pidzej Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 dobranoc... domku szukać... elainfo, mówilaś tej pani jaką masz sytuację? może zgodzi się być dla Sary domem tymczasowym chociaż... Quote
elainfo Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 podnosimy maleńka do góry wysoko!! pani Agnieszka nie jest typem czlowieka ,który oddaje psa bez zastanowienia.. całe szczęscie.. ale ja sie zobowiązałam jak zawsze zreszta ,ze niedajboze gdyby co.. to ja psa bez mrugniecia okiem zabieramm;-)) bardzo prawdopodobne ,ze mała zostanie przez okres swiateczny u niej;-)) .. cholera moze w ten swiateczny czas sie odmienia suczydła niedobre .... jednak nie zmienia to faktu,ze domku trzeba szukać na już.. jesli znalazł by sie jakis odpowiedzialny domek to Sara by tam powędrowała i problem z głowy..Wiem ,ze pani Agnieszce napewno nie jest łatwo oddawac mała zpowrotem.. ale co zrobić.. nie moga sie wiecznie gryżc i wojowac miedzy sobą:angryy: . kurcze dla sary to tez nienajlepsza sytuacja.. takie skakanie z miejsca na miejsce:shake: ...... Quote
clockwork Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 lecę na pierwszą i przypominam się fotkami Quote
elainfo Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Niunia wskakuj znów na górę!!!!! czy nikogo nieobchodzi los naszego czarnego cielaczka???!!!:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :cry: :cry: :Help_2: Quote
clockwork Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 obchodzi, obchodzi... ale nie mogę jej pomóc inaczej jak przez podnoszenie:-(:shake: Quote
elainfo Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 clockork podnos podnos ile wlezie!!! kurzce przez najblizszy tydzien nie mam dostepu do netu.. mam nadzieje ze ktos tu zajrzy i podniesie maleńka bidulkę... Quote
clockwork Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 JA TEŻ JUTRO, A POTEM DOPIERO PO ŚWIĘTACH DOSTĘP DO NETA... CIĘŻKI OKRES BĘDĘ PRZECHODZIĆ- MYŚLĄC O TYCH WSZYSTKICH BIEDACH... PISAŁ/A DO MNIE olaboga NOWY DOGOMANIAK- KTÓRY JEST ZAINTERESOWANY STWORZENIEM DOMKU TYMCZASOWEGO- PYTAŁ/A MNIE O PSA Z ŻOR, więc dałam namiary na ludzi opiekujących się Filipem, ale że on/a z Warszawy- podałam też namiar na Ciebie i linka na wątek- żeby pomyślał/a o Sarze... w razie braku kontaktu elainfo- pisz do olaboga , przypomnij sie, nalegaj!!! no i sprawdź warunki ewentualnego tymczasu! buziaki!! P.S. do kiedy Sarka może pozostać u obecnych opiekunów?? Quote
elainfo Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 clockwork jestes wielka:cool3: jesszcze niewiem do kiedy tam może zotać... mysle że po Bozymnarodzeniu sie wyjasni....O rany moze stanie SIE CUD w te swieta i suki sie dogadają... postaram sie do kafejki INTERNETOWEJskoczyć w środe... Cklockwwork wesołych swiąt!!!!!!!!!! Quote
clockwork Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 dogadały się?? czy kontakt z olaboga jest?? Niech bierze Sarkę na tymczas... a może na stałę:cool3: jest z Warszawy i chce ruszyć z tymczasem!!! Quote
clockwork Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 HALOOOO!!!! elainfo!!! pisz!! już po swiętach- co z Sarką?? Quote
elainfo Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 juz jestem!!!!!dzwoniła jakas pani do mnie.. szuka towarzyszki dla swojego labka staruszka... mamy sie na sobote na wpólnuy spacer umówic.z psami umówić..póki co sarka jest nadal u Pani Agnieszki.. zaraz do niej dzwonie,zeby sie dowiedziec co sychac u nich.. i umówic sie na spacer na sobote;-)) obawiam sie jednak ,zenasz oszołomek.. moze zameczyc w jeden dzień tego labka...(on ma 10 lat.. i jest podobno bardzo łagodnym psem..a nasza sara to chodzace tornado..). Quote
elainfo Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 i napisałam do Olaboga;-)) mam nadzieje że sie odezwie.. Quote
Lord&Churchill Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 elainfo to ja dzwoniłam do ciebie i to moja ciotka chce małą. Bardzo bym chciała, żeby dziewczynka do niej trafiła. To kobieta o wielkim sercu dla zwierząt i bardzo odpowiedzialna. Jeśli się zdecyduje na małą, to już na zawsze znajdzie u niej dom. Quote
clockwork Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 no elainfo... może nie jest tak źle... a dzwoniłaś może do obecnego domciu Sarki- może babki sie dogadały i sunia juz tam jednak pozostanie... a jak nie to ciocia Lord&Churchill... domek zawsze można sprawdzić- na pewno w okolicach są dogomaniacy, którzy mogą sprawdzić domek przed i po adopcji- to z troski o sunie... i ewentualny właściciel powinien na formularzu adopcyjnym potwierdzić że Sarka zostanie wysterylizowana- przecież nie chcemy aby ewentualne jej potomstwo może kiedyś trafić na poniewierkę- jak mama Quote
elainfo Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Lord&Churchill napisał(a):elainfo to ja dzwoniłam do ciebie i to moja ciotka chce małą. Bardzo bym chciała, żeby dziewczynka do niej trafiła. To kobieta o wielkim sercu dla zwierząt i bardzo odpowiedzialna. Jeśli się zdecyduje na małą, to już na zawsze znajdzie u niej dom. aha ooo to super;-)) bardzo sie ciesze ze to ty dzwoniłaś!! tymbardziej ze to dogomaniak;-)) wiec rozmawiałam z Pania Agnieszką,mówi ,ze sara jest przekochana.. i łzy jej napływaja do oczu..na mysl ,ze musi ja oddac.. ale niestety jej pierwsza suka nie toleruje naszej sary i od czasu do czasu dochodzi do ostrych spięc pomiedzy nimi.. mała z tego wszystkiego zaczęła posikiwac w mieszkaniu.. czego u mnie nie bylo!!!na pewno ma to związek ze stresem i ta atakujacą ja sunia.. u mnie była ponad tydzien i nigdy nie narobiła w mieszkaniu...(raz tylko miła rozwolnienie w nocy.....;-)) no a pozatym to straszny milasek.. włazi przednimi łapkami na kolana i tuli sie jak dziecko..robiąc cielece oczka przy tym.. LORD&CHURCHIL może napisz napisz coś wiecej o cioci.. bo ja zapomniałam zapytac z tego wszystkiego.. czy mieszka w domku czy w bloku??czy duzo czasu spedza w domu.. czy wiecej poza..?? Quote
Lord&Churchill Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Jeśli sunia trafi do mojej cioci i jej córki, to oczywiście zostanie natychmiast wysterylizowana ze względu na Fredka, który choć ma 10 lat, to jednak jest to samiec. Mieszkają w Warszawie na Woli. Na spacerki jeżdżą na Pola Mokotowskie lub do Powsina. Mieszkanie jest 100m na I piętrze z windą. Fredek do dzisiaj nie wyzbył się psot i czasami kradnie bezkarnie skarpetki lub poduszki swoich pań.:lol: Ciocia wykonuje wolny zawód i w dużej mierze pracuje w domu. Tam gdzie może zabiera psa ze sobą. Bardzo kocha psy i jest bardzo odpowiedzialną osobą. Postanowiła uratować od schronu jakąś suczkę. Być może będzie to wasza podopieczna (jeśli na pierwszym wspólnym spacerku nie zamęczy Freda :evil_lol: ). Nie chcę wyprzedzać faktów, ale jeśli Sara trafi do mojej ciotki, to obiecuję zdjęcia i relacje z nowego domku. Quote
clockwork Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 elainfo... to ja stawiam na ciocię...:cool3: Quote
elainfo Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Clockwork ja też!!!!! oby oby.. niezapeszajac.. byłoby cudnie.. ateraz najnowsza nowinka.. moze niekoniecznie z tego watku.. dostałam sygnał przed minuta ,ze jakąs suka znów sie przybłakala na teren mojego zakładu pracy i w swieta sie oszczeniła gdzies przy magazynach... :crazyeye: :shake: :shake: :shake: o bosheeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!help!! Quote
elainfo Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Lord&Churchill napisał(a):Jeśli sunia trafi do mojej cioci i jej córki, to oczywiście zostanie natychmiast wysterylizowana ze względu na Fredka, który choć ma 10 lat, to jednak jest to samiec. Mieszkają w Warszawie na Woli. Na spacerki jeżdżą na Pola Mokotowskie lub do Powsina. Mieszkanie jest 100m na I piętrze z windą. Fredek do dzisiaj nie wyzbył się psot i czasami kradnie bezkarnie skarpetki lub poduszki swoich pań.:lol: Ciocia wykonuje wolny zawód i w dużej mierze pracuje w domu. Tam gdzie może zabiera psa ze sobą. Bardzo kocha psy i jest bardzo odpowiedzialną osobą. Postanowiła uratować od schronu jakąś suczkę. Być może będzie to wasza podopieczna (jeśli na pierwszym wspólnym spacerku nie zamęczy Freda :evil_lol: ). Nie chcę wyprzedzać faktów, ale jeśli Sara trafi do mojej ciotki, to obiecuję zdjęcia i relacje z nowego domku. ania byloby by pieknie.. i to swietna wiadomośc ,ze pani jola duzo czasu spędza w domu.. to bedzie miała oko na małą..sara podcas pobytu (tygodniowego tylko coprawda )u mnie nauczyła sie jeździc samochodem i nawet powiem wiecej polubiła taka jazde.. ale trzeba bedzie ja napewno troszke podszkolic ,żeby ładnie sama siedziała... bo do tej pory ja zawsze siedziałam z nia z tyłu i ona zawsze siadała mi na kolanach i przytulała sie do mnie;-)))i zaznaczam ,ze sarka tez jest typem psotnika.. ale mysle ,że to objaw typowy dla jej wieku..i wyrosnie z tego:diabloti: . Quote
elainfo Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 i bardzo sie ciesze ,że Ciocia jest za sterylizacja:loveu: . Eeech zeby wszyscy mieli taka swiadomość ...pewnie nie byłoby tyle watków o psich tragediach.. Quote
elainfo Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 kurcze prosze o pomoc w nowym watku!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37562 Quote
elainfo Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 SaRA vel CZARNA wczoraj została przywieziona do mnie!!!!!! z powrotem.. Quote
elainfo Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 najgorsze jest to ,ze miałam wczoraj awanturę z moim jackiem o sunie.. zapowiedział,że nie interesuje go co z nia zrobie..ale po weekendzie ma jej nie być.. u nas.. niewiem sama co robic.. bo przeciez nie wystawie jej na ulice ani nieoddam do schronu.. a zawsze jest taka mozliwośc ,że ciocia Lord&Churchill moze jej niewziąć..a na siłe przeciez wciskac jej nie ma sensu.. to takie milasne psisko.. robi takie maslane oczy i przytula sie, uwielbia mizianko po brzuszku.. pani agnieszka mówi ,ze lubi pomarancze wcinac:crazyeye: i ogladac telewizje;-)) a iii jeszcze wszelkie jogurty owocowe sa przysmaczkiem numer 1 dla sarki. ogonek jeszcze nie dokonca wygojony ale nie krwawi już i zarasta włoskiami.. -co wyglada przekomicznie;-)) jak szczotka klozetowa...;-) Quote
Recommended Posts