wilczy zew Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 Już wiem czemu tego typu rany gorzej się goją niż posterylkowe. Chodzi oto że wcześniej był tam stan zapalny a przy sterylce tkanki są zdrowe. Zdejmowałyśmy dzisiaj szwy. Kilka wet zdjął ale niektóre bolały trochę (każdy szew był oddzielnie wiązany a nie na okrętkę jak przy sterylce) i Mordziasta się wkurzyła. Wet ją przyśpił a ja kombinowałam transport,w końcu kogoś nalazłam. Mordziasta wkurzyła się jak ją podnosiliśmy na mojej kurtce (tej bazarkowej) a jak auto się zatrzymało i otworzyłam drzwi to wysiadła. Utknęła mi na drugim piętrze i musiałam czeeeekać ale dotarłyśmy do domu. Quote
Pink Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 A widzisz, to calkiem sensowne wytlumaczenie ;) Przez to wlasnie moja wetka nie chce jeszcze Hippo ciachac, bo mowi ze on jeszcze septyczny i skora jeszcze ze stanem zapalnym Quote
zerduszko Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Przy sterylce też się robi osobne szwy :roll: Dobrze, że już za Wami. Quote
wilczy zew Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 Mordziasta miała na okrętkę. Quote
malawaszka Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 [quote name='wilczy zew']Mordziasta miała na okrętkę.[/QUOTE] chyba tylko raz widziałam te szwy na okrętkę - dziwne były, nasz wet zawsze robi osobne pętelki No ale teraz już będzie git! Quote
ulana Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='wilczy zew']Mordziasta wkurzyła się jak ją podnosiliśmy na mojej kurtce (tej bazarkowej) a jak auto się zatrzymało i otworzyłam drzwi to wysiadła. Utknęła mi na drugim piętrze i musiałam czeeeekać ale dotarłyśmy do domu.[/QUOTE] Ma charakterek i sama lubi decydować o sobie - podoba mi się. :) Drapanko za uchem dla niej. :) Już dobrez będzie. Quote
wilczy zew Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 [quote name='ulana']Ma charakterek i sama lubi decydować o sobie - podoba mi się. :) Drapanko za uchem dla niej. :)[/QUOTE] mnie też się podoba,dlatego została :loveu: dziękujemy za drapanko! sporo strupków zdjęłam mojej mordce Quote
wilczy zew Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Ranka pięknie się goi. Przez te wszystkie zawieruchy Mordziasta ma słabą kondycję,ja zresztą też :oops: Guz z boku szyi trochę mniejszy. Quote
AnkaG Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Najważniejsze, ze ok. Kondycja wróci :) Juz chłodno sie robi a wy lubicie :) Quote
wilczy zew Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 tylko niech przestanie padać Quote
wilczy zew Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Mam nową rasę: sznaucer bezbrody :oops: wąsów też brawie nie ma :oops: :oops: Quote
wilczy zew Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Nie,to efekt zaniedbania Kocyka :oops: on ma dziadowską-miękką-sierść i zaniedbana bardzo szybko się filcuje. Pociecha,że szybko mu rośnie. Quote
wilczy zew Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Jeszcze nie skończona,muszę ją uprać i rozczesać,i ostrzyc do końca psa. Quote
Saththa Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='wilczy zew']Jeszcze nie skończona,muszę ją uprać i rozczesać,i ostrzyc do końca psa.[/QUOTE] Kocyka nie skończona :) to czekamy ;) Quote
Pink Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Taka watowata siersc jest okropna. Moj Floyd byl hamerykaniec i jakos sie do tego ciaglego czesania, rozczesywania i pielegnacji przyzwyczailam ale jak byl Felix, to dopiero zobaczylam jaki luz-blus jest przy szorstkiej, prostej siersci ... normalnie rewelacja. Hippo bedzie wlasnie taki szczeciniasty i bardzo dobrze, bo wystarczy tej waty na Oskarze. Quote
Saththa Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Idefix jest szorstki jak cholera :lol: A Tazzio waciaczek :lol: Quote
AnkaG Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Ooo to zobaczymy pinczerka a nie sznaucerka :) Quote
wilczy zew Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='malawaszka']pokazuj Kocyka![/QUOTE] jeszcze nie zrobiony [quote name='AnkaG']Ooo to zobaczymy pinczerka a nie sznaucerka :)[/QUOTE] nie śmiać mi się z Kocyka :mad: Quote
Saththa Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 koło 3 w nocy jeszcze nie zrobiony rto o której sie połozyłas?? Quote
malawaszka Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 znowu obiecanki cacanki i Kocyka nie zobaczymy! WZ bo zacznę myśleć, że go nie masz! :icon_roc: Quote
Saththa Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='malawaszka']znowu obiecanki cacanki i Kocyka nie zobaczymy! WZ bo zacznę myśleć, że go nie masz! :icon_roc:[/QUOTE] to kogo ogoliła? :razz: Quote
Recommended Posts