Sarunia-Niunia Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) Ja w czwartek odnowiłam ogłoszenie Kapselka na tablica.pl.... mam odpowiedź... Muszę wysłać Pani zdjęcia, bo jest zainteresowana Kapselkiem:) Zrobię to w ciągu dnia, bo teraz już padam.... To odpowiedź na ogłoszenie: [QUOTE]Witam. Jestem zainteresowana adopcją małego psa. Jeśli nadal aktualne jest to ogłoszenie, proszę o zdjęcia Kapsla. Pozdrawiam. B. K.......[/QUOTE] Ja napisałam narazie tylko tyle, w ciągu dnia przejrzę wątek i wybiorę zdjęcia dla Pan;: [QUOTE]Witam serdecznie! Bardzo się cieszę, że odpowiedziała Pani na ogłoszenie Kapselka:). W ciągu dnia na maila wyślę Pani kilka fotek Maluszka. To kochany psiaczek, który miał w życiu wielkiego pecha, bo spotkał człowieka, który Go wyrzucił, jak stary, zużyty przedmiot... A przecież On ma serduszko i chce być kochany.... Pozdrawiam ciepło. Bernadeta. To mój mail: [email][email protected][/email].[/QUOTE] Edited February 27, 2012 by Sarunia-Niunia Quote
Sarunia-Niunia Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Mail z pakietem 15 zdjęć wysłany do Pani... Może to akurat ten Ludź, na którego Kapselek czeka..... Trzymajcie kciuki cioteczki:) Quote
Kocurek Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Czekamy.....oby to byl Kapselkowy domek.... Quote
Luna_wro Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Mail z pakietem 15 zdjęć wysłany do Pani... Może to akurat ten Ludź, na którego Kapselek czeka..... Trzymajcie kciuki cioteczki:)[/QUOTE] zaciskam:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Kapselku śmigaj do swojego domku:painting: Quote
Anula Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ja też przyłączam się i myślę wciąż o Kapselku! Quote
MALWA Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 To ja też trzymam... mocno!!! A co z Kapselkowymi sąsiadami, oni też są nadal zainteresowani ? Quote
kora78 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Mail z pakietem 15 zdjęć wysłany do Pani... Może to akurat ten Ludź, na którego Kapselek czeka..... Trzymajcie kciuki cioteczki:)[/QUOTE] to Ty robisz jemu tablice? widzialam mase wyswietlen, ale to sie kumuluje, jak ogloszenie sie wciaz odswieza. ale czemu tam ma tylko 2 fotki i to takie brzydkie i stare, jeszcze w zielonej trawie???????? moze ludzie wchodza, czytaja, a jak widza takie brzydkie fotki to od razu leca szukac innego i nawet nie zadzwonia, co? Quote
Sarunia-Niunia Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Wszyscy czekamy i ja też czekam, ale na razie cisza..... Boziu, żeby to nie był kolejny "fałszywy alarm", żeby choć ta Pani odezwała się, i powiedziała; tak, czy nie.... Quote
Barrybede Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 u mnie żadnych dobrych wieści -nie są zainteresowani. W dodatku Kapsel zaczyna niszczyć rzeczy, wykończył nam już fotel i wersalkę(to fakt -były już stare te sprzęty), a teraz swoje nowe posłanie. Jak układa się do leżenia, drapie pazurami i niszczy materiał. Macie na to jakiś sposób? Bo wkurza nas już to ciągłę sprzątanie po nim i trafi na dzień do łazienki. Quote
NikaEla Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Moja jak zaczyna drapać pazurami moszcząc sobie na dywanie to mówię 'nie wolno' czasem lekko ja szturchnę nogą i przestaje za którymś razem. No i wszędzie gdzie lubi leżeć kładę jej kocyki, stare prześcieradła, aby się mogła zakopywać. Quote
Barrybede Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Nikaragua']Moja jak zaczyna drapać pazurami moszcząc sobie na dywanie to mówię 'nie wolno' czasem lekko ja szturchnę nogą i przestaje za którymś razem. No i wszędzie gdzie lubi leżeć kładę jej kocyki, stare prześcieradła, aby się mogła zakopywać.[/QUOTE] Tylko, że on to robi głównie jak nas nie ma w domu, a poza tym on nie reaguje na żadne zakazy. Można tysiąc razy mu coś mówić , a on i tak robi dalej po swojemu. Quote
NikaEla Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Może ktoś bardziej doświadczony się wypowie, poradzi coś. Ja mam pierwszego psa i nic nam nie zniszczyła Quote
Poker Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Nasze psy czasem drapią delikatnie.Natomiast tymczaski czasem mocniej. Ja bym nie dawała mu nowego posłania tylko stare kocyki czy ręczniki na stare posłanie i uczyłabym konsekwentnie ,że może leżeć w określonych miejscach,które mu wyznaczycie. A miał przycięte pazury ? Quote
Sarunia-Niunia Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 A w moim mailu nadal cisza..... Quote
NikaEla Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Terierfanka umówi fryzjera, zrobimy Kapsla na 'bóstwo' obfocimy i wtedy MUSI znaleźć się odpowiedni człowiek dla Kapsla Quote
Bogusik Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Zaglądam do Kapselka i trzymam kciuki...ach już za wszystko...!Co do drapania,to zauważyłam u mojej suni,że najczęściej robi to wtedy,jak ma już trochę przerośnięte pazury i wtedy też często je "podgryza" Może to jakiś instynktowny sposób na ich ścieranie?Sama nie wiem,ale wiem na pewno,że jak ma przycięte,to jest z tym spokój i zdarza się to tylko sporadycznie. Quote
Sarunia-Niunia Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 I nadal cisza, Pani się nie odzywa... A tu link do ogłoszenia, z którego Miałam nadzieję - odezwało się do Kapselka szczęście... [URL]http://tablica.pl/oferta/zostawili-mnie-na-stacji-paliw-daj-mi-dom-IDAfoJ.html[/URL] ... zobaczcie ile wyświetleń... 604 - i nic.... Quote
kora78 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']I nadal cisza, Pani się nie odzywa... A tu link do ogłoszenia, z którego Miałam nadzieję - odezwało się do Kapselka szczęście... [URL]http://tablica.pl/oferta/zostawili-mnie-na-stacji-paliw-daj-mi-dom-IDAfoJ.html[/URL] ... zobaczcie ile wyświetleń... 604 - i nic....[/QUOTE] a to ja widzialam inne jakies. na tablicy. tam tylko 2 fotki byly, w trawie, takie byle jakie bardzo. Quote
Sarunia-Niunia Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='kora78']a to ja widzialam inne jakies. na tablicy. tam tylko 2 fotki byly, w trawie, takie byle jakie bardzo.[/QUOTE] To może jeszcze to pierwsze jak nie było innych zdjęć.... jak ponawiam, a są tyko jakieś nowe fotki to zdjęcia również uaktualniam:) Quote
Kocurek Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Kapselku......gdzie ten domek..... Tule mocno. Quote
Poker Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Ciekawe co się stało ,że DT nie odzywa się. Ma ktoś nr telefonu do niego ? Mam nadzieję ,że Kapselek nie skonsumował DT. Quote
terierfanka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Właśnie umówiłam Kapsla do salonu piękności - sobota, godz.11:00, ul.Kluczborska Czekamy na Barrybede i ustalimy kto go tam zawiezie. Potrzebna będzie pomoc do trzymania go w trakcie zabiegów, bo Pani będzie sama a on chyba nie lubi takich atrakcji. Ja mogę trzymać, tylko pytanie - czy mnie nie zeżre? :evil_lol: najwyżej spacyfikujemy kagańcem. Quote
Anula Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Poker']Ciekawe co się stało ,że DT nie odzywa się. Ma ktoś nr telefonu do niego ? Mam nadzieję ,że Kapselek nie skonsumował DT.[/QUOTE] Barrybede jeżeli ma na imię Małgorzata to nr.telefonu jest jeszcze w aktualnych niektórych ogłoszeniach z postu 502. Nie pamiętam na kogo był w tych ogłoszeniach kontakt. Quote
NikaEla Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 tak w ogłoszeniach jest namiar na Barrybede (jej tel i mail) Terierfanko, jeśli będzie taka potrzeba, to mogę pojechać z tobą ale najlepiej dla psa by było , żeby znane mu osoby towarzyszyły mu Quote
Barrybede Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Poker']Ciekawe co się stało ,że DT nie odzywa się. Ma ktoś nr telefonu do niego ? Mam nadzieję ,że Kapselek nie skonsumował DT.[/QUOTE] Jak się nie odzywa? Pisałam przedwczoraj. Nie jestem w stanie codziennie zaglądać, czasami mogę w pracy, a czasami nie.Teraz mam nawał pracy. Quote
Recommended Posts