wilczy zew Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 WATACHA napisał(a):Może węzeł chłonny? W tym miejscu nie ma węzłow chłonnych. Quote
malawaszka Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 JankaBezZiemii napisał(a)::evil_lol: no teraz padłam peeling jej trza zrobić :megagrin: matko czego ja się tu jeszcze dowiem :p nie sądziłam że psie damy mają problemy z cerą tego typu ano mogą mogą :cool3: Piździa ma, Pepa też miała, a u grzywaczy chińskich to jest na porządku dziennym :p Quote
Tekla64 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 naprawde ciekawych rzeczy sie tu mozna dowiedziec, w zyciu o czyms takim nie slyszalam coby proszek wychodzil ale juz mnie nic nie zdziwi dobrze zescie te strzaly juz przezyli do nastepnego roku spokoj Quote
wilczy zew Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Porobię foty,tylko musi być dobre oświetlenie. Quote
JankaBezZiemii Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 wilczy zew napisał(a):Porobię foty,tylko musi być dobre oświetlenie. zapal światło, dużo. czekamy na foty Quote
JankaBezZiemii Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 malawaszka napisał(a):ano mogą mogą :cool3: Piździa ma, Pepa też miała, a u grzywaczy chińskich to jest na porządku dziennym :p i co z tym się robi? peeling? kosmetyczka? o matulu - mam nadzieję, że młotek nie będzie miał - a nawet jeśli to to chłop niech łazi z tym :p Quote
wilczy zew Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):zapal światło, dużo. czekamy na foty To musi być dobre dzienne światło. Quote
malawaszka Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):i co z tym się robi? peeling? kosmetyczka? o matulu - mam nadzieję, że młotek nie będzie miał - a nawet jeśli to to chłop niech łazi z tym :p Piździ nie robię nic, Pepie też nie robiłam, grzywaczom wyciskają, peelingują i inne cuda :mdleje: Quote
JankaBezZiemii Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 malawaszka napisał(a):Piździ nie robię nic, Pepie też nie robiłam, grzywaczom wyciskają, peelingują i inne cuda :mdleje: yyyyyyy czesanie pudli w pompony przy tym jest zupełnie zrozumiałe i nieszkodliwe :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Grzywki jeszcze się smaruje kremem. Quote
malawaszka Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):yyyyyyy czesanie pudli w pompony przy tym jest zupełnie zrozumiałe i nieszkodliwe :evil_lol: ahahaha :lol: czy wiązanie włosów psich w papiloty też przy tym jest zupełnie zrozumiałe i nieszkodliwe??? Quote
JankaBezZiemii Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 malawaszka napisał(a):ahahaha :lol: czy wiązanie włosów psich w papiloty też przy tym jest zupełnie zrozumiałe i nieszkodliwe??? przy wyciskaniu psom wągrów? oj tak, jak najbardziej przewartościowałam swoje opinie :roll::p Quote
WATACHA Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 wilczy zew napisał(a):W tym miejscu nie ma węzłow chłonnych. Nie byłabym taka pewna ;) Quote
wilczy zew Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 WATACHA napisał(a):Nie byłabym taka pewna ;) Nie ma :-) Quote
Saththa Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 JankaBezZiemii napisał(a): matko czego ja się tu jeszcze dowiem :p nie sądziłam że psie damy mają problemy z cerą tego typu malawaszka napisał(a):ano mogą mogą :cool3: Piździa ma, Pepa też miała, a u grzywaczy chińskich to jest na porządku dziennym :p właśnie :mdleje: wilczy zew napisał(a):Porobię foty,tylko musi być dobre oświetlenie. Hahha jasne :razz: JankaBezZiemii napisał(a):zapal światło, dużo. czekamy na foty Naiwności :lol: malawaszka napisał(a):Piździ nie robię nic, Pepie też nie robiłam, grzywaczom wyciskają, peelingują i inne cuda :mdleje: Masakra :) Quote
zerduszko Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Wilcza Ty to powinnaś zostać naukowcem, a może jesteś? Szalona Wilcza z nowymi teoriami :D Quote
wilczy zew Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 zerduszko napisał(a): Szalona Wilcza z nowymi teoriami :D To co jej wyłazi? Quote
Tekla64 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 a z wetem rozmawialas na ten temat skoro juz to bylo wczesniej? i jaka teorie on na to ma? Quote
zerduszko Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 wilczy zew napisał(a):To co jej wyłazi? Nie wiem. Jedno wiem na pewno: szwy rozpuszczalne wew. nie powinny wyłazić. Jeśli wyłażą z ropą czy bez (o czym pierwsze słyszę), to nie jest norma. Quote
malawaszka Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 zerduszko napisał(a):Nie wiem. Jedno wiem na pewno: szwy rozpuszczalne wew. nie powinny wyłazić. Jeśli wyłażą z ropą czy bez (o czym pierwsze słyszę), to nie jest norma. no i jak wyłażą to w całości, a nie po przeistoczeniu się w proszek :-o u Zgredka wyszła nić - wyjęłam ją własnoręcznie i wtedy się wreszcie zagoiło na dupsku... i to samo po kastracji miał Quote
wilczy zew Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Tekla64 napisał(a):a z wetem rozmawialas na ten temat skoro juz to bylo wczesniej? i jaka teorie on na to ma? Nie rozmawiałam. Już prawie robiłam fotę i strzelilu. Quote
AnkaG Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 nooo u mnie Esta w pewnym okresie życia miała takie wągry i wyciskałam :P Quote
Tekla64 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 tomoze jednak warto pogadac na ten temat z kims co ma duzo wieksze pojecie i doswiadczenie Quote
wilczy zew Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Wybieramy się po tablety na życie wewnętrzne to zapytam weta. Quote
Recommended Posts