Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmd']Ale tu chodzi raczej o przerzut na trasie Katowice - Nowy Sącz, bo ataK z tamtej okolicy :)

Necia o co Ci chodzi? Jaja Ci się nie podobają? :evil_lol:
A tak w ogóle to serio uważam, że zarząd powinien się powiększyć, bo ostatnio to jest tak, że zaczęłam się tu szarogęsić aż mi wstyd ;)[/QUOTE]

nie, nie potrzebne mi jaja :D bez nich też sobie radzę :D wistarczą mi jaja na czterech nogach w domu ;)
ogólnie u mnie w pracy każdy zastępca ma swojego zastępce ;D więc może tu też tak być ;)

Posted

[quote name='Drzagodha']Neciu, a Ty stacjonujesz we Wrocławiu? Obiecałam Ci chyba kiedyś fanty na bazarek dla FZL i tak zaczęłam je składować i coraz większa hałda się robi... :eviltong:[/QUOTE]

nie, mieszkam i pracuje aktualnie na śląsku, koło Bielska Białej, we Wrocławiu będę w sylwestra, jeśli maluchy znikną do tego czasu w swoich domkach, bo tak to nie wiem kto mi je przypilnuje ...

Posted

Czy ktoś jedzie jutro do Warszawyyy? potrzebny mi transport Wawa (Łomianki) - Radom (ul. Witosa, przy Warszawskiej) do schronu

na jutrooooooooooooooooo! nie miał kto skoordynować akcji i kołdry, które są potrzebne w RADOMIU pojadą do Józefowa........ niby też dobrze, ale... ALE....

jutro o 15 kołdry wyjeżdżają...., jeśli ktoś może je odebrać, to mega bardzo prosiłabym o kontakt do mnie: Kinga 511732514, tylko błagam, dzwońcie, albo rano, czyli od 7, albo od 11.45.... bo mam jutro egzaminy.....

Posted

Namówiłam Malagos :)
[quote name='malagos']Bardzo by mi sie przydała ta karma ............[/QUOTE]

I wiecie - pomysł Neci ze sfinansowaniem z naszej kasy wysyłek jest super :)

Więc jednak te mniejsze paczuszki chappi niech będą w rezerwie
Mestudio, jak będziesz wiedzieć, po ile te wysyłki, daj znać. Myślę, że protestów nie będzie :)

Posted

[quote name='mmd']Namówiłam Malagos :)
I wiecie - pomysł Neci ze sfinansowaniem z naszej kasy wysyłek jest super :)

Więc jednak te mniejsze paczuszki chappi niech będą w rezerwie
Mestudio, jak będziesz wiedzieć, po ile te wysyłki, daj znać. Myślę, że protestów nie będzie :)[/QUOTE]

dobrze że namówiłaś :cool3: popieram pomysł z sfinansowaniem przesyłek :)

a tak apropo do tego Zastępstwa to wklejam co napisałam wcześniej - nie chciałam nikogo wystraszyć :eviltong:

[quote name='Igiełka']możebyć ale pierwsze skrzypce należą do Pani Prezes :diabloti:[/QUOTE]

niech będzie jasno i przejrzyście :lol:

Posted

[quote name='mestudio']Czy zabranie czegoś z Łodzi dla kogoś jest nadal aktualne?[/QUOTE]
Tak, tak!!!
Mam dla Nutusi już spakowane i czekałam co dalej - czy mam iść na pocztę :)

Igiełko - wiadomo, że Ty prezes :)

Posted

[quote name='mmd'] Igiełko - wiadomo, że Ty prezes :)[/QUOTE]

no to super :lol:

[quote name='necianeta89']Założyłam sobie ogólny wątek, tak będzie łatwiej ;)

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/219577-BDT-ko%C5%82o-Bielska-Bia%C5%82ej-%C5%9Bl%C4%85sk.[/URL][/QUOTE]

Byłam, widziałam, pochwalam :D

Posted

[quote name='mmd']Tak, tak!!!
Mam dla Nutusi już spakowane i czekałam co dalej - czy mam iść na pocztę :)

Igiełko - wiadomo, że Ty prezes :)[/QUOTE]

ok. TZ jakoś się odezwie, będzie w Łodzi dość późno - 16.

Posted

[quote name='Lili8522']Ja melduje że moja tymczasowiczka Śnieżka pojechała do nowego domu ale nie długo pocieszę się wolnością bo za niedługo przyjeżdża następny bezdomniak - szczeniak :roll:[/QUOTE]

Gratulacje dla Śnieżki :) Czekamy na nowego lokatora :)

Posted

czy może przed świetami ktos będzie jechał Warszawa-Gliwice???
Mam paczkę dla jednej z Cioteczek, ale waży jakieś 10-12 kg.
Zależy mi na jak najszybszym dostarczeniu

Posted

Jestem ZA: podziałem karmy, Necią w Zarządzie, wysyłką karmy na koszt Baloniareczek.

Mmd - dorzuć garnek dla Mestudio ;) I dzięki za paczuszkę dla mnie. Rozumiem, że będę mogła odebrać ze "skrzynki kontaktowej" Mestudiowego TZ-a :)

Posted

Oczywiście o garze pamiętam :)
Malagos przysłała mi swój adres, już przekazałam do mestudio i będziemy robć zwroty za wysyłki.

Iwoniam - bazar wystawimy pewnie po BN, na razie będę sobie focić to co przyjdzie.
Lili - gratulacje :)

Posted

Kochane, prośbę mam ogromną. W moim mieście jest konkurs na ambasadora młodzieży. Oddacie głos na psio i kociolubnego? Wystarczy kliknąć. Głosujemy na Krzysztofa Dziechciarza ładnie, bo nam bardzo brzydko spadł, a głosowanie jeszcze tylko przez godzinę... Z góry wielkie dzięki :)
[URL]http://szansa.glogow.org/2011/12/plebiscyt-glogowski-ambasador-mlodziezy-2011/[/URL]