Jump to content
Dogomania

Udało się!!!! Kapselek ma cudowny dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja w czwartek odnowiłam ogłoszenie Kapselka na tablica.pl.... mam odpowiedź...
Muszę wysłać Pani zdjęcia, bo jest zainteresowana Kapselkiem:)
Zrobię to w ciągu dnia, bo teraz już padam....

To odpowiedź na ogłoszenie:
[QUOTE]Witam.
Jestem zainteresowana adopcją małego psa. Jeśli nadal aktualne jest to ogłoszenie, proszę o zdjęcia Kapsla. Pozdrawiam. B. K.......[/QUOTE]

Ja napisałam narazie tylko tyle, w ciągu dnia przejrzę wątek i wybiorę zdjęcia dla Pan;:
[QUOTE]Witam serdecznie!
Bardzo się cieszę, że odpowiedziała Pani na ogłoszenie Kapselka:).
W ciągu dnia na maila wyślę Pani kilka fotek Maluszka. To kochany psiaczek, który miał w życiu wielkiego pecha, bo spotkał człowieka, który Go wyrzucił, jak stary, zużyty przedmiot...
A przecież On ma serduszko i chce być kochany....
Pozdrawiam ciepło. Bernadeta.
To mój mail: [email][email protected][/email].[/QUOTE]

Edited by Sarunia-Niunia
  • Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Mail z pakietem 15 zdjęć wysłany do Pani... Może to akurat ten Ludź, na którego Kapselek czeka.....
Trzymajcie kciuki cioteczki:)[/QUOTE]

zaciskam:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Kapselku śmigaj do swojego domku:painting:

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Mail z pakietem 15 zdjęć wysłany do Pani... Może to akurat ten Ludź, na którego Kapselek czeka.....
Trzymajcie kciuki cioteczki:)[/QUOTE]

to Ty robisz jemu tablice? widzialam mase wyswietlen, ale to sie kumuluje, jak ogloszenie sie wciaz odswieza.
ale czemu tam ma tylko 2 fotki i to takie brzydkie i stare, jeszcze w zielonej trawie????????

moze ludzie wchodza, czytaja, a jak widza takie brzydkie fotki to od razu leca szukac innego i nawet nie zadzwonia, co?

Posted

u mnie żadnych dobrych wieści -nie są zainteresowani.
W dodatku Kapsel zaczyna niszczyć rzeczy, wykończył nam już fotel i wersalkę(to fakt -były już stare te sprzęty), a teraz swoje nowe posłanie. Jak układa się do leżenia, drapie pazurami i niszczy materiał. Macie na to jakiś sposób? Bo wkurza nas już to ciągłę sprzątanie po nim i trafi na dzień do łazienki.

Posted

Moja jak zaczyna drapać pazurami moszcząc sobie na dywanie to mówię 'nie wolno' czasem lekko ja szturchnę nogą i przestaje za którymś razem.
No i wszędzie gdzie lubi leżeć kładę jej kocyki, stare prześcieradła, aby się mogła zakopywać.

Posted

[quote name='Nikaragua']Moja jak zaczyna drapać pazurami moszcząc sobie na dywanie to mówię 'nie wolno' czasem lekko ja szturchnę nogą i przestaje za którymś razem.
No i wszędzie gdzie lubi leżeć kładę jej kocyki, stare prześcieradła, aby się mogła zakopywać.[/QUOTE]

Tylko, że on to robi głównie jak nas nie ma w domu, a poza tym on nie reaguje na żadne zakazy. Można tysiąc razy mu coś mówić , a on i tak robi dalej po swojemu.

Posted

Nasze psy czasem drapią delikatnie.Natomiast tymczaski czasem mocniej. Ja bym nie dawała mu nowego posłania tylko stare kocyki czy ręczniki na stare posłanie i uczyłabym konsekwentnie ,że może leżeć w określonych miejscach,które mu wyznaczycie. A miał przycięte pazury ?

Posted

Zaglądam do Kapselka i trzymam kciuki...ach już za wszystko...!Co do drapania,to zauważyłam u mojej suni,że najczęściej robi to wtedy,jak ma już trochę przerośnięte pazury i wtedy też często je "podgryza" Może to jakiś instynktowny sposób na ich ścieranie?Sama nie wiem,ale wiem na pewno,że jak ma przycięte,to jest z tym spokój i zdarza się to tylko sporadycznie.

Posted

I nadal cisza, Pani się nie odzywa...
A tu link do ogłoszenia, z którego Miałam nadzieję - odezwało się do Kapselka szczęście...
[URL]http://tablica.pl/oferta/zostawili-mnie-na-stacji-paliw-daj-mi-dom-IDAfoJ.html[/URL]
... zobaczcie ile wyświetleń... 604 - i nic....

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']I nadal cisza, Pani się nie odzywa...
A tu link do ogłoszenia, z którego Miałam nadzieję - odezwało się do Kapselka szczęście...
[URL]http://tablica.pl/oferta/zostawili-mnie-na-stacji-paliw-daj-mi-dom-IDAfoJ.html[/URL]
... zobaczcie ile wyświetleń... 604 - i nic....[/QUOTE]

a to ja widzialam inne jakies. na tablicy. tam tylko 2 fotki byly, w trawie, takie byle jakie bardzo.

Posted

[quote name='kora78']a to ja widzialam inne jakies. na tablicy. tam tylko 2 fotki byly, w trawie, takie byle jakie bardzo.[/QUOTE]
To może jeszcze to pierwsze jak nie było innych zdjęć.... jak ponawiam, a są tyko jakieś nowe fotki to zdjęcia również uaktualniam:)

Posted

Właśnie umówiłam Kapsla do salonu piękności - sobota, godz.11:00, ul.Kluczborska
Czekamy na Barrybede i ustalimy kto go tam zawiezie. Potrzebna będzie pomoc do trzymania go w trakcie zabiegów, bo Pani będzie sama a on chyba nie lubi takich atrakcji. Ja mogę trzymać, tylko pytanie - czy mnie nie zeżre? :evil_lol: najwyżej spacyfikujemy kagańcem.

Posted

[quote name='Poker']Ciekawe co się stało ,że DT nie odzywa się. Ma ktoś nr telefonu do niego ? Mam nadzieję ,że Kapselek nie skonsumował DT.[/QUOTE]
Barrybede jeżeli ma na imię Małgorzata to nr.telefonu jest jeszcze w aktualnych niektórych ogłoszeniach z postu 502.
Nie pamiętam na kogo był w tych ogłoszeniach kontakt.

Posted

tak w ogłoszeniach jest namiar na Barrybede (jej tel i mail)

Terierfanko, jeśli będzie taka potrzeba, to mogę pojechać z tobą
ale najlepiej dla psa by było , żeby znane mu osoby towarzyszyły mu

Posted

[quote name='Poker']Ciekawe co się stało ,że DT nie odzywa się. Ma ktoś nr telefonu do niego ? Mam nadzieję ,że Kapselek nie skonsumował DT.[/QUOTE]
Jak się nie odzywa? Pisałam przedwczoraj. Nie jestem w stanie codziennie zaglądać, czasami mogę w pracy, a czasami nie.Teraz mam nawał pracy.