Tekla64 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 no to my czekamy na pierwsze efekty postrzyzyn!!!! Quote
wilczy zew Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Dzisiaj koło południa uchyliłam trochę okno i wyszlam z pokoju. Wróciłam po jakiś 40min. patrzę a coś się trzepocze między firanką a tą uchyloną połówka okna.Pierwszy rzut oka wróbel,nie,to sikorka. Chciałam firanką przekierować ją na drugą połówkę okna aby wyleciała.Nie udawało mi się a sikorka coraz bardziej się stresowała i zaczynała już dzióbek otwierać,więc odsłoniłam firankę i sikorka poleciała na telewizor(stoi na bibliotece).Otworzyłam okno i sikorka wyfrunęła. Quote
Tekla64 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 ja mam naloty sprawdzajace co wiosne jaskolek , wlataja drzwiami na dole obleca cala chalupe czy aby juz sie nie da zaanektowac na gniazda i wylataja balkonowymi gora Quote
wilczy zew Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 też nieźle,jakie uparte hi hi Quote
Luna_wro Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='wilczy zew'] nooo...u nas też leje i wieje:( Quote
wilczy zew Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 tym ciasteczkiem to mogłabyś się podzielić nie chcesz się podzielić,to ja idę spać Quote
WATACHA Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Chyba jednak nie ciasteczko mu w głowie :) http://img705.imageshack.us/img705/4813/dsc06080t.jpg Quote
Tekla64 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 no i teraz mamy dowod na to ze tyn pies maminy bardzo nie lubi zdjec !!!!! ta niechec to az bije od niego a ciasteczkiem nalezy sie dzielic po to sie ma psa!!!!! a nie byc samolubnym Quote
WATACHA Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Tekla64']no i teraz mamy dowod na to ze tyn pies maminy bardzo nie lubi zdjec !!!!! ta niechec to az bije od niego a ciasteczkiem nalezy sie dzielic po to sie ma psa!!!!! a nie byc samolubnym[/QUOTE] Ciasteczka???Niech chociaż w misce troszkę strawy da, widać pies z tydzień nie jadł i pada zemdlony :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 a tak w ogole to gdzie zdjecia z uzytkowania nowej maszynki????? Quote
wilczy zew Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='WATACHA']Chyba jednak nie ciasteczko mu w głowie :) http://img705.imageshack.us/img705/4813/dsc06080t.jpg a niby co?? [quote name='Tekla64']no i teraz mamy dowod na to ze tyn pies maminy bardzo nie lubi zdjec !!!!! ta niechec to az bije od niego a ciasteczkiem nalezy sie dzielic po to sie ma psa!!!!! a nie byc samolubnym nawet nie wiesz ile to zdjęcie mnie kosztowało ręka by mi uschła gdybym dawała psu słodycze;jabłko,śliwka,słonecznik,jeżyny,to tak teraz jeszcze zwalczamy żebractwo z którym do nas trafił [quote name='WATACHA']Ciasteczka???Niech chociaż w misce troszkę strawy da, widać pies z tydzień nie jadł i pada zemdlony :evil_lol: rozszyfrowałaś nas Quote
wilczy zew Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='Tekla64']a tak w ogole to gdzie zdjecia z uzytkowania nowej maszynki?????[/QUOTE] maszynka wczoraj dotarła ale piesio jest na działce,więc jeszcze jaj nie testowałam Quote
WATACHA Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='wilczy zew']a niby co?? Błogi sen :) nawet nie wiesz ile to zdjęcie mnie kosztowało ręka by mi uschła gdybym dawała psu słodycze;jabłko,śliwka,słonecznik,jeżyny,to tak teraz jeszcze zwalczamy żebractwo z którym do nas trafił A czemu jabłuszka nie?Bardzo zdrowe rozszyfrowałaś nas Wiedziałam:p Quote
wilczy zew Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 On ma taką minę bo nie miał wielkiej nadziei na to ciasteczko. Quote
WATACHA Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='wilczy zew']On ma taką minę bo nie miał wielkiej nadziei na to ciasteczko.[/QUOTE] Znaczy się, wiedział, że Ty samolub jesteś ;) Quote
wilczy zew Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='WATACHA']Znaczy się, wiedział, że Ty samolub jesteś ;)[/QUOTE] nooo...przecież już trochę u nas jest Quote
WATACHA Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='wilczy zew']nooo...przecież już trochę u nas jest[/QUOTE] A warte chociaż tego , żeby się nim nie dzielić? Quote
wilczy zew Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Użyłam maszynki ale tylko głowę i uszka ciachnęłam. Reszta strzyżenia później bo jeszcze nie skończyłam trymować go grabkami. Quote
malawaszka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 a fotka CAŁEJ głowy???? bo tak w kawałkach to ja nic nie widzę jak wyszło :lol: Quote
wilczy zew Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 było już za ciemno i ogólnie wielką sztuką jest zrobić zdjęcie tej wiercipięcie a robię komórką Quote
Recommended Posts