Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no już dzisiaj rozmawialismy na ten temat z Jarkiem :lol:

Wasia ale te Koty to i tak będą spały na Tobie... i te co się rpzytulają też się przytulac będą...

Ja własnie zrezygnowałam z wizji łózka 200x 220 bo Tazzman i tak uwala się ściśle przy moich plecach  a Idefix na człowieku więc... 150 cm łóżka dalej było by wolne.... :lol:

Posted

no to mnie pocieszyłaś... codziennie budzę się bardziej połamana, a dodatkowo jak mi koty na głowie śpią to alergia męczy...

pseplasam... chciałam abyś zaoszczędziła na wymianie łóżka na większe i prześcieradeł :D

Posted

no  końcu to zrobię - dostęp do sypialnie będzie mocno limitowany

..tylko się nie rozpędź z tym limitem :megagrin:

..i dlaczego masz   "wasia srasia" ????? :niewiem:

Posted

..tylko się nie rozpędź z tym limitem :megagrin:

..i dlaczego masz   "wasia srasia" ????? :niewiem:

a bo widziałam, ze ktoś tam ma coś wpisane, chyba Pysia i sobie spróbowałam, a że pomysłu brakowało to... :D i tak zostało bo juz mi się nie chce tam grzebać :lol:

Posted

Zajrzałam w końcu :) Słodkie przytulaśki. :)

Mój malec to łóżko owszem, ale jak nie ma męża i może się rozwalać, a tak między nami to tylko po ostrym strzyżonku. :)

Posted

Pisałam o tym ostatnim Twoim i uszatki w łóżku.

Dlaczego akurat od 5289? Usiłowałam sprawdzić o co Ci może chodzić, ale mnie dogo nie puszcza, wciąż jakieś errory mi wyskakują.

Posted

Pisałam o tym ostatnim Twoim i uszatki w łóżku.

Dlaczego akurat od 5289? Usiłowałam sprawdzić o co Ci może chodzić, ale mnie dogo nie puszcza, wciąż jakieś errory mi wyskakują.

Bo tam są foty ze zlotu bulw a później Kocyka na kolei.

Posted

A to już widziałam nawet jeśli nic nie pisałam. Przestawiasz się na bulwiaste?

Ja jakaś ostatnia ofiara na tej dogo nowej jestem. Chętnie bym np. zmieniła sygnaturę, ale za chiny nie wiem jak...

Posted

Ja jakaś ostatnia ofiara na tej dogo nowej jestem. Chętnie bym np. zmieniła sygnaturę, ale za chiny nie wiem jak...

Ulana na górze klikasz na swój nick, później na moje ustawienia. później po lewej stronie masz "zmień sygnaturkę"

:)

Posted

Wilcza, widzę, ze Ty jedyna podzielasz moją niechęć do miniaturek ;)

Zerduszko, ja na przykład nigdy nie przepadałam za miniaturami, olbrzymy to jest to. A teraz zaczęłam nowy rozdział życia - kocham maliznę, która u nas zamieszkała, bo nie da sie jej nie kochać, taka jest miła i słodka. Widać można się nauczyć miłości do małego formatu.

Posted

Zerduszko, ja na przykład nigdy nie przepadałam za miniaturami, olbrzymy to jest to. A teraz zaczęłam nowy rozdział życia - kocham maliznę, która u nas zamieszkała, bo nie da sie jej nie kochać, taka jest miła i słodka. Widać można się nauczyć miłości do małego formatu.

a tu chodziło o miniaturki zdjęć wstawiane na "nowe dogo" nie o sznupki - chociaż kto wie czy też by nie pasowało :lol:

Posted

Marako mnie się wydaje, ze rozmowa tyczy sie miniaturek zdjęc zamieszczanych na forum a nie miniaturowego rozmiaru psa :)

Posted

Hahaha, komicznie wyszło :) Wilcza mi lajkuje posty, w których narzekam na miniaturki zdjęć, wiec skoro nie mogę jej lajków zalajkowac, to się odezwałam.

Miniatury sznupów lubię, ale takie jaki Timi był :)

Posted

Wczoraj byliśmy w lesie całą Zgrają. Nie na grzybach tylko na łażeniu. Wszyscy mamy zakwasy: największe Kocyk,najmniejsze Uszatka. Kocyk od wczoraj nie wchodzi na wersalkę bo jest obolały :)