Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj koło południa uchyliłam trochę okno i wyszlam z pokoju. Wróciłam po jakiś 40min. patrzę a coś się trzepocze między firanką a tą uchyloną połówka okna.Pierwszy rzut oka wróbel,nie,to sikorka. Chciałam firanką przekierować ją na drugą połówkę okna aby wyleciała.Nie udawało mi się a sikorka coraz bardziej się stresowała i zaczynała już dzióbek otwierać,więc odsłoniłam firankę i sikorka poleciała na telewizor(stoi na bibliotece).Otworzyłam okno i sikorka wyfrunęła.

Posted

no i teraz mamy dowod na to ze tyn pies maminy bardzo nie lubi zdjec !!!!! ta niechec to az bije od niego

a ciasteczkiem nalezy sie dzielic po to sie ma psa!!!!! a nie byc samolubnym

Posted

[quote name='Tekla64']no i teraz mamy dowod na to ze tyn pies maminy bardzo nie lubi zdjec !!!!! ta niechec to az bije od niego

a ciasteczkiem nalezy sie dzielic po to sie ma psa!!!!! a nie byc samolubnym[/QUOTE]

Ciasteczka???Niech chociaż w misce troszkę strawy da, widać pies z tydzień nie jadł i pada zemdlony :evil_lol:

Posted

[quote name='WATACHA']Chyba jednak nie ciasteczko mu w głowie :)

http://img705.imageshack.us/img705/4813/dsc06080t.jpg

a niby co??

[quote name='Tekla64']no i teraz mamy dowod na to ze tyn pies maminy bardzo nie lubi zdjec !!!!! ta niechec to az bije od niego

a ciasteczkiem nalezy sie dzielic po to sie ma psa!!!!! a nie byc samolubnym

nawet nie wiesz ile to zdjęcie mnie kosztowało
ręka by mi uschła gdybym dawała psu słodycze;jabłko,śliwka,słonecznik,jeżyny,to tak
teraz jeszcze zwalczamy żebractwo z którym do nas trafił

[quote name='WATACHA']Ciasteczka???Niech chociaż w misce troszkę strawy da, widać pies z tydzień nie jadł i pada zemdlony :evil_lol:

rozszyfrowałaś nas

Posted

[quote name='wilczy zew']a niby co??

Błogi sen :)

nawet nie wiesz ile to zdjęcie mnie kosztowało
ręka by mi uschła gdybym dawała psu słodycze;jabłko,śliwka,słonecznik,jeżyny,to tak
teraz jeszcze zwalczamy żebractwo z którym do nas trafił

A czemu jabłuszka nie?Bardzo zdrowe

rozszyfrowałaś nas

Wiedziałam:p

Posted

[quote name='wilczy zew']On ma taką minę bo nie miał wielkiej nadziei na to ciasteczko.[/QUOTE]

Znaczy się, wiedział, że Ty samolub jesteś ;)