Rybc!a Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Autor: Rybc!a Modelka: Zuzia Tytuł: Jak dobrze mi... Quote
Loona Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Autor: mój brat Pies: Figaro Tytuł: "Pańciaaaaa, już lecęęęę!" Quote
gordonka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 autor:gordonka model:Afra-4m-ce tytul: czekam na finały mojej mamusi Quote
shara Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Autor: shara Model: Subaru Tytuł: "Nikt nie chce się ze mną bawić... :-(" Autor: shara Modelki: Subaru i Mel (od lewej) Tytuł: "Nareszcie!!! :multi:" Autor: shara Model: Subaru Tytuł: "Mam dość..." Quote
oktawia6 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Autor: Oktawia Model: Gryfik Tytuł : "Słodkie leniuchowanie" Autor: Oktawia Model: Gryfik Tytuł: "Bo jesteś ty..." Autor: Oktawia Model: Gryfik Tytuł: "Marzyciel" Quote
CHI Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Autor: CHi Model: Funia (prawie 6 mies.) Tytuł: "Jadę samochodem!" Quote
Behemot Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Już nie głosujemy! Prawdopodobnie jeszcze dzisiaj podam wyniki wrześniowej edycji konkursu :lol: Quote
Juszes Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 już się nie moge doczekać wyników, ciekawe kto wygra! :D Quote
kaśka1 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 :multi: oj, będzie się działo, będzie się działo :loveu: Quote
AśkaK Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 To i my po raz pierwszy stawiamy nieśmiałe kroczki...:p Autor: AśkaK Model: Migotka Tytuł: pomyłka.:evil_lol: (czyli co Migotka zrobiła na hasło "postaw uszka":lol: Ucho z jęzorkiem się jej pomyliło.;) ) Autor: AśkaK Model: Rudy Tytuł: "Co ta telewizja może zrobić z człowieka...hmm...z psa nawet!":lol: Quote
Behemot Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Oj, niestety wyniki będą dopiero jutro, dziś już się nie wyrobię. A ja już je znam :eviltong: Quote
Behemot Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Wreszcie są! Są! Wyniki! Drżącymi palcami rozrywam kopertę i widzę... widzę.... że........ Na miejscu III z 15 punktami znalazła się Koka na zdjęciu niedźwiedzicy "Torpeda". Brawo!!!! :klacz::klacz::klacz: A teraz... miejsce II... 20 punktów.... i..... Branka i Hrabianka na zdjęciu Ziółkowej "Skaczmy do góry jak kangury". Wielkie brawa! :klacz::klacz::klacz: I wreszcie.... najpiękniejszym, najbardziej zachwycającym zdjęciem wrześniowej edycji konkursu jest..... "Quasimodo" An3czki. Basco - z 30 punktami - ponownie na miejscu I !!! :klacz::klacz::klacz: A oto lista pozostałych laureatów: 4. Una/Marysia_i_gończy/ „Wyginam śmiało ciało, wyginam śmiało ciało, dla mnie to – mało!” 14 p. Branka i Hrabianka/ Ziółkowa/"Dobrze wyglądam?" 5. Tito/Em-ka/"Znowu ta sesja" - 10p. Aston&Lincoln/onek/"Krówki, krówki do domu!" Bigos/PaYook/"Jak ja cię kocham" 6. Laluś/Aik/"Uśmiech" - 8 p. Luna i Boluś/Malawaszka/"Długo jeszcze?" 7. Amadis/Ra-idah/"The Sky" - 7 p. 8. Tigra/Łukasz Kowa/"Whippet w biegu" - 6 p. 9. Tabu/Jaco/"Batman" - 5 p. Dickens i Bonita/Bonita/"Obcy II - powrót" Punia/Apsa/"Wakacje na wsi" 10. Tito/Em-ka/"Wiatr we włosach" - 4 p. Pusia/nathaniel/"Pusinda" Una/Marysia_i_gończy/"Panna we wrzosach" Tabu/Jaco/"Zdechł pies" Blacky/Rauni/„Mistrzostwa Polski Agility Wrocław 2006” Dickens/Bonita/"Sen na służbie" Figa/iwoncja/"A teraz troszeczkę poczytamy" 11. Dickens/Bonita/"Zmieszczę ją całą" - 3 p. Figielek/Modliszka84/"Zjem cię!" Samuel i Desi/constancja/"Ja cię kofffam, wiesz?" Milka/Iwona/"Byle jaka ta podusia, ale jest" 12. Foxi/Eria/"Jesienne kwiatki" - 2p. Gryfik/Oktawia6/"Do You Think I'm Sexy?" Viki i Ambra/Ambra/"Ying yang" Gizmo/Malawaszka/"Pasja" Branka i Hrabianka/Ziółkowa/"Poooocałuj jak za daawnych lat" Lira/Lira/"Zamyślona" Agares/żona Esos/"Sp***laj, to moja świetlówka" Desi/constancja/"Nic poważnego, to tylko zabierak" 13. Ramzes/Julia/"Złapałem patyczek, ale jestem z siebie dumny" - 1p. Serdeczne gratulacje dla wszystkich laureatów! :klacz::klacz::klacz: Quote
constancja Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 autor: constancja model: Samuel tytuł: "ja tylko powącham" autor: constancja model: Samuel tytuł: "Sami go home" Quote
Guciek Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Autor: Gucio Model: Gofer - prawie 6 miesiecy ;) Tytuł: A pańcia prosiła "Powiedz aaaaaaaaaaaaaa" ... no to mówię :) Data obfocenia: 11.10.2006r. :) Quote
Dobermania Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Autorka: ja Tytuł: Hydra Modele: Sunny vel Sunieczka i Lachs Komentarz: Dopiero po zrobieniu zdjęcia zauważyłam, że udało mi się utrwalić ten moment - Lachsio z rozdziawioną buzią (:loveu:) nie przypomina psa, a hydrę - nie widać nosa, oczy niebardzo, jest tylko jedna wielka, czerwona gardziel:razz: Zdjęcie zrobiłam na przełomie września i października. Quote
zadziorny Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Autor: zadziorny Model: Gaja i Trudzia Tytuł: Welshowy zaprzęg Quote
bonita Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Autor : ja modele: Marta i Dolores Tytuł: "Blondynki,ach blondynki" Quote
PaYooK Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 ELO!!! 5 miejsce jupi :multi::multi::multi::multi::cool3::cool3::cool3: heheh bedzie lepiej :d Quote
bonita Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Autor : ja model: Dickens Tytuł: "Żebrok" :) Quote
PaYooK Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 ELO!!!! Autor: AnTu Model: Baron i Misia Tytuł: Co tu masz?? ;) Autor: AnTu Model: Misia Tytuł: Nad wodą ;) http://img206.imageshack.us/img206/6694/dsc0100ia7.jpg [SIZE="1"]Zdjecie zdyskwalifikowane ! Tak stanowi regulamin konkursu. Autor: AnTu Model: Misia Tyuł: Leśne wędrówki :cool3: http://img215.imageshack.us/img215/2740/dsc0051ju9.jpg [SIZE="1"]Zdjecie zdyskwalifikowane ! Tak stanowi regulamin konkursu. Quote
Agga Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Autor: Agga Model: VEGA Tytuł: Weź mnie na ręce Quote
Habibi Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Autor: Habibi Model: RONIN Tytuł: Przewróciło się niech leży :) Quote
mila_2 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 spróbuję swoich sił... autor: mila_2 model: Beta tytuł: myślę, więc jestem Quote
Recommended Posts