wilczy zew Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 WATACHA napisał(a):A tej łapy nie można prześwietlić? Po co? Lapa w tej chwili jest malo wazna. Quote
WATACHA Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 wilczy zew napisał(a):Po co? Lapa w tej chwili jest malo wazna. Ja bym prześwietliła, żeby wykluczyć nowotwór.Może jest powiązanie jednego z drugim? Quote
WATACHA Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 wilczy zew napisał(a):Punkcja da odpowiedź. A na czym będzie polegała ta punkcja, bo siem nie znam ? Quote
wilczy zew Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 W klatke piersiowa wbija sie gruba igle i strzykawka sciaga plyn,ktory jest w plucach. Jesli bedzie to krew,to diagnoza jest ta najgorsza ale moze byc inny płyn,wtedy zostanie zbadany. Quote
WATACHA Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 wilczy zew napisał(a):W klatke piersiowa wbija sie gruba igle i strzykawka sciaga plyn,ktory jest w plucach. Jesli bedzie to krew,to diagnoza jest ta najgorsza ale moze byc inny płyn,wtedy zostanie zbadany. I kiedy to macie? Quote
wilczy zew Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Jutro zadzwonie i bedziemy umiawiac,bo bedzie to robil wet z drugiego konca miasta. Quote
zerduszko Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Nic mądrego nie powiem, bo się nie znam. Ale kciukam za Was! Quote
wilczy zew Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Mordziasta bardzo schudła,to równiez skutek slabego dotlenienia organizmu. Quote
junoo Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Trzymam kciuki, żeby to było wszystko byle nie krew! Będzie dobrze :) Nie trać nadziei Quote
wilczy zew Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 junoo napisał(a):Trzymam kciuki, żeby to było wszystko byle nie krew! Będzie dobrze :) Nie trać nadziei Brak krwi nie wyklucza nowotworu. Quote
Margi Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 To nie jest tak,że krew przy punkcji oznacza nowotwór.Najczęściej tej krwi nie ma.Nie myśl o najgorszym.W płucach zdarzają się też ropnie,które się leczy,a może to zapalenie płuc przy którym może być płyn w płucach. Jedno jest pewne,że jak Mordziastej ściągną ten płyn to jej będzie lżej oddychać. Będzie dobrze.Wszyscy trzymamy kciuki. Quote
furciaczek Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 wilczy zew napisał(a):Bardzo się boje tej punkcji... Wiem jaki to stres, trzymaj sie tam jakos...bedzie dobrze!!:calus: Quote
junoo Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Tak, tak, ja wiem. Ale krew jest jednoznaczna, a inny płyn daje jeszcze dużo nadziei, że to coś łagodniejszego i do wyleczenia. Quote
Tekla64 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 trzymamy i niech Mordziasta tez sie trzyma!!! Quote
Margi Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Wprawdzie jutro będę na szkoleniu ale kciuki będę trzymać. Quote
malawaszka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 zaciskam już!!!! musi być dobrze! a jak się czuje Mordziasta? Quote
wilczy zew Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Kiepsko,dzisiaj nie dostala sterydu ze wzgledu na jutrzejsze badanie. Quote
Recommended Posts