necianeta89 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='mmd']Ale tu chodzi raczej o przerzut na trasie Katowice - Nowy Sącz, bo ataK z tamtej okolicy :) Necia o co Ci chodzi? Jaja Ci się nie podobają? :evil_lol: A tak w ogóle to serio uważam, że zarząd powinien się powiększyć, bo ostatnio to jest tak, że zaczęłam się tu szarogęsić aż mi wstyd ;)[/QUOTE] nie, nie potrzebne mi jaja :D bez nich też sobie radzę :D wistarczą mi jaja na czterech nogach w domu ;) ogólnie u mnie w pracy każdy zastępca ma swojego zastępce ;D więc może tu też tak być ;) Quote
Drzagodha Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Neciu, a Ty stacjonujesz we Wrocławiu? Obiecałam Ci chyba kiedyś fanty na bazarek dla FZL i tak zaczęłam je składować i coraz większa hałda się robi... :eviltong: Quote
mmd Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 No i co reszta zarządu i Baloniarek na to? Quote
necianeta89 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='Drzagodha']Neciu, a Ty stacjonujesz we Wrocławiu? Obiecałam Ci chyba kiedyś fanty na bazarek dla FZL i tak zaczęłam je składować i coraz większa hałda się robi... :eviltong:[/QUOTE] nie, mieszkam i pracuje aktualnie na śląsku, koło Bielska Białej, we Wrocławiu będę w sylwestra, jeśli maluchy znikną do tego czasu w swoich domkach, bo tak to nie wiem kto mi je przypilnuje ... Quote
Igiełka Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='mmd']No i co reszta zarządu i Baloniarek na to?[/QUOTE] możebyć ale pierwsze skrzypce należą do Pani Prezes :diabloti: Quote
mestudio Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='obraczus87']Mestudio - Warszawa :)[/QUOTE] W Warszawie odbiór w okolicach Okęcia - pasuje? Quote
kasumi Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Czy ktoś jedzie jutro do Warszawyyy? potrzebny mi transport Wawa (Łomianki) - Radom (ul. Witosa, przy Warszawskiej) do schronu na jutrooooooooooooooooo! nie miał kto skoordynować akcji i kołdry, które są potrzebne w RADOMIU pojadą do Józefowa........ niby też dobrze, ale... ALE.... jutro o 15 kołdry wyjeżdżają...., jeśli ktoś może je odebrać, to mega bardzo prosiłabym o kontakt do mnie: Kinga 511732514, tylko błagam, dzwońcie, albo rano, czyli od 7, albo od 11.45.... bo mam jutro egzaminy..... Quote
obraczus87 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 JA jestem ZA jeśli chodzi o kandydaturę NECI :) Mestudio, zaraz napiszę do Ciebie PW w sprawie karmy. Quote
mmd Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Namówiłam Malagos :) [quote name='malagos']Bardzo by mi sie przydała ta karma ............[/QUOTE] I wiecie - pomysł Neci ze sfinansowaniem z naszej kasy wysyłek jest super :) Więc jednak te mniejsze paczuszki chappi niech będą w rezerwie Mestudio, jak będziesz wiedzieć, po ile te wysyłki, daj znać. Myślę, że protestów nie będzie :) Quote
mestudio Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Czy zabranie czegoś z Łodzi dla kogoś jest nadal aktualne? Quote
Igiełka Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='mmd']Namówiłam Malagos :) I wiecie - pomysł Neci ze sfinansowaniem z naszej kasy wysyłek jest super :) Więc jednak te mniejsze paczuszki chappi niech będą w rezerwie Mestudio, jak będziesz wiedzieć, po ile te wysyłki, daj znać. Myślę, że protestów nie będzie :)[/QUOTE] dobrze że namówiłaś :cool3: popieram pomysł z sfinansowaniem przesyłek :) a tak apropo do tego Zastępstwa to wklejam co napisałam wcześniej - nie chciałam nikogo wystraszyć :eviltong: [quote name='Igiełka']możebyć ale pierwsze skrzypce należą do Pani Prezes :diabloti:[/QUOTE] niech będzie jasno i przejrzyście :lol: Quote
mmd Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='mestudio']Czy zabranie czegoś z Łodzi dla kogoś jest nadal aktualne?[/QUOTE] Tak, tak!!! Mam dla Nutusi już spakowane i czekałam co dalej - czy mam iść na pocztę :) Igiełko - wiadomo, że Ty prezes :) Quote
necianeta89 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Założyłam sobie ogólny wątek, tak będzie łatwiej ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/219577-BDT-ko%C5%82o-Bielska-Bia%C5%82ej-%C5%9Bl%C4%85sk[/url]. Quote
Igiełka Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='mmd'] Igiełko - wiadomo, że Ty prezes :)[/QUOTE] no to super :lol: [quote name='necianeta89']Założyłam sobie ogólny wątek, tak będzie łatwiej ;) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219577-BDT-ko%C5%82o-Bielska-Bia%C5%82ej-%C5%9Bl%C4%85sk.[/URL][/QUOTE] Byłam, widziałam, pochwalam :D Quote
iwoniam Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 tak aby nie komplikować - karma - jestem za tym podziałem ;) Paczkę wyślę w piątek ! ;) wystawi się, kiedy będzie czas ;) ! :))))) Quote
mestudio Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='mmd']Tak, tak!!! Mam dla Nutusi już spakowane i czekałam co dalej - czy mam iść na pocztę :) Igiełko - wiadomo, że Ty prezes :)[/QUOTE] ok. TZ jakoś się odezwie, będzie w Łodzi dość późno - 16. Quote
Lili8522 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Ja melduje że moja tymczasowiczka Śnieżka pojechała do nowego domu ale nie długo pocieszę się wolnością bo za niedługo przyjeżdża następny bezdomniak - szczeniak :roll: Quote
Roszpunka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Lili8522']Ja melduje że moja tymczasowiczka Śnieżka pojechała do nowego domu ale nie długo pocieszę się wolnością bo za niedługo przyjeżdża następny bezdomniak - szczeniak :roll:[/QUOTE] Gratulacje dla Śnieżki :) Czekamy na nowego lokatora :) Quote
inga.mm Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 czy może przed świetami ktos będzie jechał Warszawa-Gliwice??? Mam paczkę dla jednej z Cioteczek, ale waży jakieś 10-12 kg. Zależy mi na jak najszybszym dostarczeniu Quote
Nutusia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Jestem ZA: podziałem karmy, Necią w Zarządzie, wysyłką karmy na koszt Baloniareczek. Mmd - dorzuć garnek dla Mestudio ;) I dzięki za paczuszkę dla mnie. Rozumiem, że będę mogła odebrać ze "skrzynki kontaktowej" Mestudiowego TZ-a :) Quote
mmd Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Oczywiście o garze pamiętam :) Malagos przysłała mi swój adres, już przekazałam do mestudio i będziemy robć zwroty za wysyłki. Iwoniam - bazar wystawimy pewnie po BN, na razie będę sobie focić to co przyjdzie. Lili - gratulacje :) Quote
Drzagodha Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Kochane, prośbę mam ogromną. W moim mieście jest konkurs na ambasadora młodzieży. Oddacie głos na psio i kociolubnego? Wystarczy kliknąć. Głosujemy na Krzysztofa Dziechciarza ładnie, bo nam bardzo brzydko spadł, a głosowanie jeszcze tylko przez godzinę... Z góry wielkie dzięki :) [URL]http://szansa.glogow.org/2011/12/plebiscyt-glogowski-ambasador-mlodziezy-2011/[/URL] Quote
Roszpunka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Zagłosowałam, mam nadzieję, że to coś pomoże :) Quote
Nutusia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Też zagłosowałam - zwierzolubni muszę się trzymać razem, bo to daje wyniki! ;) Quote
Recommended Posts