Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za superszybką odpowiedź.

Składam wniosek na dofinansowanie albo:

-

albo:

-3 badania kału w kierunku lamblie/kokcydia dla małych tymczasów (150zł) i jednego szczepienia kotki bezdomnej. Także 200zł.

Podaję dwie opcje, niech Skarpeta, jeśli zdecydujecie się mi pomóc, stwierdzi, która z nich będzie lepiej pasowała do profilu pomocy oferowanej przez Was. I tak za drugą "opcję" zapłacę sama, więc było by to wielkie odciążenie :)

Macia sprawdziła i Madie zaplacila deklaracje za 4 miesiące, zrobila też rozliczenie, dlatego ja jestem za prztznaniem pomocy w wysokosci 200 zł: "szczepienia dla 3 młodych kociąt (koszt 150zł) i jednego badania kału w kierunku lamblie/kokcydia - 50zł, Razem 200."

Proszę nie zapomniec o tym,ze jezeli wnosek zostanie poparty przez Zarząd to nalezy sie z otrzymanej pomocy rozliczyć tu na wątku, wklejając faktury lub paragony, nalezy też potwierdzić otrzymanie konkretnej kwoty, oraz w I poscie swojego wątku wkleić banerek Klubu.

Posted

Dziękuję za poparcie, oczywiście wezmę rachunki i rozliczę się zarówno tutaj jak i na watku, jeśli tylko moje prośba o pomoc zostanie rozpatrzona pozytywnie.

Posted

Dziękuję za poparcie, oczywiście wezmę rachunki i rozliczę się zarówno tutaj jak i na watku, jeśli tylko moje prośba o pomoc zostanie rozpatrzona pozytywnie.

Również się zgadzam. Proszę o numer konta na pw.

Zarząd Klubu WB, przyznaje pomoc w wysokosci 200 zł dla kotów Madie.

Madie, prosimy o przesłanie do Macia  numeru konta do przelewu pieniędzy, powodzenia.

Posted

Niestety nie moge wysłac pw do Macia. Nie wiem czmu, jest napisane ze nie da rady. Jakis e-mail?

komunikat błędu:

Znaleziono następujące błędy

Użytkownik Macia nie może otrzymywać nowych wiadomości

Wiadomość nie została wysłana

Posted

Niestety nie moge wysłac pw do Macia. Nie wiem czmu, jest napisane ze nie da rady. Jakis e-mail?

komunikat błędu:

Znaleziono następujące błędy

Użytkownik Macia nie może otrzymywać nowych wiadomości

Wiadomość nie została wysłana

Macia, oczysciła skrzynkę pocztową, proszę jeszcze raz spróbować.

Posted

Mam pytanko, czy pomoc dla mnie została wysłana już, czy najpierw ja mam sama ogarnąć a potem dopiero o zwrot prosić? Prawda jest taka, że wczoraj zaszczepiłam dwie złośnice i skończyły mi się na cokolwiek innego fundusze...

Posted

Mam pytanko, czy pomoc dla mnie została wysłana już, czy najpierw ja mam sama ogarnąć a potem dopiero o zwrot prosić? Prawda jest taka, że wczoraj zaszczepiłam dwie złośnice i skończyły mi się na cokolwiek innego fundusze...

Przeprasza za opóźnienie. Przez kilka dni szukaliśmy psa, który uciekł po karambolu. Jednak przelew już poszedł i powinien być u Ciebie na koncie. Sprawdź proszę.