Luna_wro Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Tekla64 napisał(a):eeee jakbys pochodzila po zaprzyjaznionych galeriach to zobaczysz ze my se nawet imprezy bez wlascicielek robimy hihihi czuj sie swobodnie i nie przejmuj sie !!! hihihi hm...no tak:) właściwie każde miejsce na imprezkę jest dobre:cunao:najważniejsze jest towarzystwo:drink1: Quote
wilczy zew Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 No proszę,trochę człowieka nie ma a towarzystwo się rozpanoszyło imprezka może być tylko nie przeholujcie właśnie kaczki przeleciały nad moim blokiem Quote
WATACHA Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 No tak przyszła, powiedziała nie przeholujcie i ... postawiła beczkę Quote
wilczy zew Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 To że beczka to nie znaczy,że całą trzeba opróżnić. Na kaczki nikt nie zwrócił uwagi! Dzisiaj rano była taka jesienna mgła. Quote
wilczy zew Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Kocyk został zaszczepiony na wirusówki-60zł. Wet uszedł z życiem. Na klaksonie przywieźli psa wielkości sznauca średniaka-dusił się ale właściciel nie wiedział co połknął,była to piłeczka pinpongowa. Piesio uratowany. Quote
Tekla64 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 wisz kaczkami , gesiami i zurawiami oraz innymi ptakami wodnymi to ja sie juz nie ekscytuje, i nie patrze juz na kazdy klucz bo bym nic innego nie robila hihihi za to teraz czesto obserowowam drapiezne bo sie jakos uaktywnily i to wszelakie mgly to mamy juz od poczatku miesiaca , ale fakt za kazdym razem , przy takiej pogodzie , sa niesamowicie malownicze a "moje " zurawie jeszcze nie polecialy i co rano i wieczor sie dra dobrze ze sie udalo z psiurem Quote
wilczy zew Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Nie myślałam,że Ty masz się zachwycać kaczkami ale inni co nie mają na codzień a tu nic,tutaj to była pierwsza taka mgła. Quote
wilczy zew Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Powstaje kalendarz z metamorfozami aby zachęcić ludzi do adopcji psiaków ze schronu. Zgłosiliśmy się. Jak ktoś chce może głosować,głosowanie jest płatne. Mamy pozycję 29. http://www.dogomania.pl/threads/213526-METAMORFOZY-na-2012-G%C5%81OSUJEMY-NA-KANDYDAT%C3%93W-ka%C5%BCdy-g%C5%82os-to-cegie%C5%82ka-DO-15.10-do0.00 Quote
wilczy zew Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Gęsi przeleciały nad moim blokiem. Quote
Saththa Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 wilczy zew napisał(a):Gęsi przeleciały nad moim blokiem. Yhym.... nad moim najczęsciej przelatuje helikopter szpitalny :) Quote
malawaszka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 a nad moim... samoloty na lotnisko w Pyrzowicach :lol: Quote
Saththa Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 malawaszka napisał(a):a nad moim... samoloty na lotnisko w Pyrzowicach :lol: wygrałaś :lol: Quote
malawaszka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Saththa napisał(a):wygrałaś :lol: ha! bossko :D a czy dzikie gęsi latają nocą????? kurcze byłam teraz z psami i słyszałam wysookooo jakieś ptaszydła i nie były to sowy :shake: brzmiały jak gęsi... Quote
Luna_wro Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 malawaszka napisał(a):ha! bossko :D a czy dzikie gęsi latają nocą????? kurcze byłam teraz z psami i słyszałam wysookooo jakieś ptaszydła i nie były to sowy :shake: brzmiały jak gęsi... teraz z psami????:crazyeye: ło matko! przecież to środek nocy jest!!! Quote
Tekla64 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 gesi lataja o zmroku ale w zasadzie nie widaialam coby gleboka noca , chocm moze u mnie to sie deczko inaczej odbywa, ale kaczki napewno chetnie lataja nocami co do nieba : to nade mna jest korytarz i samolotow lata cala masa i czesto na raz krzyzujac swoje drogi, jakies motolotnie, jakies dwuplatowce i cala masa helikopterow do roznych potrzeb no i wszelakie ptaszydla w kluczach, w stadach pojedynczo czy w parach ale ale co do latania to takie zdarzenie kiedysik bylo , nie daleko mamy poligon i jakies lotnisko a byly manewry wszelakich wojsk po wejsciu do tych tam roznistych paktow i rzeczy juz nie pamietam co konkretnie to bylo [pewnie Erhan by w mig wiedzial] jeszcze wtedy bylo piec koni i pasly sie bestie na pastwiskach a tu nagle halas straszny izza wzgorza w kluczu niziutenko na polami powolutku leci se szesc [ wtedy wiedzialm jakie a teraz zapomnialam] takich ogromnych , uzbrojonych ciemnych strasznych helikopterow wojskowych i tak se lecialy nad tymi naszymi pastwiskami, widok porazajacy , fascynujacy ale i straszny nasze koniska sie normalnie takich lataczy nie baly ale taka szostka i to tak nisko zrobila i na nich wrazenie wiec zabraly sie do obrony a jak stwierdzily ze helikoptery sa wieksze to galopem przylecialy do stajni bo to jednak zawsze byla bardzo bezpieczna przystan przezycie ne powiem widowiskowe bylo Quote
wilczy zew Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Tekla to było niezłe przeżycie. Waszka latają nocą-nieraz widziałam przypominam o możliwości głosowania - oddanie głosu na Birmanka nie wyklucza oddania głosu na Dingo Quote
wilczy zew Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Od 19:30 do teraz co jakiś czas przelatują gęsi nad moim blokiem Quote
Luna_wro Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='wilczy zew']Od 19:30 do teraz co jakiś czas przelatują gęsi nad moim blokiem to jakaś zorganizowana akcja musi być:) pewnie odlatują od nas na zimę...:hmmmm: może nad Twoim domem jest jakiś gęsi korytarz powietrzny czy coś?!:cool3: Quote
wilczy zew Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Jesień na całego to odlatują na zimę. Z tym korytarzem to może i racja. Quote
wilczy zew Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 coś pokopało mi się w programiku i nie mogę wrzucić fotek Quote
WATACHA Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Wszystko zepsuje, aby tylko nam zdjęć nie pokazać...niedobra kobieta ;) Quote
wilczy zew Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 no jeszcze nie wszystko bo laptop działa Quote
Saththa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='wilczy zew']no jeszcze nie wszystko bo laptop działa no wiesz nie chwal dnia :lol: i nade mną dzis oprucz heliokoptera dwa razy cos przeleciało... ale mnie zbaijcie nie wiem co :lol: ale się darło hehhe na wiele głosów ;) Quote
wilczy zew Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='Saththa']i nade mną dzis oprucz heliokoptera dwa razy cos przeleciało... ale mnie zbaijcie nie wiem co :lol: ale się darło hehhe na wiele głosów ;) widzisz,nad Tobą też latają zaraz dam fotki Quote
Recommended Posts