Wola istnienia. Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 http://i1173.photobucket.com/albums/...k/DSC_7877.jpg Patrzcie jaką fryzurę ma... jaki wyżelowany :lol: Quote
malawaszka Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 [quote name='Pink']Ale fotosow :multi: A to ze Uszatka nie ucieszyla sie na widok Kocyka, to normlka - przeciez inaczej pachnial. Inny zapach mial, innymi psami moze nasiaknal, innym miejscem - to trzeba z dystansem. Jak np psy razem do fryzjera prowadze czy do weta, to jest spoko ale jak idzie jeden a drugi nie, to po przyjsciu tez najpierw jest rezerwa. Pamietam jak kiedys Oskara przyprowadzilam od fryzjera, to Felix rzucil sie na niego, bo go nie poznal ani po zapachu ani po wygladzie ... ot Jakis obcy pies do chalupy mu wlazl. A to nie bylo na poczatku, tylko juz razem byly troche.[/QUOTE] dokładnie! tak było teraz w domu który adoptowałtaką sznupkę czarną - młodsza rezydentka poszła do fryzjera i wróciła wypachniona i ta adoptowana ją zaatakowała po powrocie do domu bo nie poznała zapachu - ludzie się najedli strachu, ale już jest ok Quote
wilczy zew Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 [quote name='Wola istnienia.']http://i1173.photobucket.com/albums/...k/DSC_7877.jpg Patrzcie jaką fryzurę ma... jaki wyżelowany :lol: a co se będzie żałował :D [quote name='Pink']Ale fotosow :multi: A to ze Uszatka nie ucieszyla sie na widok Kocyka, to normlka - przeciez inaczej pachnial. Inny zapach mial, innymi psami moze nasiaknal, innym miejscem - to trzeba z dystansem. Jak np psy razem do fryzjera prowadze czy do weta, to jest spoko ale jak idzie jeden a drugi nie, to po przyjsciu tez najpierw jest rezerwa. Pamietam jak kiedys Oskara przyprowadzilam od fryzjera, to Felix rzucil sie na niego, bo go nie poznal ani po zapachu ani po wygladzie ... ot Jakis obcy pies do chalupy mu wlazl. A to nie bylo na poczatku, tylko juz razem byly troche. jak wrócił od fryzjera,to go dokładnie oblukała ale z ciekawością,w hotelu nie miał kontaktu z innymi psami i nie spał w budzie Quote
zerduszko Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Faktycznie, Lizka zawsze po fryzjerze chciała się bawić w ujeżdżanie Sadie :diabloti: Quote
Pink Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Ale to ze nie mial kontaktu z innymi nie znaczy ze nimi nie pachnial. To tak jak z sikaniem na opony aut ;) dlaczego psy zawziecie obsikuja opony? proste, bo auta jezdza w rozne miejsca i trzeba zaznaczyc, bo nowe zapachy przyjechaly - zapachy nie zwiazane z miejscem w ktorym Auto akurat stoi :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 Upał mnie wykończył,mam tryb-przetrwanie.... Quote
wilczy zew Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 [quote name='AnkaG']A ja kocham ciepełko :) Baaardzo :)[/QUOTE] Pogadamy jak będzie mróz.... Quote
Saththa Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='wilczy zew']Pogadamy jak będzie mróz.... O i jeszcze masz! :D Quote
malawaszka Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 hahaha ja też zdecydowanie wolę nawet takie upały niż mróz Quote
Saththa Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='wilczy zew']dobiła mnie :mdleje::huh:[/QUOTE] Tyś nas zasypywała żywcem... nie dramatyzuj :) Quote
wilczy zew Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Tydzień temu zakończyłam tuczenie Uszatki. Nie pracujemy bo jest upał :roll: Nie wychodzimy bo jest upał :roll: Obejrzałam foty z dogtrekkingu i nabrałam ochoty na coś takiego. Quote
Pysia Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Wyjdź do lasu z nią a nie kis sie w domu. W mieszkaniu w bloku to dopiero jest sajgon gorąca. Quote
wilczy zew Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Las mam daleko... Uszatka atakuje jak ktoś od nas odchodzi-ludź czy pies :mad: Quote
wilczy zew Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 [quote name='Pysia']To jej nie pozwól[/QUOTE] A myślisz,że co robię??? Quote
junoo Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 http://i1173.photobucket.com/albums/r588/wilczyzew/Keza/u%20Pysi/10490372_668139596610650_1581583089_n.jpg świetny ma ten paseczek na grzbiecie a ten lot - WOW! Quote
wilczy zew Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 [quote name='junoo']http://i1173.photobucket.com/albums/r588/wilczyzew/Keza/u Pysi/10490372_668139596610650_1581583089_n.jpg świetny ma ten paseczek na grzbiecie a ten lot - WOW! Dzięki! Uszatka jeszcze lepiej umie latać :multi: Quote
Maupa4 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='wilczy zew'] Obejrzałam foty z dogtrekkingu i nabrałam ochoty na coś takiego.[/QUOTE] To śmigajcie ;) Quote
wilczy zew Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 [quote name='zerduszko']Gdzie Ty masz upały? Jade tam![/QUOTE] :boom: [quote name='Maupa4']To śmigajcie ;)[/QUOTE] Kłopot z transportem.... Quote
Recommended Posts