malawaszka Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 to na fb są jakieś ulubione???? :eek3: Quote
wilczy zew Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 to na fb są jakieś ulubione???? :eek3: ma ich prawie 1000 i się pyta :) Quote
wilczy zew Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 :helo: RATUNKU!! Na początku tego nie było ale od jakiegoś czasu gdy wychodzę,to Uszatka przez jakieś 5min. robi awanturę-skacze na drzwi i szczeka. Nie umiem umiem tego opanować :wallbash: Bez problemu zostaje innym pokoju,problem jest gdy wychodzę z domu. Później grzecznie czeka nawet wiele godzin. Dzisiaj o 1 w nocy musiałam wyjść z Kocykiem. Quote
WATACHA Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Wilcza Ty specjalnie "znikasz", żebyśmy się martwiły?Wszystko w porządku? Quote
ulana Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 No i co? Zrobilaś coś z tym szczekaniem Uszatki? Ja wiem już, wiem. ;) Bo Wilcza pod wpływem piosenki tak działa, że jest,a potem - siup! - i jej nie ma. Była taka kiedyś: "Pojawiasz się i znikasz, i znikasz, i znikasz. Mam na Twym punkcie bzika, mam bzika, mam bzika!" No i zgodnie z tą logiką, to im więcej nam będzie znikać tym większego będziemy miały bzika, martwiły się i pytały co tam słychać.:) No to - co tam słychać. ;) Quote
ania0112 Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 ma ktoś info co z wz? nie ma tylko neta ale jest ok? Quote
Saththa Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 zaraz beda 2 miesiące, ktoś coś wie? Albo chociaż wie i nie może powiedziec? Quote
marako Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 No, liczę na to, ze ktoś ma numer telefonu i spróbuje się dowiedzieć, czy wszystko OK, głównie zdrowie, bo choć tyle, bez wnikania w szczegóły dobrze, żebyśmy wiedzieli. Quote
malawaszka Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Zdrowie wilczej szwankowało, ale już jest lepiej, mam nadzieję, że niebawem się pojawi - ma też zepsute coś z netem. Żyje wilcza i Zgraja też :) Quote
danyww Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 ..to chociaż trochę ale teraz będziemy spokojniejsze :) Quote
wilczy zew Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 Witajcie :D Zdrowie mi się pogorszyło i popsuł net,komornik zajął konto w banku,popsuła się lodówka i spaliły dwie żarówki energooszczędne. A ostatnio zaczęło boleć mnie gardło. Ale już jestem i będę robić wizytę przedadopcyjną :) Widzę,że dogo znowu szwankuje... Quote
ulana Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Witaj, Wilcza, witaj! :) :) :) Pusto tu trochę bez Ciebie było. Żarówkami się nie przejmuj. ;) Ani dogo, że szwankuje - to stan normalny ostatnio i należy się przyzwyczaić. Mam nadzieję, że kłopoty - jakie by nie były - już za Tobą. A jak Kocyk i Uszatka? Komu domek sprawdzasz? Quote
wilczy zew Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 Kocykowi grzywka posiwiała. Uszatka jest bardzo terytorialna i ciężko ją ujarzmić. Ona powinna iść do domu z ogródkiem. Od grudnia liiiniejeee :( jak ONek. To właściwie jest ONek. Ze sznauca ma tylko ośli upór. Wizyta dla tego pana: http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/914 Quote
furciaczek Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 No nareszcie wróciła :P Kciuki za pozytywny wynik wizyty trzymam! :) Quote
wilczy zew Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 Wróciłyśmy od weta- szczepiłyśmy się na wściekliznę i kupiłam Uszatce preparat na sierść. Quote
ulana Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Trzymam kciuki za udaną wizytę i dobry fraglesowy domek. Wróciłyśmy od weta- szczepiłyśmy się na wściekliznę. Ty też, oczywiście? Dobrze, że o tym pomyślałaś przed powrotem na dogo. ;) 1 Quote
WATACHA Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Ooooooo już myślałam, że się Ciebie nie doczekamy.Byłam dziś w Twoich regionach. Quote
wilczy zew Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 Ooooooo już myślałam, że się Ciebie nie doczekamy.Byłam dziś w Twoich regionach. Gdzie dokładnie? Nie byłam na fb,komórka musiała załapać neta. Quote
Recommended Posts