Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wysłałam ostrza do ostrzenia :shake:

Choróbsko mnie puszcza już i umówiłam Kocyka do fryzjera na poniedziałek.

Uszatka też zaliczy fryzjera,bo jeszcze nie przekonała się do zabiegów wokół siebie.
Żołądka już nie ma przyrośniętego do kręgosłupa i kości miednicy już tak nie sterczą na grzbiecie.

Posted

JankaBezZiemii napisał(a):
ja mam fb ,,pustego" żeby móc czytać ale fotek wilczej też nie widzę tam :shake:

a Wy dziewuchy niedobre!!!! dać Wam palec to całą rękę od razu by chciały!!! są foty? są !!

jęczybuły :diabloti:

PHI! Na fb jest pychol :loveu:

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']ja mam fb ,,pustego" żeby móc czytać ale fotek wilczej też nie widzę tam :shake:

a Wy dziewuchy niedobre!!!! dać Wam palec to całą rękę od razu by chciały!!! są foty? są !!

jęczybuły :diabloti:

Dobra kobieto :Rose:

Wyślij do mnie zaproszenie na fb,to będziesz widziała foty.

Posted

A ja tak jakoś... Niby jestem na tym fejsie, ale serca to do niego nie mam. I prędzej tu zajrzę niż tam jak mam chwilę. Więc o zdjątkach tu nie zapominać proszę. :)

A u nas słonko wyszło i ciepło się na wieczór zrobiło - nawet pranie mi wyschło. :)

Posted

To gdzie ten pychol? Pacz Panie do tej pory FB nie miala, to krzyczala zeby foty na forumie wstawiac, bo nie moze inaczej ogladac albo info jej ucieka a teraz .... no co to sie narobilo, w tylku sie powywracalo odrazu :evil_lol:

Posted

WATACHA napisał(a):
Na fejsbuczku szybciej się wstawia ;)

tu nie chodzi o szybkosc wstawiania fot, tylko o sam fakt zaistnienia na FB :diabloti: