wilczy zew Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Z piesiem można już się bardzo fajnie porozumieć. Wczoraj na stojąco "grabiłam" mu brzucho to odwrócił głowę w moją stronę i wzrokiem powiedział,że to ciągnie i boli,odpowiedziałam,że wiem ale tak trzeba i dalej grzecznie stał. Jak do nas trafił to nic nie rozumiał. Quote
ariss Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 ja też czekam na efekty maszynkowania;) a jaką tą maszynke zamówiłaś? Quote
wilczy zew Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Moser 1245 muszę się do niej przyzwyczaić bo nie nadążam za nią Quote
malawaszka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='wilczy zew']Moser 1245 muszę się do niej przyzwyczaić bo nie nadążam za nią[/QUOTE] no to Ci zazdroszczę bo mój moser niedługo dostanie takiego przyspieszenia... jak będzie leciał przez okno... Quote
wilczy zew Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='malawaszka']no to Ci zazdroszczę bo mój moser niedługo dostanie takiego przyspieszenia... jak będzie leciał przez okno...[/QUOTE] to jest nówka,to chyba musi ciąć;ta badziewna którą mieliśmy to tylko krótkie brała,to nią równałam głowę i uszy ale tak nie zasuwała;tu się boję że wytnę za dużo Quote
eria Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Czekam na zdjęcia całości (tylko nie tnij psa po ciemku) ;) Quote
wilczy zew Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='ariss']a nie chodzi jak traktor?[/QUOTE] według mnie,to normalnie warczy,piesio nie zwrócił uwagi Quote
ariss Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='wilczy zew']według mnie,to normalnie warczy,piesio nie zwrócił uwagi[/QUOTE] andisy są ciche bardzo a mosery z reguły masakrycznie głośnie i dlatego pytam czy może wreszcie jakiś cichy model jest(już dawo tego nie śledziłam) a musze teraz znajomemu polecić dlatego pytam;) Quote
malawaszka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='ariss']andisy są ciche bardzo a mosery z reguły masakrycznie głośnie i dlatego pytam czy może wreszcie jakiś cichy model jest(już dawo tego nie śledziłam) a musze teraz znajomemu polecić dlatego pytam;)[/QUOTE] ten model nie jest nowy - to jest ten który ja mam i go nienawidzę ... jest głośny i jak usłyszałam kiedyś erii andisa to umarłam z zazdrości :cry: Quote
wilczy zew Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 nie słyszałam andisa,jak chcesz to mogę MMS-em lub na maila wysłać naganie warczenia Quote
ariss Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='malawaszka']ten model nie jest nowy - to jest ten który ja mam i go nienawidzę ... jest głośny i jak usłyszałam kiedyś erii andisa to umarłam z zazdrości :cry:[/QUOTE] bleeeee współczuje, słyszałam ten warkot mosera tylko jakiś inny model-masakra!!! ja też mam andisa:loveu::loveu::loveu: [quote name='wilczy zew']nie słyszałam andisa,jak chcesz to mogę MMS-em lub na maila wysłać naganie warczenia[/QUOTE] dzięki:lol: ale nie ma takiej potrzeby;) Quote
wilczy zew Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='ariss']ja też mam andisa:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] nie dobijaj Waszki ;) dla mnie warczy jak normalna maszynka Quote
wilczy zew Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Poprawka co do warkotu maszynki. Wcześniej cięłam trochę głowę i było to na pierwszym biegu,to w normie. Dzisiaj cięłam na drugim biegu to taki mały traktor. Quote
jambi Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='wilczy zew']Właśnie kupiliśmy maszynkę do strzyżenia potffora dzięki pomocy nieocenionej Elitesse :loveu: czekamy na przesyłkę aj aj aj to mi przypomniało, że znowu zapomniałam :splat: musze w końcu zakupic maszynke!!! Quote
wilczy zew Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 nic nie wstawiłam w niektórych miejscach piesio wygląda gorzej niż po nożyczkach-będzie poprawka-jest zimno i chciałam taką trochę dłuższą sierść i kombinowałam,i wyszły kępki dłuższej hi hi Quote
wilczy zew Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 http://polskalokalna.pl/wiadomosci/mazowieckie/warszawa/news/nik-schroniska-dla-zwierzat-sa-przepelnione,1709637,3319 Quote
jambi Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='wilczy zew']http://polskalokalna.pl/wiadomosci/mazowieckie/warszawa/news/nik-schroniska-dla-zwierzat-sa-przepelnione,1709637,3319 też, ameryke odkryli... problemem nie jest stan polskich schronisk, tylko stan ludzkich umysłów; dopóty, dopóki mentalność ludzka się nie zmieni, stosunek człowieka do zwierzęcia, a także dopóki człowiekiem kierowac będa najniższe pobudki - taki stan rzeczy będzie istniał i będzie się pogłębiał Quote
wilczy zew Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Tak myślę,że może pomału coś się ruszy. mam skan zdjęcia ale jak wklejam to jest rozmazane,może ktoś wie co z tym zrobić (wklejam przez żabkę) Quote
wilczy zew Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 http://polskalokalna.pl/wiadomosci/mazowieckie/warszawa/news/na-niebie-mozna-zobaczyc-meteory-z-roju-orionidow,1710135,3319 Quote
Recommended Posts