zerduszko Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Jak tak można o swoim psie mówić potfffooor :shake: Quote
wilczy zew Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 to nie mój tylko mojej mamy Quote
furciaczek Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 A czemu nie distalam zaproszenia do galerii hmm? Bedzie trzeba sie chyba obrazic:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 wilczy zew napisał(a):teraz muszę go zmieżyć,bo od ostatniego mierzenia urósł-przestał się kurczyć,wtedy miał 65cm zanim poszedł do weta to go obmacałam i wiem że ma nadwagę,POROZMAWIAŁAM z mamą hihi czyli jednak :lol: jakie leki nasercowe dostał? Quote
wilczy zew Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 furciaczek napisał(a):A czemu nie distalam zaproszenia do galerii hmm? Bedzie trzeba sie chyba obrazic:evil_lol: Gosiu,jesteś tak zapracowaną osobą,że nie chciałam zawracać Tobie głowy moją galerią malawaszka napisał(a):jakie leki nasercowe dostał? tamte zdjęcia były robione dużo wcześniej to są kapsułki na V (nie pamiętam) w kłębie ma ok. 67cm Quote
WATACHA Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 zerduszko napisał(a):Jak tak można o swoim psie mówić potfffooor :shake: My mówimy na swojego gorzej, ale u nas ogólnie jest tak w rodzinie ;) Quote
zerduszko Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 WATACHA napisał(a):My mówimy na swojego gorzej, ale u nas ogólnie jest tak w rodzinie ;) Wy jesteście poza wszelkimi normami :D Quote
WATACHA Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 zerduszko napisał(a):Wy jesteście poza wszelkimi normami :D To był komplement? Quote
zerduszko Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Zdecydowanie :razz: Chociaż zależy co kto lubi, ale ja lubię :p Quote
WATACHA Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 zerduszko napisał(a):Zdecydowanie :razz: Chociaż zależy co kto lubi, ale ja lubię :p To się cieszę :) Quote
wilczy zew Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 zerduszko napisał(a):Wy jesteście poza wszelkimi normami :D a ja niby jestem w normie,przecież tylko głupoty piszę,więc mogę różnie mówić,tym bardziej,że ostatnio okazało się że to gangrena,meduza i bestia... Quote
wilczy zew Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 ano jestem,jeszcze nikt mnie w ogródku nie zakopał Quote
WATACHA Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 wilczy zew napisał(a):ano jestem,jeszcze nikt mnie w ogródku nie zakopał No widzisz, a mi kiedyś głowę przycięli drzwiami...no i efekty widać Quote
wilczy zew Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 WATACHA napisał(a):No widzisz, a mi kiedyś głowę przycięli drzwiami...no i efekty widać serio,ja nie widzę efektu Quote
WATACHA Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 wilczy zew napisał(a):serio,ja nie widzę efektu Bo Ty patrzysz w boki, a do tyłu i do przodu to co? Quote
WATACHA Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 wilczy zew napisał(a):no dobra,poprawie się I co widać? Quote
WATACHA Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 wilczy zew napisał(a):to samo co poprzednio Czyli co ? Quote
wilczy zew Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 WATACHA napisał(a):No widzisz, a mi kiedyś głowę przycięli drzwiami...no i efekty widać to samo,czyli nie widzę efektu Quote
WATACHA Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Czyli widzisz, że nie widzisz efektu ;) Quote
ariss Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 gdzie zdjęcia i opowieści o kundlach? Quote
wilczy zew Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 ariss napisał(a):gdzie zdjęcia przeca pisałam,że ten skunks nie lubi się fotografować wczoraj udało mi się przyciąć grzywkę i nawet jeszcze sporo jej zostało; poprzednio równałam,równałam,równałam i prawie nic nie zostało,czyli robię postępy Quote
ariss Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 wilczy zew napisał(a):przeca pisałam,że ten skunks nie lubi się fotografować wczoraj udało mi się przyciąć grzywkę i nawet jeszcze sporo jej zostało; poprzednio równałam,równałam,równałam i prawie nic nie zostało,czyli robię postępy oj tam nie lubi, jest galeria musi lubić:diabloti: nie lubi też mieć podcinanej grzywki, a musi mieć skracaną:evil_lol::diabloti: życie nie jest lekkie:diabloti: Quote
Recommended Posts