Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dla mojego szczeniora bliskiego, chłopaka.  Miała być na wyprawkę, bo zakupiłam obroże dla spodziewanych dzieci Hondy, ale że szczenior miał spore kłopoty to coś na osłodę dla niego musiało być. (parę innych też już zdążyłam rozdać szczeniorkom obecnym u zaprzyjaźnionych ludzi...)

Posted

O, są zdjęcia. Grunt, to motywacja! ;)

Uszatka śliczne patrzy na Ciebie. I uszka ma naprawdę śliczne. :)

A Kocyk to taki misio do wyczochrania. Albo właśnie kocyk do przytulenia się i... uśnięcia w ciepełku. :)

Jak on jest na bizona, to mój Zibulec na superbizona, chichi.

Jak palec?

Posted

Domowe imię Kocyk pochodzi od jego stanu ze schronu-jeden filc(gruby koc?) i dred.

Widzisz - zaczęło się od negatywnych skojarzeń, a skończyło na - moich - pozytywnych. Tak czy siak na pewno coś z kocyka ciepłego w sobie ma. :)

Dobrze, że palec lepiej.

Posted

To już rok minął?MI też brakuje Matyldy, łzy same lecą na samą myśl :( .Nadal nie mogę patrzeć, ani na filmy, ani zdjęcia.Dziś jak byliśmy na Kępie Potockiej to od razu mi się przypomniały nasze spacerki.

Posted

Czemu te szele mają kółko na karku ?
Rozkminiac tego od dłuższego czasu nie mogę :roll:

nie wiem nie znam się

w sensie ta firma czy ten kolor? bo model to ten sam co szyje taks....

kolor by świetnie na kocyku wyglądał :)

I jedno i drugie. Mam od nich obroże i dwie smycze dla Zgrai i jestem bardzo zadowolona. Kolor aby były widoczne w lesie.