ania0112 Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 no to co się stało? Sucz Ci się rozbestwiła i rządzi? ;) Quote
wilczy zew Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 no to co się stało? Sucz Ci się rozbestwiła i rządzi? ;) To muszę dłuuższy opis zrobić. Quote
wilczy zew Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Podjęłam decyzję i weźmiemy tę obrożę do miasta: a ta żółta w czarne łapki będzie dla bezdomniaków,bo Uszatka z niej wychodzi. Czy do weta powinnyśmy założyć miastową obrożę :hmmmm: Czy jak jest mróz,to powinnyśmy nosić już zimową obrożę czy jeszcze jesienną :hmmmm: Quote
wilczy zew Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Czy ktoś wie jak przejść do potrzebnej strony wątku bez klikania co dwie strony :wallbash: Quote
marako Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Podjęłam decyzję i weźmiemy tę obrożę do miasta: a ta żółta w czarne łapki będzie dla bezdomniaków,bo Uszatka z niej wychodzi. Czy do weta powinnyśmy założyć miastową obrożę :hmmmm: Czy jak jest mróz,to powinnyśmy nosić już zimową obrożę czy jeszcze jesienną :hmmmm: Ooo? To istnieją obroże zimowe i jesienne? (moje suczydła zawsze noszą te same o każdej porze roku i wolałabym pozostać w nieświadomości, że mogłoby być inaczej, ale zasiałaś we mnie teraz niepokój i będzie mnie to dręczyć) Do weta zakładam jakąś szczególnie ładną zawsze, bo jak wybieram się do miasta, to oczywiście doipiero wtedy zauważam, że obroże są jakieś przybrukane i muszę sięgnąć po zapasy. Quote
Maupa4 Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Czy ktoś wie jak przejść do potrzebnej strony wątku bez klikania co dwie strony :wallbash: Chyba nie ma takiej możliwości :grins:Ja tam jakis czas temu przeklikałam swój - myslałam ze zanim skończe to oszaleję :siara:No ale z drugiej strony kto mi kazał tyle stron "stworzyć" :roll: Quote
wilczy zew Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Marako,to zostaniesz uświadomiona: zimowa wiosenno-letnia letnia oraz do latania po dziczy jesienna Quote
marako Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Haha, a ja myślałam, że chodzi o jakieś ocieplenie tej obroży, a nie o motywy zimowe, czy jesienne. Eee, to jestem happy, bo mam nienawiązujące do żadnej pory roku, więc uniwersalne. (no, jak Taks uruchomi bazarek, to skuszę się, żeby być na bieżąco z porami roku - nie wiesz, czy coś się szykuje, bo ja zawsze dowiaduję się ostatnia?) Quote
wilczy zew Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Haha, a ja myślałam, że chodzi o jakieś ocieplenie tej obroży, a nie o motywy zimowe, czy jesienne. Eee, to jestem happy, bo mam nienawiązujące do żadnej pory roku, więc uniwersalne. (no, jak Taks uruchomi bazarek, to skuszę się, żeby być na bieżąco z porami roku - nie wiesz, czy coś się szykuje, bo ja zawsze dowiaduję się ostatnia?) Nie ma wieści o bazarku. To zrob ten opis :P Najpierw zrobię w kompie,bo dzisiaj zjadło mi trzy posty :lmaa: Quote
malawaszka Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 taaa opis będzie - za jakieś 5 latek mooooże :lol: Quote
Saththa Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 To muszę dłuuższy opis zrobić. dawaj dawaj a nie mydlisz oczy obrozami ;) To zrob ten opis :P własnie :) Najpierw zrobię w kompie,bo dzisiaj zjadło mi trzy posty :lmaa: no i.....? :D taaa opis będzie - za jakieś 5 latek mooooże :lol: myślisz, ze tak szybko? :D Quote
wilczy zew Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Nie chciało mnie wpuścić na dogo :lmaa: Quote
Saththa Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 No ale juz jesteś więc gdzie ten opis? :) Quote
marako Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Proszę nie ponaglać Wilczej, bo nie pojawi się, jak będzie tak brutalnie nagabywana (Wasze uśmieszki wcale nie zmieniają faktu, że ją nagabujecie). I będzie Wam łyso, ze jej tygodniami nie ma. Zrobi w swoim tempie. 1 Quote
Saththa Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 A nie będzie jej przykro, ze nikt jej nie nagabuje? przecież zawsze nagabujemy... jeszcze pomyśli, ze nas to nie interesuje. Quote
malawaszka Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 ja nie przestanę nigdyyyyyyy :siara: Quote
wilczy zew Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 A nie będzie jej przykro, ze nikt jej nie nagabuje? przecież zawsze nagabujemy... jeszcze pomyśli, ze nas to nie interesuje. Jaka dyplomacja :eviltong: Quote
wilczy zew Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Tak z marszu: Uszatka była karmiona suchym pieczywem,które jej rzucano (dlatego tak świetnie łapie),nie umie wylizywać miski i "gryzie" zupę. Zna mleko,pewnie dorwała się kiedyś na własną łapę.Je białą kapustę,cebulę,pomidora. Była bardzo bita. Podejrzewam,że miała gołą budę i marzły jej przednie łapki. To jest ONek z mułowatym uporem sznauca. Mam wrażenie,że przywiązana jest do mnie tylko pełną michą i piłką,którą trzymam w ręce... Quote
Saththa Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Jaka dyplomacja :eviltong: to nie dyplomacja :obrazic: to troska! Tak z marszu: Uszatka była karmiona suchym pieczywem,które jej rzucano (dlatego tak świetnie łapie),nie umie wylizywać miski i "gryzie" zupę. Zna mleko,pewnie dorwała się kiedyś na własną łapę.Je białą kapustę,cebulę,pomidora. Była bardzo bita. Podejrzewam,że miała gołą budę i marzły jej przednie łapki. To jest ONek z mułowatym uporem sznauca. Mam wrażenie,że przywiązana jest do mnie tylko pełną michą i piłką,którą trzymam w ręce... Ja tez gryzę zupę :D Co to znaczy goła buda/ Znaczy bez ocieplenia? Quote
wilczy zew Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Goła buda-nie ma słomy,kawałka koca,nic,tylko dechy. Nie upieram się przy tym ale ana chowa przednie łapki pod siebie jak kot i bez mrugnięcia okiem kładzie się w klatce na plastikowej podstawie. Quote
AnkaG Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Żółta obroża najładniejsza :) A czemu przywiazana tylko żarełkiem - nie lubi tulania czy co??? Quote
WATACHA Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Tak z marszu: Uszatka była karmiona suchym pieczywem,które jej rzucano (dlatego tak świetnie łapie),nie umie wylizywać miski i "gryzie" zupę. Zna mleko,pewnie dorwała się kiedyś na własną łapę.Je białą kapustę,cebulę,pomidora. Była bardzo bita. Podejrzewam,że miała gołą budę i marzły jej przednie łapki. To jest ONek z mułowatym uporem sznauca. Mam wrażenie,że przywiązana jest do mnie tylko pełną michą i piłką,którą trzymam w ręce... A to wstęp do historii tego ugryzienia :P? Quote
wilczy zew Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Żółta obroża najładniejsza :) A czemu przywiazana tylko żarełkiem - nie lubi tulania czy co??? z żarciem nic nie wygrywa a z żarciem na dworze nawet żarcie w mojej ręce A to wstęp do historii tego ugryzienia :P? :krach: Quote
wilczy zew Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Ratunku,na FB zniknęły mi ulubione :placz: :cry: Quote
Recommended Posts