Ellig Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Nutusia']Dzięki Maciu - już Ci wysyłam PW :)[/QUOTE] Ja po rozmowie z Igielka uwazam ,ze 100 na karme i 100 na wet:) Na razie sunia czuje sie dobrze ale brala antybiotyk a to tez kosztuje. Igielka chce,zebym ja zastapila i zebysmy dzialaly zgodnie z regulaminem, czego ja oczywiscie obiecuje dopilnowac, Igiełka dziekuje tez Wszystkim za dobre slowa, sms-y i wsparcie. Quote
Macia Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Czyli przelewam 200. Tylko poproszę jeszcze o numer konta, bo dostałam sam adres ;). Quote
Ellig Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Nutusia']Już wysłałam. Eluś - dziękuję...[/QUOTE] Nie ma za co. Quote
Ellig Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Macia']Przelew zrobiony.[/QUOTE] Dziekujemy:) Quote
lika1771 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Ma niewiele czasu. Ocalmy przed zagryzieniem. Pilnie dt/ds[IMG]http://i50.tinypic.com/105brlv.jpg[/IMG]kwintesencja samotnosci[IMG]http://i46.tinypic.com/sgsnrr.jpg[/IMG]BLAGAM O POMOC DLA TEGO PSA (on nie jest duzy, jest sredniaczkiem i jest raczej smuklej budowy).[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236902-Ma-niewiele-czasu-Ocalmy-przed-zagryzieniem-Pilnie-dt-ds[/url] Quote
sajlana Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 przelałam kaskę za 2 misiące na konto Macia .... Mmd juz nieaktualne z tego co pamiętam... Quote
Ellig Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='sajlana']przelałam kaskę za 2 misiące na konto Macia .... Mmd juz nieaktualne z tego co pamiętam...[/QUOTE] Dziekujemy, skarbnikiem jest [B]Macia[/B]:) Quote
mari23 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='Ellig']Dziekujemy, skarbnikiem jest [B]Macia[/B]:)[/QUOTE] moja za grudzień poszła wczoraj, chyba na właściwe konto.... mam nadzieję ;) Quote
Ellig Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='mari23']moja za grudzień poszła wczoraj, chyba na właściwe konto.... mam nadzieję ;)[/QUOTE] Jezeli do Marcelina D. to tak:) Quote
sajlana Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 uff...trochę mnie tu nie było i się z deczka zaplątałam :oops: [quote name='Ellig']Dziekujemy, skarbnikiem jest [B]Macia[/B]:)[/QUOTE] Quote
sleepingbyday Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 dziewczyny, pilnie potrzebna pomoc dla dotkliwie pogryzionego bezdomnego psiaka. troszku info w podpisie. help! Quote
mari23 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='Ellig']Jezeli do Marcelina D. to tak:)[/QUOTE] no, nie.... sprawdziłam, to mmd ( Maria Magdalena D.) mam od dawna zlecenie stałe na 6-go każdego m-ca, chyba przegapiłam zmianę numeru konta :( Quote
Ellig Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='mari23']no, nie.... sprawdziłam, to mmd ( Maria Magdalena D.) mam od dawna zlecenie stałe na 6-go każdego m-ca, chyba przegapiłam zmianę numeru konta :([/QUOTE] Magda na pewno sie odezwie:) Quote
Nutusia Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Ale to tylko w tym miesiącu czy już kilka miesięcy tak wpłacasz, mari?... ;) Quote
mari23 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='Nutusia']Ale to tylko w tym miesiącu czy już kilka miesięcy tak wpłacasz, mari?... ;)[/QUOTE] to zlecenie stałe, więc co miesiąc tak szło, gdyby nie pytania tu na wątku to nawet bym nie zwróciła uwagi, że coś źle zrobiłam..... ech, ja już się chyba tylko do utylizacji nadaję.... Quote
Ziutka Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='mari23']to zlecenie stałe, więc co miesiąc tak szło, gdyby nie pytania tu na wątku to nawet bym nie zwróciła uwagi, że coś źle zrobiłam..... [COLOR=#ff0000][B]ech, ja już się chyba tylko do utylizacji nadaję.[/B][/COLOR]...[/QUOTE] No teraz to żeś napisała :mad: bede Cie lać normalnie :mad: głupol! Quote
mari23 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='Ziutka']No teraz to żeś napisała :mad: bede Cie lać normalnie :mad: głupol![/QUOTE] za kilka błędnych przelewów aż tak lać ????? ;):evil_lol: Quote
Ziutka Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='mari23']za kilka błędnych przelewów aż tak lać ????? ;):evil_lol:[/QUOTE] Gdyby to był tylko błędny przelew to lania by nie było :eviltong: Quote
mari23 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 (edited) [quote name='Ziutka']Gdyby to był tylko błędny przelew to lania by nie było :eviltong:[/QUOTE] no tak, ale błędnych przelewów było więcej :( jeśli dobrze si zorientowałam w początkowych postach, to moja ostatnia wplata jest zapisana na lipiec, a późniejsze przelewy były: 5.08., 5.09., 5.10., 6.11.,6.12. - po 5 zł deklaracja na konto mmd, sprawdziłam historię rachunku bankowego Edited December 7, 2012 by mari23 Quote
obraczus87 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 mari - sprawdź czy te przelewy nie wracały na Twoje konto. Kiedyś mmd pisała, że konto zamyka.. więc powinnaś mieć zwroty. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Szukam BDT dla mojego Brutusa - po raz kolejny zawinili ludzie i po raz kolejny wraca z adopcji (najpierw po 2 latach, teraz po tygodniu). :-(:-( Nie stać mnie na opłacanie hotelu.. dlatego łudzę się, że znajdzie się BDT za zwrot kosztów karmy itd..albo komplet deklaracji... inaczej będe zmuszona oddac Go do schroniska (sama nie wierzę, że to piszę.. ale życie jest życiem... a mnie się ostatnio trochę wszystko poprzewracało do góry nogami i nie daje rady...). Wątek [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/186166-Brutus-w-typie-doga-pojechał-do-DS-Proszę-trzymać-kciuki-!-!-!"]KLIK[/URL] [IMG]http://imageshack.us/a/img5/1807/dsc0603.jpg[/IMG] Brutus - ten większy.... Quote
Ellig Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='obraczus87']mari - sprawdź czy te przelewy nie wracały na Twoje konto. Kiedyś mmd pisała, że konto zamyka.. więc powinnaś mieć zwroty. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Szukam BDT dla mojego Brutusa - po raz kolejny zawinili ludzie i po raz kolejny wraca z adopcji (najpierw po 2 latach, teraz po tygodniu). :-(:-( Nie stać mnie na opłacanie hotelu.. dlatego łudzę się, że znajdzie się BDT za zwrot kosztów karmy itd..albo komplet deklaracji... inaczej będe zmuszona oddac Go do schroniska (sama nie wierzę, że to piszę.. ale życie jest życiem... a mnie się ostatnio trochę wszystko poprzewracało do góry nogami i nie daje rady...). Wątek [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/186166-Brutus-w-typie-doga-pojechał-do-DS-Proszę-trzymać-kciuki-!-!-!"]KLIK[/URL] Brutus - ten większy....[/QUOTE] O matulu, nie mam jak pomoc bo po pierwsze pies a nie suka i po drugie duzy, a moje Dt zapchane....:( Quote
sylwija Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 straszne to// ludzie są niepoważni, nieodpowiedzialni, moje dwa tymczasy wróciły; teraz Brutek, ech.. i jeszcze co chwilę słychać o psiakach, które świeżo z nowych domków zaginione, porzucone.. :( zapraszam na bazarek na moje tymczasy, coraz trudniej utrzymywać towarzystwo.. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/236953-Psie-kocie-i-ludzkie-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-tymczas%C3%B3w-sylwiji-Do-14-12-do-godz-21-szej?p=20098379#post20098379"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236953-Psie-kocie-i-ludzkie-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-tymczas%C3%B3w-sylwiji-Do-14-12-do-godz-21-szej?p=20098379#post20098379[/URL] Quote
mari23 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='mari23']no tak, ale błędnych przelewów było więcej :( jeśli dobrze si zorientowałam w początkowych postach, to moja ostatnia wplata jest zapisana na lipiec, a późniejsze przelewy były: 5.08., 5.09., 5.10., 6.11.,6.12. - po 5 zł deklaracja na konto mmd, sprawdziłam historię rachunku bankowego[/QUOTE] przelew z 6.11. - jest zwrot na moje konto, to są pieniądze odesłane, nie zwrot przelewu z powodu zamknietego konta - tak to wygląda z opisu wcześniejsze przelewy nie wróciły bardzo proszę skarbnika o podliczenie, ile wynoszą moje zaległości ( od kiedy dokładnie nastąpiła zmiana skarbnika) i ile mam do wyrównania - moja wina:oops: Quote
Recommended Posts