WATACHA Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 wilczy zew napisał(a):Oczywiście,że Kocyk zasługuje na wyjazd ale co mam zrobić jak do pociągu mogę zabrać tylko jednego psa??? Zabrać jednego- Kocyka ;P Quote
wilczy zew Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 ulana napisał(a):Zabrać ze sobą dwunoga bez psa? ;) nie ma takiego dwunoga WATACHA napisał(a):Zabrać jednego- Kocyka ;P to Uszatka będzie poszkodowana.... Quote
WATACHA Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 [quote name='wilczy zew']nie ma takiego dwunoga to Uszatka będzie poszkodowana.... to będzie 1:1 i wszystko się wyrówna :) Quote
wilczy zew Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 ulana napisał(a):Brać raz jednego, raz drugiego. :) tak robię jak idę do miasta ale taki wyjazd to inna sprawa Quote
Margi Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Myślisz,że na takiej wycieczce Kocyk byłby niegrzeczny? Quote
Pysia Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 U mnie problem- tylko suki na podwórku i w domu ;) W jakis dziwny sposób każdy pies który przychodzi w gościne oblewa mi ściany.... Oblewa tez roślinność ;) Suczki lubimy a psiaki niech sikają gdzie indziej ;p Quote
Pysia Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Najlepsze było jak dwa wielkie niufy który w życiu nigdy nie załatwiły się w domu oblały mi panele na dole.... U mnie zbyt mocno pachnie sukami. Tylko wykastrowany w smarkactwie pies nie oblał :evil_lol: Quote
AnkaG Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Pysiu - suczki tez potrafią elegancko olewać . :) Quote
Pysia Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Kazda z tymczasówek kilka razy mi nalała. Ale to zawsze na początku w stresie. I nie ściany ;) Podłoge łatwiej umyć ;) Ba! Dywan nawet łatwiej wyprać niz zniwelować zapach moczu ze sciany. Quote
ania0112 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 nie dać Brokasiowi papu? o wy niedobre! wystarczy mu cofnąć miskę 2 razy i juz będzie grzeczny bo się nauczył ze jak czegos nie chcemy mu dac to ładnie siada i czeka np na smaczki na dworze :) ale wy mówicie o częstych podskokach... za często to tego nie robi i odbija się tylko przednimi łapkami na wysokosc jakies... 10 cm? wiec chyba nic mu nie będzie:lol: To teraz kocyka na długi spacer na łąki żeby mu straty zrekompensować :) Quote
JankaBezZiemii Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 młotek skacze do wysokości twarzy :roll: z radości że wracam ... nie do ogarnięcia bo zaczyna jak przy bramie mnie słyszy :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='Margi']Myślisz,że na takiej wycieczce Kocyk byłby niegrzeczny?[/QUOTE] Kocyk jest grzeczny :loveu: ale jak jeden psiak ma zostać,to Uszatki nie zostawię. Kocyk prosto z hotelu pojechał na długi spacer do lasu :-) Quote
Saththa Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='wilczy zew']Kocyk jest grzeczny :loveu: ale jak jeden psiak ma zostać,to Uszatki nie zostawię. Kocyk prosto z hotelu pojechał na długi spacer do lasu :-)[/QUOTE] Sama z nim pojechałaś?:) Quote
wilczy zew Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='Saththa']Sama z nim pojechałaś?:)[/QUOTE] Bez Uszatki. Quote
JankaBezZiemii Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='wilczy zew']No rozkładam się :razz:[/QUOTE] z rozkładem to się wstrzymaj - siły rozłóż :evil_lol: pokaż Kocyka proszę :modla: Quote
malawaszka Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']z rozkładem to się wstrzymaj - siły rozłóż :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='JankaBezZiemii']pokaż Kocyka proszę :modla:[/QUOTE] taa a już Ci pokaże :shake: Uszatki foty miały być wstawione w poniedziałek i co? ŚRODA SIĘ SKOŃCZYŁA :shake: a fot narobiła Pysia mnóstwo Quote
Maupa4 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='malawaszka'] taa a już Ci pokaże :shake: Uszatki foty miały być wstawione w poniedziałek i co? ŚRODA SIĘ SKOŃCZYŁA :shake: a fot narobiła Pysia mnóstwo[/QUOTE] Ja też tam niby grzecznie czekam ... Obiecała ... :placz: Quote
ulana Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='wilczy zew']tak robię jak idę do miasta ale taki wyjazd to inna sprawa Rozumiem do Pysi, ale przecież nie wszędzie tak suczo jest. :) [quote name='wilczy zew']Kocyk jest grzeczny :loveu: ale jak jeden psiak ma zostać,to Uszatki nie zostawię. Jeszcze czy w ogóle myślisz, że nie. I dlaczego - rozrabia czy tęsknić będzie? Kocyk prosto z hotelu pojechał na długi spacer do lasu :-) Chwali się, chwali. ;) [quote name='Maupa4']Ja też tam niby grzecznie czekam ... Obiecała ... :placz: Ja to się chyba przed urlopem nie doczekam...:shake: Quote
Recommended Posts