Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podjęłam decyzję i weźmiemy tę obrożę do miasta:

ec380b688a053736med.jpg

a ta żółta w czarne łapki będzie dla bezdomniaków,bo Uszatka z niej wychodzi.

DSC_7452.jpg

Czy do weta powinnyśmy założyć miastową obrożę :hmmmm:

Czy jak jest mróz,to powinnyśmy nosić już zimową obrożę czy jeszcze jesienną :hmmmm:

Posted

Podjęłam decyzję i weźmiemy tę obrożę do miasta:

ec380b688a053736med.jpg

a ta żółta w czarne łapki będzie dla bezdomniaków,bo Uszatka z niej wychodzi.

DSC_7452.jpg

Czy do weta powinnyśmy założyć miastową obrożę :hmmmm:

Czy jak jest mróz,to powinnyśmy nosić już zimową obrożę czy jeszcze jesienną :hmmmm:

Ooo? To istnieją obroże zimowe i jesienne? (moje suczydła zawsze noszą te same o każdej porze roku i wolałabym pozostać w nieświadomości, że mogłoby być inaczej, ale zasiałaś we mnie teraz niepokój i będzie mnie to dręczyć)

Do weta  zakładam jakąś szczególnie ładną zawsze, bo jak wybieram się do miasta, to oczywiście doipiero wtedy zauważam, że obroże są jakieś przybrukane i muszę sięgnąć po zapasy.

Posted

Czy ktoś wie jak przejść do potrzebnej strony wątku bez klikania co dwie strony :wallbash:

Chyba nie ma takiej możliwości :grins:

Ja tam jakis czas temu przeklikałam swój - myslałam ze zanim skończe to oszaleję :siara:
No ale z drugiej strony kto mi kazał tyle stron "stworzyć" :roll:
Posted

Haha, a ja myślałam, że chodzi o jakieś ocieplenie tej obroży, a nie o motywy zimowe, czy jesienne. Eee, to jestem happy, bo mam nienawiązujące do żadnej pory roku, więc uniwersalne.

(no, jak Taks uruchomi bazarek, to skuszę się, żeby być na bieżąco z porami roku - nie wiesz, czy coś się szykuje, bo ja zawsze dowiaduję się ostatnia?)

Posted

Haha, a ja myślałam, że chodzi o jakieś ocieplenie tej obroży, a nie o motywy zimowe, czy jesienne. Eee, to jestem happy, bo mam nienawiązujące do żadnej pory roku, więc uniwersalne.

(no, jak Taks uruchomi bazarek, to skuszę się, żeby być na bieżąco z porami roku - nie wiesz, czy coś się szykuje, bo ja zawsze dowiaduję się ostatnia?)

Nie ma wieści o bazarku.

To zrob ten opis  :P

Najpierw zrobię w kompie,bo dzisiaj zjadło mi trzy posty :lmaa:

Posted

To muszę dłuuższy opis zrobić.

dawaj dawaj a nie mydlisz oczy obrozami ;)

To zrob ten opis  :P

własnie :)

Najpierw zrobię w kompie,bo dzisiaj zjadło mi trzy posty :lmaa:

no i.....? :D

taaa opis będzie - za jakieś 5 latek mooooże :lol:

myślisz, ze tak szybko? :D

Posted

Proszę nie ponaglać Wilczej, bo nie pojawi się, jak będzie tak brutalnie nagabywana (Wasze uśmieszki wcale nie zmieniają faktu, że ją nagabujecie). I będzie Wam łyso, ze jej tygodniami nie ma. Zrobi w swoim tempie.

• Upvote 1
Posted

Tak z marszu: Uszatka była karmiona suchym pieczywem,które jej rzucano (dlatego tak świetnie łapie),nie umie wylizywać miski i "gryzie" zupę.

Zna mleko,pewnie dorwała się kiedyś na własną łapę.Je białą kapustę,cebulę,pomidora.

Była bardzo bita. Podejrzewam,że miała gołą budę i marzły jej przednie łapki.

To jest ONek z mułowatym uporem sznauca.

Mam wrażenie,że przywiązana jest do mnie tylko pełną michą i piłką,którą trzymam w ręce...

Posted

Jaka dyplomacja :eviltong:

to nie dyplomacja :obrazic: to troska!

Tak z marszu: Uszatka była karmiona suchym pieczywem,które jej rzucano (dlatego tak świetnie łapie),nie umie wylizywać miski i "gryzie" zupę.

Zna mleko,pewnie dorwała się kiedyś na własną łapę.Je białą kapustę,cebulę,pomidora.

Mam wrażenie,że przywiązana jest do mnie tylko pełną michą i piłką,którą trzymam w ręce...

Ja tez gryzę zupę :D

Co to znaczy goła buda/ Znaczy bez ocieplenia?

Posted

Goła buda-nie ma słomy,kawałka koca,nic,tylko dechy.

Nie upieram się przy tym ale ana chowa przednie łapki pod siebie jak kot i bez mrugnięcia okiem kładzie się w klatce na plastikowej podstawie.

Posted

A to wstęp do historii tego ugryzienia :P?

Posted

Żółta obroża najładniejsza :)

A czemu przywiazana tylko żarełkiem - nie lubi tulania czy co???

z żarciem nic nie wygrywa a z żarciem na dworze nawet żarcie w mojej ręce

A to wstęp do historii tego ugryzienia :P?

:krach: