wiewiora1 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 oj i jak za staruch czasow ,,gdy bylam tylko ja z hopem ,,teraz powtorka z rozrywki ,,nie ma przy nim nawet na dogo nikogusko:placz: Quote
deedee77 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Szczerze - to już nie mogę doczekać się niedzieli!!! Quote
wiewiora1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 oj jestem pazerna i czekam na wieksze grono ludziakow,,,a moze i takich ktorzy wezma naszego malca,,,,,jutro albo w niedziele napisze juz nowy tekst hopowy! Quote
deedee77 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Chyba zaczęło się od tego nieszczęsnego rzepa ze spaceru co???? Zbieram siły fizyczne i psychiczne:razz: Quote
wiewiora1 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ej ty brazowa ,,ty sie panna ucz na innych... a nie na moich Hopie bedziesz sie wyrzywac:angryy::mad::eviltong: Quote
wiewiora1 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Niegdys spostrzegany byl jako nieposkromiony indywidualista,rezydujacy od lat w pojedynczym kojcu,Tam bylo jego krolestwo i ostoja , do ktorej nie kazdy przez niego byl wpuszczany.Twierdzy swojej pilnowal za dnia i nocy,jednak pewniego poranka .......weszlam ja,,,,,, I tak zaczela sie nasza znajomosc,,ktora stopniowo rozwijala obustronne zaufanie,,Hopa bowiem wpierw trzeba dobrze poznac Niegdys moglabym pomyslec ze Hop moze sie niesprawdzic jako pies )kanapowy(,,jednak z czasem on udowodnil mi ,ze potrafi zachowac sie i dostosowac do prawie kazdej sytuacji i srodowiska,, Dzis sadze ze najodpowiedniejszym miejscem dla niego stal by sie maly spokojny domek,,gdzie z mila checia spedzalby kazda chwile ze swoja pancia,,,, Quote
wiewiora1 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Hop doskonale przywiazuje sie do ludzi ktorym zaufa,wiec razem z nim mozna stworzycwspanialz przyjazn,zbudowana na obustronnym zaufaniu,,Jedyna bariera ,ciezka do zwalczenia ,zburzenia ,jest opor przed wszelkimi zabiegami pielegnacyjnymi(fryzjerskimi),,juz na sam widok nozyczek reaguje bardzo nerwowo i spina sie w sobie przerazliwie,,,..Jednak do cierpliwych swiat nalezy,,,,, Quote
wiewiora1 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Odrobina samozaparcia i tolerancji i Hop jest do zdobycia.... Wiem ,ze przyjaciol sie nie opuszcza,jednak pewnego dnia los pokierowal mnie w przeciwna strone,,Na szczescie wraz z moim odejsciem ,,,do schroniska zawitali nowi wspaniali wolontariusze wprowadzani przez Brazowa,To oni teraz ,z oddaniem opiekuja sie i nie pozwalaja Hopowi zapomniec o zasadach wczesniej wpojonych przezemnie,,,, Niegdys przez 5 lAT BYLAM TYLKO JA I oN ,,TERAZ SA Z NIM WSPANILI DOGOMANIACY ,,I BRAZOWA,,ORAZ ODDANA EKIPA BIUROWA,,to oni w najwspanialszy sposob otaczaja opieka nasze sopockie czworonogi ,w tym Hopa,,,,jednak jak wiemy ,,schronisko to nie dom,,,, Tydzien temu odszedl moj Jozek ,,pies ktory zapadl mi gleboko w sercu,,,nie doczekal sie upragnionego domu ,Nie chce by i Hop podzielil jego los,,, TO OKROPIENSTWO ODCHODZIC ZA KRATAMI,,,,, Quote
akucha Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Taki piękny!!!!!!!!!!! :loveu: No niech ktos go zabierze!!!!!!!!!!!! Quote
deedee77 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Wiewióra się już wypociła na ten temat;) także jest komplecik!!!! Quote
DuDziaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dziewczny a jakby jakis bazarek i ostrzyc pieknisia:cool3: W przypadkach sznaucerow to birze gore bo wtedy mozna docenic jego piekno. Chocpon jest pieknz moze ktos pokocha go jako mniejszego wlochacza. :evil_lol: Quote
wiewiora1 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 hop,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Quote
deedee77 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 jakoś łatwiej idzie niż kiedyś co???? Quote
akucha Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 On jeszcze pokocha nozyczki, szczotki, ludzkie rece, zobaczycie cioteczki! Quote
olenka_f Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ach ten Hop :shake: taki ładny i nic Quote
Recommended Posts