wilczy zew Posted September 26, 2014 Author Posted September 26, 2014 Monika łóżko większe kup, zresztą Wilcza Ty też :grins: Nie mam gdzie wstawić. Quote
WATACHA Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Nie mam gdzie wstawić. Może na miejsce materaca :grins: Quote
WATACHA Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 A tak serio to jakiś mały masz ten materac? Quote
Saththa Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 no już dzisiaj rozmawialismy na ten temat z Jarkiem :lol: Wasia ale te Koty to i tak będą spały na Tobie... i te co się rpzytulają też się przytulac będą... Ja własnie zrezygnowałam z wizji łózka 200x 220 bo Tazzman i tak uwala się ściśle przy moich plecach a Idefix na człowieku więc... 150 cm łóżka dalej było by wolne.... :lol: Quote
malawaszka Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 no to mnie pocieszyłaś... codziennie budzę się bardziej połamana, a dodatkowo jak mi koty na głowie śpią to alergia męczy... Quote
Saththa Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 no to mnie pocieszyłaś... codziennie budzę się bardziej połamana, a dodatkowo jak mi koty na głowie śpią to alergia męczy... pseplasam... chciałam abyś zaoszczędziła na wymianie łóżka na większe i prześcieradeł :D Quote
malawaszka Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 no końcu to zrobię - dostęp do sypialnie będzie mocno limitowany Quote
danyww Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 no końcu to zrobię - dostęp do sypialnie będzie mocno limitowany ..tylko się nie rozpędź z tym limitem :megagrin: ..i dlaczego masz "wasia srasia" ????? :niewiem: Quote
malawaszka Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 ..tylko się nie rozpędź z tym limitem :megagrin: ..i dlaczego masz "wasia srasia" ????? :niewiem: a bo widziałam, ze ktoś tam ma coś wpisane, chyba Pysia i sobie spróbowałam, a że pomysłu brakowało to... :D i tak zostało bo juz mi się nie chce tam grzebać :lol: Quote
AnkaG Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Wilcza fajne łóżeczkowe przytulanki :) Quote
ulana Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Zajrzałam w końcu :) Słodkie przytulaśki. :) Mój malec to łóżko owszem, ale jak nie ma męża i może się rozwalać, a tak między nami to tylko po ostrym strzyżonku. :) Quote
wilczy zew Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Zajrzałam w końcu :) Widziałaś foty od postu 5289? Quote
ulana Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Pisałam o tym ostatnim Twoim i uszatki w łóżku. Dlaczego akurat od 5289? Usiłowałam sprawdzić o co Ci może chodzić, ale mnie dogo nie puszcza, wciąż jakieś errory mi wyskakują. Quote
wilczy zew Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Pisałam o tym ostatnim Twoim i uszatki w łóżku. Dlaczego akurat od 5289? Usiłowałam sprawdzić o co Ci może chodzić, ale mnie dogo nie puszcza, wciąż jakieś errory mi wyskakują. Bo tam są foty ze zlotu bulw a później Kocyka na kolei. Quote
ulana Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 A to już widziałam nawet jeśli nic nie pisałam. Przestawiasz się na bulwiaste? Ja jakaś ostatnia ofiara na tej dogo nowej jestem. Chętnie bym np. zmieniła sygnaturę, ale za chiny nie wiem jak... Quote
Saththa Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Ja jakaś ostatnia ofiara na tej dogo nowej jestem. Chętnie bym np. zmieniła sygnaturę, ale za chiny nie wiem jak... Ulana na górze klikasz na swój nick, później na moje ustawienia. później po lewej stronie masz "zmień sygnaturkę" :) Quote
zerduszko Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Wilcza, widzę, ze Ty jedyna podzielasz moją niechęć do miniaturek ;) 1 Quote
marako Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Wilcza, widzę, ze Ty jedyna podzielasz moją niechęć do miniaturek ;) Zerduszko, ja na przykład nigdy nie przepadałam za miniaturami, olbrzymy to jest to. A teraz zaczęłam nowy rozdział życia - kocham maliznę, która u nas zamieszkała, bo nie da sie jej nie kochać, taka jest miła i słodka. Widać można się nauczyć miłości do małego formatu. Quote
malawaszka Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Zerduszko, ja na przykład nigdy nie przepadałam za miniaturami, olbrzymy to jest to. A teraz zaczęłam nowy rozdział życia - kocham maliznę, która u nas zamieszkała, bo nie da sie jej nie kochać, taka jest miła i słodka. Widać można się nauczyć miłości do małego formatu. a tu chodziło o miniaturki zdjęć wstawiane na "nowe dogo" nie o sznupki - chociaż kto wie czy też by nie pasowało :lol: Quote
Saththa Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Zerduszko, ja na przykład nigdy nie przepadałam za miniaturami, olbrzymy to jest to. A teraz zaczęłam nowy rozdział życia - kocham maliznę, która u nas zamieszkała, bo nie da sie jej nie kochać, taka jest miła i słodka. Widać można się nauczyć miłości do małego formatu. Marako mnie się wydaje, ze rozmowa tyczy sie miniaturek zdjęc zamieszczanych na forum a nie miniaturowego rozmiaru psa :) Quote
zerduszko Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Hahaha, komicznie wyszło :) Wilcza mi lajkuje posty, w których narzekam na miniaturki zdjęć, wiec skoro nie mogę jej lajków zalajkowac, to się odezwałam. Miniatury sznupów lubię, ale takie jaki Timi był :) Quote
wilczy zew Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Wczoraj byliśmy w lesie całą Zgrają. Nie na grzybach tylko na łażeniu. Wszyscy mamy zakwasy: największe Kocyk,najmniejsze Uszatka. Kocyk od wczoraj nie wchodzi na wersalkę bo jest obolały :) Quote
Recommended Posts