielskiego odbiorcy.Inne na peta,inne do pracy. Agatko,wiewiorka zaraz pewnie spelni zyczenie o waranie-wiem,ze jego tez posiada. AAAAAAAAAAA,nigdy nie odwiedzajcie wiewiory!!!!!!! jak Ja odiwedzialam,to w gosci przyszedl taki sliczny,puchaty,przyjazny kotek!!! :placz::placz::placz::placz: Quote
wiewiora1 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Warana mamy,,ale ja jeszcze nie jestem do niego wpuszczana ,,ogolnie malo kto tam wchodzi ,,,,bo to moze byc ostatnie wejscie smoka,,,tzn ofiary:)Ok ,,malo zabawne ,,ale prawdziwe,,,,one maja w slinie duze poklady zabojczych bakteri,,,,,a pozatym,,,,ok,,co tu duzo gadac ,,,,,jak sie wkurzy to juz the end!!!!!!!! Psy londynskie,,,,koszmar,,,,,,,one po 20 chodza luzem,,,zadnej smyczy nic ,,kazdy innej rasy duze male i pieknie przy nodze jak roboty nakrecone,,,,nuda na calego!!!!!! Kasiu nie oskubalam sroki,,,,to kolibry tybetanskie:) ok ide gotowac zupe Quote
agata51 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 W dość egzotycznym towarzystwie się znalazłeś, Hopaku! Wiewióra, ale jak już cię wpuszczą do warana, wymiziaj go ode mnie koniecznie! :evil_lol: Quote
wiewiora1 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Kurcze ,,,ale mialam historie z ta zupa w nocy ,,,jednym slowem ,,zasnelam w trakcie i michele musial mnie budzic ,,dobrze ze chalypy z dymem nie poscilam,,,,,,,Ale jest pyszniutka i taka dogotowana na calego ,,,,hej ( jestem geniusz kulinarny) A hopa podnosze ,,,,,,,,,,:):) Quote
brazowa1 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Zdolna dziewczynka...tylko nawet nie chce podejrzewac z czego ta zupka.Pewnie tego zielonego na yuce juz nie ma :placz: Quote
agata51 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='brazowa1']Zdolna dziewczynka...tylko nawet nie chce podejrzewac z czego ta zupka.Pewnie tego zielonego na yuce juz nie ma :placz:[/quote] Zupka z rolmopsa?! Niemożliwe. Pewnie z jakiegoś dróbka alb podróbka. Hopek też by zjadł zupkę. Quote
deedee77 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Taa, tylko trzeba go było o to prosić:roll: W ogóle jakiś dziwny dziś... tak mocno do miziania, przytulania, co kawałek na spacerku się przytulał, a z boksu nie chciał wypuścić, zwykle tak jest ale nie tak intensywnie.. oczywiście porządnie wymiziany:) Quote
wiewiora1 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 POdnosze,,,,,dostalam dzis juz ochrzany ,,,ze budze chlopakow wczesnie rano!!!ludzie 10 rano to nie wczesna godzina,,,,!!!A pralke trzeba czasem wlaczyc!!! 3 gei i jeden czarny to nie lada wyzwanie ,,,,pobudka poranna!!!!!!! Hop juz pewnie sam wczesnie wstal:) Quote
deedee77 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Hihi:) On zabujany dlatego taki przytulas wyjątkowy:) Jedna z suczek ma cieczkę Quote
agata51 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Hopaku, daj sobie spokój z babami! Domku szukaj! Quote
wiewiora1 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Zawsze mozna szukac na 2 fronty ,,,domku i dziewczyny:):):) Quote
agata51 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Piękny Hopak poszukuje dziewczyny z domem! Quote
agata51 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Tak babiarz z ciebie, Hopku? To masz od ciotki na dobranoc. Quote
agata51 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Podobało się? Hopku, dla ciebie wszystko! Quote
agata51 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 A dzisiaj, Hopku, siusiu, paciorek i lulu! Bo mnie ciotki zabiją! Quote
brazowa1 Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 pogoda paskudna.... świateczne zapasy sie skonczyly i nie ma przymakow dla Hopow i innych.Cale szczescie,ze dzis przyszla ciotka Deedee z garem domowego zarcia-Hop sie zalapal. Quote
Recommended Posts