Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']hehehehe

Ja poprosze zdjecie Kocyka z aktualna gazetą :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol:...pójdźmy na całość, Mordziastej też :evil_lol:

Posted

Oooo ja chce takie brewki paszczakom zapuscic jak ma Kocyk :loveu: Nie wiedzialam, ze on taki duzy jest. Parke kolorystycznie masz jak moja, tylko rozmiarowo rozna.

Posted

oooo są foty! psy boskie! na pierwszym zdjęciu jak jest tak daleko i taki golasek bez firanki czy kudłatych łapek to wygląda jak nie sznaucer dopiero po pysku widać prawdziwego sznauca! na kark też zwróciłam uwagę, ze potężny psiak! Przepiękny on i ona :)

Posted

[quote name='Saththa']A gdzie gazeta?? :razz:

zabrakło

[quote name='Saththa'] http://i1173.photobucket.com/albums/r588/wilczyzew/Kocyk/DSC_7585.jpg a Kocyk ma takie wyłysienie czy też tak maszynka zeszła?

maszynka,sierść mi się nie podobała

[quote name='Saththa']Spacer we dwoje?:)

to koło bloku,dalej mam obawy aby razem je zabierać,Mordziasta jeszcze szczeka jak chce lecieć do psa a przy Kocyku bardziej i on się nakręca ale pracujemy

[quote name='Pink']Oooo ja chce takie brewki paszczakom zapuscic jak ma Kocyk :loveu: Nie wiedzialam, ze on taki duzy jest. Parke kolorystycznie masz jak moja, tylko rozmiarowo rozna.

przecież to olbrzym,to jaki ma być ;)

[quote name='zerduszko']Wilcza, wszyscy zaniemówili... szok! Cudo, ale mały po tm goleniu ;)

mały jak mały ale wątły się zrobił :)

dziękujemy za pochwały urody :)