Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wilczy zew napisał(a):
Oczywiście,że Kocyk zasługuje na wyjazd ale co mam zrobić jak do pociągu mogę zabrać tylko jednego psa???

Zabrać jednego- Kocyka ;P

Posted

U mnie problem- tylko suki na podwórku i w domu ;) W jakis dziwny sposób każdy pies który przychodzi w gościne oblewa mi ściany.... Oblewa tez roślinność ;) Suczki lubimy a psiaki niech sikają gdzie indziej ;p

Posted

Najlepsze było jak dwa wielkie niufy który w życiu nigdy nie załatwiły się w domu oblały mi panele na dole.... U mnie zbyt mocno pachnie sukami. Tylko wykastrowany w smarkactwie pies nie oblał :evil_lol:

Posted

Kazda z tymczasówek kilka razy mi nalała. Ale to zawsze na początku w stresie. I nie ściany ;) Podłoge łatwiej umyć ;) Ba! Dywan nawet łatwiej wyprać niz zniwelować zapach moczu ze sciany.

Posted

nie dać Brokasiowi papu? o wy niedobre! wystarczy mu cofnąć miskę 2 razy i juz będzie grzeczny bo się nauczył ze jak czegos nie chcemy mu dac to ładnie siada i czeka np na smaczki na dworze :)
ale wy mówicie o częstych podskokach... za często to tego nie robi i odbija się tylko przednimi łapkami na wysokosc jakies... 10 cm? wiec chyba nic mu nie będzie:lol:

To teraz kocyka na długi spacer na łąki żeby mu straty zrekompensować :)

Posted

[quote name='Margi']Myślisz,że na takiej wycieczce Kocyk byłby niegrzeczny?[/QUOTE]

Kocyk jest grzeczny :loveu: ale jak jeden psiak ma zostać,to Uszatki nie zostawię.

Kocyk prosto z hotelu pojechał na długi spacer do lasu :-)

Posted

[quote name='wilczy zew']Kocyk jest grzeczny :loveu: ale jak jeden psiak ma zostać,to Uszatki nie zostawię.
Kocyk prosto z hotelu pojechał na długi spacer do lasu :-)[/QUOTE]

Sama z nim pojechałaś?:)

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']z rozkładem to się wstrzymaj - siły rozłóż :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol:

[quote name='JankaBezZiemii']pokaż Kocyka proszę :modla:[/QUOTE]

taa a już Ci pokaże :shake: Uszatki foty miały być wstawione w poniedziałek i co? ŚRODA SIĘ SKOŃCZYŁA :shake: a fot narobiła Pysia mnóstwo

Posted

[quote name='malawaszka']

taa a już Ci pokaże :shake: Uszatki foty miały być wstawione w poniedziałek i co? ŚRODA SIĘ SKOŃCZYŁA :shake: a fot narobiła Pysia mnóstwo[/QUOTE]

Ja też tam niby grzecznie czekam ...
Obiecała ... :placz:

Posted

[quote name='wilczy zew']tak robię jak idę do miasta ale taki wyjazd to inna sprawa
Rozumiem do Pysi, ale przecież nie wszędzie tak suczo jest. :)

[quote name='wilczy zew']Kocyk jest grzeczny :loveu: ale jak jeden psiak ma zostać,to Uszatki nie zostawię.
Jeszcze czy w ogóle myślisz, że nie. I dlaczego - rozrabia czy tęsknić będzie?

Kocyk prosto z hotelu pojechał na długi spacer do lasu :-)
Chwali się, chwali. ;)

[quote name='Maupa4']Ja też tam niby grzecznie czekam ...
Obiecała ... :placz:
Ja to się chyba przed urlopem nie doczekam...:shake: