wanda szostek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 wiewiora1 napisał(a):Oj Wanda jestes wspaniala ze jestes z Hopem,,,,,i jak tylko mozesz to badz z nami chociaz myslami i trzymaj kciuki,,,,i dzieki z gory za ogloszenia,,,,,,,, Wiewióra cały czas już chyba rok jestem z Wami chociaż mnie nie widać. Po prostu nie cierpię hopać tak już mam. Poza tym pewnie po świętach jak będzie pogoda wyjadę już na działkę (chyba że mnie mąż z nowym tymczasem nie przyjmie) i tam siedzę aż mnie zima wygoni. Do domu wpadam raz na tydzień lub dwa i wtedy obiecuję, że pokażę się na wątku a Wy wykorzystujcie ten czas jak trzeba będzie zrobić coś z ogłoszeniami Quote
wiewiora1 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Tylko ty sie nam tam nie \ zaszywaj calkowicie na tej dzialce!!!!!!:razz: Quote
wanda szostek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 wiewiora1 napisał(a):Tylko ty sie nam tam nie \ zaszywaj całkowicie na tej działce!!!!!!:razz: No niestety jak wyjeżdżam to jestem odcięta od świata. Zasięg też mam marny, że pozostają SMS-sy a żeby zadzwonić muszę sobie zrobić wycieczkę bliżej lasu. Quote
wiewiora1 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Pustki az dziwnie,,,chyba jakies fatum nad nim sisi ,,,przeciez to ladny pies ,,a ani jednego zapytania,,,to bardzo dziwne,,,bo ogolnie to nizinne psy maja cchody w polsce i sa lubiane ,,a on,,,,:-( Quote
wiewiora1 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 No i Hop z rana bedzie na pierwszej,,,,pancia jak zwykle czatuje i warte trzyma!!!!!!:razz: Quote
wiewiora1 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Kurczaczki wielkanocne ,,i dalej pustki!!!!!!zaraz kogos tu:mad:,,,,,,,, Quote
wiewiora1 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 No nic ,,,,,mam nadzieje ze Brazowa go ostrzyze:placz:I jak bedzie wygladal jak elegancja francja,,,to moze ktos go wezmie,,,,W prawdzie jest to wbrew moim zasadom,,,ale trudno raz sie zyje Hop nie ucierpi gdy sie go podszlifuje ,,a Wiolka ma reke wiec cudo wyjdzie:placz: Quote
wiewiora1 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Neris mnie nie pytaj o strzyzenie,,,,ale kiedys tez sie upieralam ze nie dam,,petki i kapucynki do fryzjera,,,,,a kiedy sie zgodzilam oddac moej kochane puchate kuleczki w rece naszej wizarzystki,,:razz:,,,od razu zaczely sie ustawiac kolejki po male,,,Wiec moze i tym razem...oby!!!!! Quote
Neris Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Oj chyba jego nie ostrzygą, on tylko czesanki może mieć ... Quote
wiewiora1 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ja dopiero z pracy wrocilam ,,,ale juz hopa na pierwsza wrzucam,,,,, Quote
kaerjot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 A ja w pracy siedzę, tylko jakoś dziś natchnienia nie mam Quote
paros Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Po ostrzyżeniu nowe fotki i musi znaleźć się domek :lol: Quote
wiewiora1 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 A ja po nieudanej imprezie,,,mimo wszystko tez hopa na pierwszej stronie ulokuje,,,, Quote
deedee77 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Hop wyprowadzony, wygłaskany, podkarmiony:) Quote
wiewiora1 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 OOO i te ws\ystkie wspanialosci juz w sobote,,oooo to super!!!!!! Quote
Betbet Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Dzieki uprzjemości Brazowej towarzyszylysmy dzis jej na spacerku z Hopem:) Wydawał mi się taki wielki na zdjęciach a w rezultacie jest dość mały:) Czesanko było:) Quote
wiewiora1 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 No bo on maly piesek ,,jest i zmiesci sie prawie w kazdym domku!!!!! Quote
wiewiora1 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Dzis znow w myslach marzylam o tym jak mam psa ,,swojego tego wymarzonego upragnionsego,,,,na ktorego czekalam latami,,,,i mimo ze kocham olbrzymie psy i z dziwnym charakterem,,,to w sumie teraz wiem ,,,ze jednak ja jestem milosniczka ponow ,,,srednich kochanych psiakow przytulakow,,,,,caly dzien dzis myslalam o petece i kice,,ich 2 polaczenia to moje marzenie i od robine hopa i filippa,,caly przekroj ponow,,,, Quote
olenka_f Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 może wreszcie ktoś by się w nim zakochał ,noooooooooooo:modla: Quote
wiewiora1 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 olenka_f napisał(a):może wreszcie ktoś by się w nim zakochał ,noooooooooooo:modla: oj olenko ,,,,oby twoje modly zostaly wysluchane!!!!:roll: Quote
Recommended Posts