WATACHA Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Saththa napisał(a):i zamoczą :splat: Nie daj Boże:evil_lol: Quote
wilczy zew Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 Wredne baby :mad: Kaloszki są OK. Tylko psiakom leeeejee się na łeb. Tego lata to u nas 40* albo oberwanie chmury :shake: Quote
Saththa Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Nic psom nie będzie. Uważaj na kaloszki!!! Nie zamocz, nie przemocz! Quote
wilczy zew Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 Saththa napisał(a):Nic psom nie będzie. Kocyk jest innego zdania a Uszatka po goleniu moknie do skóry. Saththa napisał(a):Uważaj na kaloszki!!! Nie zamocz, nie przemocz! :olympic: Quote
wilczy zew Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 Mam takie pytanie: jak mierzymy psu łapę do buta?? Quote
ania0112 Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Jezu.... nie kupuj psom buta z powodu deszczu... butki spadają i są niewygodne , jak już buty to tylko z powodu soli w śniegu. i one przedewszystkim tego tak nie odczują... jak chcesz im pomóc na deszcz to kup pelerynke! o! Quote
zerduszko Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 A u nas slonce dzis, do tej pory lalo tylko raz i to glownie w nocy :multi: Quote
wilczy zew Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 ania0112 napisał(a):Jezu.... nie kupuj psom buta z powodu deszczu... butki spadają i są niewygodne , jak już buty to tylko z powodu soli w śniegu. i one przedewszystkim tego tak nie odczują... jak chcesz im pomóc na deszcz to kup pelerynke! o! Nie jestem aż taką kretynką na jaką wyglądam :cool3: moje psy są użytkowe a nie poduszkowe ;) Buta chcę awaryjnie na rozwaloną łapę na spacerze-gdy się zdarzy :) zerduszko napisał(a):A u nas slonce dzis, do tej pory lalo tylko raz i to glownie w nocy :multi: SUUUUPER :multi: :multi: Gdzie jesteście-miejscowość :D Quote
wilczy zew Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 Zaskoczę Was-kupiłam Zgrai takie same obroże na wypady do lasu,deszcz i takie tam :) Foty później. Quote
Saththa Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 wilczy zew napisał(a):Zaskoczę Was-kupiłam Zgrai takie same obroże na wypady do lasu,deszcz i takie tam :) Foty później. w ogóle nie jestem zaskoczona :diabloti: Quote
wilczy zew Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Byłam u fryzjera. Mam już własny identyfikator. Quote
wilczy zew Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Saththa napisał(a):w ogóle nie jestem zaskoczona :diabloti: Pańcia kupiła dla mnie i Kocyka takie obroże i smycze :) Quote
JankaBezZiemii Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 śliczna :loveu: na zdjęciach wygląda jakby była beżowa ;) Quote
wilczy zew Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Ona ma umaszczenie: pieprz,sól i cukier trzcinowy :) Quote
malawaszka Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 ślicznościowa jest!! a Kocyk też się obcinał? Quote
wilczy zew Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Kocyk pod koniec października,bo szybko zarasta. Quote
WATACHA Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Ale ma śmieszne skarpety :).Chyba jakiś borsuk był niegrzeczny ;P Quote
malawaszka Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 zainspirowałaś mnie i ogoliłam Piździoszka :loveu: znowu jest śliczna, a jaka była grzeczna szok - nic nie musiałam pętać :p Quote
wilczy zew Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 WATACHA napisał(a):Ale ma śmieszne skarpety :).Chyba jakiś borsuk był niegrzeczny ;P wiele pieprzaków ma pręgę :) malawaszka napisał(a):zainspirowałaś mnie i ogoliłam Piździoszka :loveu: znowu jest śliczna, a jaka była grzeczna szok - nic nie musiałam pętać :p :multi: :multi: Quote
WATACHA Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 malawaszka napisał(a):zainspirowałaś mnie i ogoliłam Piździoszka :loveu: znowu jest śliczna, a jaka była grzeczna szok - nic nie musiałam pętać :p Braaaaaaaaawooooooooo:lol: Quote
WATACHA Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 wilczy zew napisał(a):wiele pieprzaków ma pręgę :) Ale ona bardzo oryginalne te pręgi Quote
wilczy zew Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Mój pies zawsze jest orginalny :loveu: Quote
ania0112 Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 łałał są zdjęcia - to mnie zaskoczyłaś! Cudowna ona jest :loveu: Quote
Margi Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Fajne zdjęcia.:lol: Ty tą swoją suczkę chyba wybielasz.wydaje mi się,że co strzyżenie to jest jaśniejsza.;) Quote
wilczy zew Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Margi napisał(a):wydaje mi się,że co strzyżenie to jest jaśniejsza.;) ciiii...też tak mi się wydaje :roll: Quote
Recommended Posts