Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już wiem czemu tego typu rany gorzej się goją niż posterylkowe. Chodzi oto że wcześniej był tam stan zapalny a przy sterylce tkanki są zdrowe.

Zdejmowałyśmy dzisiaj szwy. Kilka wet zdjął ale niektóre bolały trochę (każdy szew był oddzielnie wiązany a nie na okrętkę jak przy sterylce) i Mordziasta się wkurzyła. Wet ją przyśpił a ja kombinowałam transport,w końcu kogoś nalazłam. Mordziasta wkurzyła się jak ją podnosiliśmy na mojej kurtce (tej bazarkowej) a jak auto się zatrzymało i otworzyłam drzwi to wysiadła. Utknęła mi na drugim piętrze i musiałam czeeeekać ale dotarłyśmy do domu.

Posted

A widzisz, to calkiem sensowne wytlumaczenie ;) Przez to wlasnie moja wetka nie chce jeszcze Hippo ciachac, bo mowi ze on jeszcze septyczny i skora jeszcze ze stanem zapalnym

Posted

[quote name='wilczy zew']Mordziasta wkurzyła się jak ją podnosiliśmy na mojej kurtce (tej bazarkowej) a jak auto się zatrzymało i otworzyłam drzwi to wysiadła. Utknęła mi na drugim piętrze i musiałam czeeeekać ale dotarłyśmy do domu.[/QUOTE]
Ma charakterek i sama lubi decydować o sobie - podoba mi się. :)
Drapanko za uchem dla niej. :)
Już dobrez będzie.

Posted

[quote name='ulana']Ma charakterek i sama lubi decydować o sobie - podoba mi się. :)
Drapanko za uchem dla niej. :)[/QUOTE]

mnie też się podoba,dlatego została :loveu:

dziękujemy za drapanko!

sporo strupków zdjęłam mojej mordce

• 2 weeks later...
Posted

Taka watowata siersc jest okropna. Moj Floyd byl hamerykaniec i jakos sie do tego ciaglego czesania, rozczesywania i pielegnacji przyzwyczailam ale jak byl Felix, to dopiero zobaczylam jaki luz-blus jest przy szorstkiej, prostej siersci ... normalnie rewelacja. Hippo bedzie wlasnie taki szczeciniasty i bardzo dobrze, bo wystarczy tej waty na Oskarze.