Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na oko w pewnym stopniu da się określić.
Mordziasta całkiem dobrze się czuje,trochę osłabiona jest jeszcze i chętnie rezygnuje z dłuższego spaceru. Próbuje chodzić swoim sprężystym krokiem ale po paru krokach rezygnuje i zaczyna człapać.

Kubraczek założony ale bez zachwytu.

Wczoraj na 15minut została całkiem sama i zdjęła kubraczek :mad: co ciekawe nadal był zawiązany.

Dzisiaj idziemy na antybiotyk i przeciwbólowy.

Posted

Dostała tylko antybiotyk,bo już chodzi swoim sprężystym krokiem i wygląda na zdrową. Jest jeszcze trochę osłabiona.

Wet włożył rękę pod kubraczek aby pomacać ranę,to naburczała że ona nie kura aby ją macać.

Jak we wtorek po operacji była wnoszona na kocu do domu i Kocyk zaczął ją obwąchiwać to warknęła na niego :mad: a w aucie na zakrętach to musiałam pilnować aby nie zsunęła się z siedzenia bo była bezwładna...

Posted

Za szybko się na niej goi,kombinuje tylko jak zdjąć kubraczek i liże przez niego ranę :lmaa:

Przed operacją wymacałam mały guz,tak lekko z boku szyi,tuż przed łopatką.
Chciałam pokazać wetowi i go nie było a wczoraj wymacałam na nowo i większego :-(

Posted

Ja zrobilam przy Filipie panike z tym guzem po zastrzykach, pamietacie? :evil_lol: I tez bylo tak, ze na poczatku bylo to mniejsze a pozniej, zaczelo sie rozrastac strasznie - no to spanikowalam. Ale okazalo sie, ze faktycznie to bylo po zastrzykach, tyle ze dostalismy masc ze sterydem, bo bylo to juz ekstremalne.

Posted

Dobrze się goi na dziewczynie - dzielna jest.
Mam nadzieje, że ten guzik to po zastrzyku. One tak lubią czasem. Też raz tak z Zibim miałam. Ale pokaż wetowi lepiej - chyba, że zniknie samo.

Posted

O, to juz prawie macie wszystko za soba :multi: Mnie czeka jeszcze ciachniecie Hippa ale chyba poczekam z tym do wiosny - teraz sie nie spieszy a niech zdrowieje spokojnie jeszcze.