Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Ten pies jest tak piękny :loveu: Czemu on nie ma jeszcze domu :roll: Chciałąm wyczytać w tamacie, ale... jakoś dużo tych stron :evil_lol:

zerduszko,a co bys konkretnie chciala o nim wiedziec? wszystko powiemy :)

Posted

brazowa1 napisał(a):
zerduszko,a co bys konkretnie chciala o nim wiedziec? wszystko powiemy :)

Konkretnie to nic ;) Ja go od dłuższego czasu obserwuję i się zastanawiam czemu taki cudny pies nie u siebie jeszcze :razz:

Posted

mysle,ze dlatego,iz nie mozemy go reklamować z beztroska.Jedyne osoby,jakie sie zglaszaly z ogloszen,to panie,ktore chcialy kudlacza,a absolutnie nie byly przygotowane na Hopa.Jest fajnym psem,ale problemy moga wystapic i ktos ,zanim go zaadoptuje ,musi o nich usłyszec,aby Hopa nie skrzywdzić.

Posted

nooo,im starszy,tym to mniejsze wyzwanie.KIEDYS,te 7 lat temu,to chlopak mial potencjał :diabloti:,potem wiewiora go zgluciła (glutowaty sie zrobił,od oswajania),a teraz w porownaniuz tym co bylo,jest jak pekinczyk do rottweilera.

Posted

agata51 napisał(a):
Cudne to twoje wyzwanie, zerduszko! Podziel się z nami swoimi doświadczeniami.

Oj, doświadczyło mnie to moje wyzwanie, doświadczyło ;)
Także opowiadać można by bez końca. Jedna rzecz - dla takiego psa tylko niesamowicie opanowany i cierpliwy własciciel :razz:

Posted

zerduszko napisał(a):
Oj, doświadczyło mnie to moje wyzwanie, doświadczyło ;)
Także opowiadać można by bez końca. Jedna rzecz - dla takiego psa tylko niesamowicie opanowany i cierpliwy własciciel :razz:

Jak to wyzwanie!
Wnioskuję, zerduszko, że jesteś uosobieniem opanowania i cierpliwości! :evil_lol: