wilczy zew Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='Maupa4']Ja też tam niby grzecznie czekam ... Obiecała ... :placz: ...i doczekasz się :-) Ulana, jest pies nr1 i nr2. Quote
ulana Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='wilczy zew']Ulana, jest pies nr1 i nr2. Nie bardzo rozumiem - jeden lepszy, a drugi gorszy? Bardziej i mniej kochany? Czy...co właściwie? Jak już podejmuję się opieki nad dwoma psami, to muszę starać się traktować je jednakowo. I chociaż wiem, że zawsze będzie ten ukochany, to drugi (trzeci, czwarty itd.) nie powinien tego odczuć i być jakoś poszkodowany. To się też przekłada na ludzi. Mam kilkoro chrześniaków, w tym dwójkę rodzonych braci. Tak się złożyło, że mój pupilek to jeden z nich. Nie powiem - bywało trudno nieraz zadziałać tak, żeby ten drugi tego nie odczuł, ale - udało się. :) Nie mogłabym inaczej po prostu. Quote
wilczy zew Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 Nie jest gorszy i lepszy ale sa sytuacje kiedy moze isc jeden i jesli laczy sie to z wiecej niz jednodniowa nieobecnoscia,to wybor jest wiadomy. Na ''dzikie pola'' nie zawsze ida razem i wiem,ze Kocyk ma ogromna frajdę gdy idzie tylko on :-) Quote
ulana Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Określenie 'nr 1 i nr 2' sugeruje właśnie taki odbiór. :) Quote
Saththa Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='ulana']Określenie 'nr 1 i nr 2' sugeruje właśnie taki odbiór. :)[/QUOTE] Zgadzam się. Nawet napisałam wcześniej posta ale chyba zapomniałam wysłać.... Quote
zerduszko Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Ale marudzicie :eviltong: Takie życie :diabloti: Quote
ania0112 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 czy ja wiem czy jest ten lepszy i bardziej naj... jak tak mysle nad Inką i Brokatem to nie potrafie sie zdecydowac który to który.... oba maja wady i zalety jeden w jednym jest lepszy drugi w innych sprawach... np. teraz moja ineczka gapi się na mnie i wyje a brokacik grzecznie śpi... za to pewnie na dworze jak brokat będzie zarł jakies jabłko to będę się na niego denerwowac a inka wyda mi się ekstra ;) Quote
zerduszko Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='ania0112'] oba maja wady i zalety jeden w jednym jest lepszy drugi w innych sprawach... [/QUOTE] No i dlatego na jakiś zlot psiowy to tylko z Liz, ale jak na śmieci, to tylko z Boltem ;) Quote
WATACHA Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Wszystko zależy od powodów z jakich bierze lub nie bierze się psa. Ja ogólnie mogłabym wziąć jednego , albo drugiego, ważne żeby był jeden.Jednak w dalszą samotną podróż ze względu na bezpieczeństo wzięłabym Mentora. Quote
ania0112 Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 w samotna daleką podróz wziełabym.... skrzata - jest najbardziej poręczny:lol: Quote
JankaBezZiemii Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 ależ on jest piękny :loveu: i jakie foty śliczniaste! Quote
Margi Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 http://i1173.photobucket.com/albums/r588/wilczyzew/Kocyk/DSC_7877.jpg cudna uśmiechnięta morda :loveu: Quote
Pysia Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Naprawdę piękny Pan Pies :) A w ruchu? Gdzie foty w ruchu? I w postawie ? Quote
wilczy zew Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='Pysia']Naprawdę piękny Pan Pies :) A w ruchu? Gdzie foty w ruchu? I w postawie ?[/QUOTE] dać palec,to rękę utnie :p Kocyk nie lubi się focić a dodatkowo jest upaaaaał. Quote
malawaszka Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Pysia']Naprawdę piękny Pan Pies :) A w ruchu? Gdzie foty w ruchu? I w postawie ?[/QUOTE] w postawie buuahaha :roflt: cudny jest Kocyk :loveu: tylko co on taki goły biega/leży? :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 [quote name='malawaszka']w postawie buuahaha :roflt: :obrazic: [quote name='malawaszka']cudny jest Kocyk :loveu: tylko co on taki goły biega/leży? :evil_lol: przeca był u fryzjera przed fryzjerem Uszatki Quote
ania0112 Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 jezu..... ale tu rozpieszczają! fotki uszatki, filmik i jeszcze fotki kocyka... i to od pyska :loveu: on jest booooooski, taki dostojny :loveu: Quote
malawaszka Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='wilczy zew']:obrazic: przeca był u fryzjera przed fryzjerem Uszatki[/QUOTE] o brak obroży mi chodzi :lol: a o co fochasz? z Pysi się śmieję, że ma wymagania o foty w POSTAWIE hahah Quote
zerduszko Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Jak już focisz go z przodu, to sie kurde obrócił :mad: http://i1173.photobucket.com/albums/r588/wilczyzew/Kocyk/DSC_7867.jpg Quote
Pysia Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='malawaszka']o brak obroży mi chodzi :lol: a o co fochasz? z Pysi się śmieję, że ma wymagania o foty w POSTAWIE hahah[/QUOTE] A jak mam zobaczyć jaką pies ma budowe- hę? :P MUSZĘ tak psa widziec bo mam skrzywienie :evil_lol: Quote
Recommended Posts