wilczy zew Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 [quote name='Saththa']Wilcza ile taki kocyk dla zwierzat w sklepie? z doświadczenia wiem ze za sam dopisek dla zwierzat jest 3x drozej :lol: on jest w łapki http://www.bitiba.pl/shop/sklep_dla_psa/legowisko_dla_psa/poduszki_koce/381849 Quote
Saththa Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 [quote name='wilczy zew']on jest w łapki http://www.bitiba.pl/shop/sklep_dla_psa/legowisko_dla_psa/poduszki_koce/381849 wilcza dorzucisz pare złotych i kupisz polarowy 130 x 170... w makro selgrosie czy na allegro sa którzy z Ikei kupują - tylko do allegro koszty przesyłki. no chyb ze Ci zalezy aby był w łapki:) Quote
wilczy zew Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Muszę coś dobrać do tej zabawki,bo zakupy muszą być za 25zł. Quote
malawaszka Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 nie wiem jakie to są te flauszowe? grubsze czy co? ja kocham polarowe bo u nas non stop musi być prane a polarki w kilka minut są suche Quote
Saththa Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 malawaszka napisał(a):nie wiem jakie to są te flauszowe? grubsze czy co? ja kocham polarowe bo u nas non stop musi być prane a polarki w kilka minut są suche u mnie te kocyki wychdoza wiecznie a tak za 10 zł to mi nie żal nawet jak podra czy trzeba wyrzucic juz;) Quote
wilczy zew Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Wróciłam z miasta to mi chlupało w butach. Nieodwołalnie kupuję gumowce. Pewnie jak kupię to zrobi się 40*upału :p Quote
Saththa Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 wilczy zew napisał(a):Wróciłam z miasta to mi chlupało w butach. Nieodwołalnie kupuję gumowce. Pewnie jak kupię to zrobi się 40*upału :p kup kup ;) Quote
zerduszko Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 malawaszka napisał(a):nie wiem jakie to są te flauszowe? grubsze czy co? ja kocham polarowe bo u nas non stop musi być prane a polarki w kilka minut są suche Och jak ja nienawidzę polarowych, kudly sie tego strasznie czepiaja. Dla Igi mam taki fajny cienki i zero kudlow. Chyba minke czy jakos tak ;) Quote
malawaszka Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 zerduszko napisał(a):Och jak ja nienawidzę polarowych, kudly sie tego strasznie czepiaja. Dla Igi mam taki fajny cienki i zero kudlow. Chyba minke czy jakos tak ;) no cóż - każdy ma swoje priorytety :lol: wilcza kupuj te kalosze migusiem :modla: Quote
wilczy zew Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 tak mnie namawiacie na kupno aby były upały :mad: Quote
zerduszko Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 malawaszka napisał(a):no cóż - każdy ma swoje priorytety :lol: Ach zapomnialam, ze masz sznupy :lol: wilczy zew napisał(a):tak mnie namawiacie na kupno aby były upały :mad: Moze nie, kupiłam kurtkę przeciwdeszczowa w sobotę i jaka pogoda? :angryy: Quote
malawaszka Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 zerduszko napisał(a):Ach zapomnialam, ze masz sznupy :lol: i rudego :angryy: dlatego kocyki muszą być jasne :lol: Quote
AnkaG Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Kupiłaś kalosze? bo czekam na upały i poka całą Uszatkę :) Quote
Pysia Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Moje kocyki najlepiej byłoby jakby były czarne ;) Wilcza- nie kupuj. Kup dopiero tak koło 25-go lipca bo urlop mam od 26-go :) Quote
wilczy zew Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 Nie kupiłam,bo przestało padać :roll: Uszatka w przyszłym tygodniu,bo idzie do fryzjera. Quote
wilczy zew Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 Jest potworny upał i duchota a kaloszków nie kupiłam. Mamy dosyć z Uszatką. Uszatka na bardo długo została sama i zdała egzamin-nic nie zmalowała :loveu: Quote
wilczy zew Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 Saththa napisał(a):Z Kocykiem gdzieś poszłaś?:) :razz: nie WATACHA napisał(a):kiedy fryzjer ;)? dzisiaj Quote
wilczy zew Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 Poprawka-fryzjer jutro,fryzjerce coś ważnego wypadło. Quote
Saththa Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 wilczy zew napisał(a):nie to nie została sama :) Quote
wilczy zew Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 Saththa napisał(a):to nie została sama :) została,bo siedziała u mnie a Kocyk na pokojach Quote
Recommended Posts