Ellig Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 moze sie kiedys przydac.... [url]http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/pytanie-na-sniadanie/wideo/jak-reanimowac-psa/8276737[/url] Quote
Macia Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Przyznać się kto to Barbara H. Lublin ;). Doszła deklaracja za czerwiec i lipiec, ale nie wiem od kogo. Oraz pytanie do [B]majowej. [/B]Twoja wpłata to stała deklaracja czy jednorazowa? Quote
majowa Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 moja deklaracja jest stała 5 zł za miesiąc, nie pamietałam ile zalegam więc posłałam z nawiązką Quote
Igiełka Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 [quote name='sylwija']potrzebny DT w lubelskim najchętniej dla zagłodzonego i bitego psiak,, karma+wet pokrywa Fundacja, ktora go odebrala [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230746-Husky-głodzony-bity-potrzebna-pomoc![/URL] jestem przerażona, bo wygląda jak moja niedawna tymczasowiczka Vera i też z lubelskiego :([/QUOTE] o rany jaki bidak już lecę :( [quote name='Nikaragua'][B]Zapraszam na szkolny bazar dla BALONIAREK: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230744[/URL][/B][/QUOTE] dzięki za bazar :) wstawię na pierwszą stronę [quote name='Macia']Przyznać się kto to Barbara H. Lublin ;)[/QUOTE] Maciu to nasza Baloniara wprawdzie tymczasowicza nie ma ale wyraziła chęć wsparcia finansowego dla Klubu :) bardzo dziękujemy Wszystkim, którzy nam pomagają w taki lub inny sposób :loveu: Quote
aldona_b Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Mała niewidoma bida w betonowym bunkrze bez żadnych szans, prosze zajrzyjcie może wspólnymi siłami cos wymyślimy [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230005-Niewidoma-bieda-w-schronie/page2[/URL] Quote
iwoniam Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 u mnie tez tak różnie Gizunia ma operację jutro, Diabełek za ok 2 tyg, bo robią się blaszki do jego nóżek Z 4 młodziutkich szczeniaczków jeden piesek nie żyje, drugi jest w stanie ciężkim. Dziewczynki mają się lepiej, ale... Mam nadzieję, że będzie lepiej. Quote
AniaB Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 dziewczyny, poniewaz ja tez baloniarka:) chciałam Wam jakoś pomóc, ale ze sama mam trzy wielkopsy pod opieką mogę podarować fanty bazarkowe - tylko ktos musiałby bazarek zrobic i poprowadzić.. Ja niestety nie mam porzadnego internetu w domu i korzystam tylko w biurze dlatego moje robienie bazarków nie ma sensu.. Quote
Ellig Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='AniaB']dziewczyny, poniewaz ja tez baloniarka:) chciałam Wam jakoś pomóc, ale ze sama mam trzy wielkopsy pod opieką mogę podarować fanty bazarkowe - tylko ktos musiałby bazarek zrobic i poprowadzić.. Ja niestety nie mam porzadnego internetu w domu i korzystam tylko w biurze dlatego moje robienie bazarków nie ma sensu..[/QUOTE] Fantastycznie, moze jest ktos jeszcze z Krakowa albo okolic i zrobi bazarek dla zasilenia skarbonki klubu WB. Quote
AniaB Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 nie musi być z krakowa, ja mam zdjęcia i opisy zrobione, chiodzi tylko o wystawienie:) i pilotowanie oraz zbiórke pieniażków i adresów. Wysyłke zrobie ja - tu nie ma kłopotu. Problemem jest kiepski internet który mam w domu.. Quote
Igiełka Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='iwoniam']u mnie tez tak różnie Gizunia ma operację jutro, Diabełek za ok 2 tyg, bo robią się blaszki do jego nóżek Z 4 młodziutkich szczeniaczków jeden piesek nie żyje, drugi jest w stanie ciężkim. Dziewczynki mają się lepiej, ale... Mam nadzieję, że będzie lepiej.[/QUOTE] Iwonko trzymamy mocno kciuki za Gizunię,Diabełka i maluszki :) [quote name='AniaB']dziewczyny, poniewaz ja tez baloniarka:) chciałam Wam jakoś pomóc, ale ze sama mam trzy wielkopsy pod opieką mogę podarować fanty bazarkowe - tylko ktos musiałby bazarek zrobic i poprowadzić.. Ja niestety nie mam porzadnego internetu w domu i korzystam tylko w biurze dlatego moje robienie bazarków nie ma sensu..[/QUOTE] Aniu bardzo dziękujemy za pomoc :) czyli poszukujemy jest Osoby do wystawienia bazarku Quote
Ellig Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='AniaB'] ja mam zdjęcia i opisy zrobione, chiodzi tylko o wystawienie:) i pilotowanie oraz zbiórke pieniażków i adresów. Wysyłke zrobie ja - tu nie ma kłopotu. Problemem jest kiepski internet który mam w domu..[/QUOTE] Potrzebna jest osoba do zrobienia bazarku ! Quote
Lili8522 Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Ellig']Potrzebna jest osoba do zrobienia bazarku ![/QUOTE] Jak nikt się nie zgłosi to ja mogę ale dopiero we wrześniu :roll: Quote
sleepingbyday Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 ja też dopiero we wrześni jutro wybywam na wakacje (hura). Quote
Karilka Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230924-Gamza-w-typie-doga-kanaryjskiego-po-2-latach-wysz%C5%82a-zza-krat-ZBIERAMY-NA-KARME!!!?p=19541618#post19541618[/url] Zgarnęłam sukę ze schroniska z tych "bez szans na adopcję". Bardzo to dziwne ale była już w boksach tzw "ściany płaczu", gdzie są psy, które w schronisku już zostają do końca... Zabrałam ją i teraz zbieramy na utrzymanie dziewczyny.. Niestety jest spora (ok 30 - 35kg).. I.. szukamy domu... Pomożecie? Quote
mestudio Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Mogę zrobić bazarek, żaden problem. Jeśli się zgadzacie to podam maila. Quote
Igiełka Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 no to super że moglibyście go poprowadzić :) Quote
malagos Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='sleepingbyday']ja też dopiero we wrześni jutro wybywam na wakacje (hura).[/QUOTE] To lepiej chyba w ciepłe kraje, bo u nas z tą pogoda różnie bywa.. :) Quote
iwoniam Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Igiełka']Iwonko trzymamy mocno kciuki za Gizunię,Diabełka i maluszki :) Aniu bardzo dziękujemy za pomoc :) czyli poszukujemy jest Osoby do wystawienia bazarku[/QUOTE] DZIĘKI, na razie bez zmian..maluszki chore, jeden bardzo.. Giza - hm... na razie operacja przełożona na piątek. Lekarz dziś nie chciał jej wykonać. Operacja Diabełka jak dojdą nowe "blachy" - za ok 10-12 dni. Quote
Ellig Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='mestudio']Mogę zrobić bazarek, żaden problem. Jeśli się zgadzacie to podam maila.[/QUOTE] Swietnie!!!!!! Prosze napisz do [B]AniaB[/B]:) Quote
Ellig Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='AniaB']nie musi być z krakowa, ja mam zdjęcia i opisy zrobione, chiodzi tylko o wystawienie:) i pilotowanie oraz zbiórke pieniażków i adresów. Wysyłke zrobie ja - tu nie ma kłopotu. Problemem jest kiepski internet który mam w domu..[/QUOTE] Aniu, [B]mastudio[/B] zgodzila sie wystawic bazarek na rzecz skarbonki z Twoimi fantami, zdjeciam, opisami itd:) Quote
mestudio Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Ellig']Swietnie!!!!!! Prosze napisz do [B]AniaB[/B]:)[/QUOTE] Napisałam. Quote
Ellig Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='mestudio']Napisałam.[/QUOTE] Dziekujemy!:) Quote
AniaB Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 juz juz wszystko szykuję:) i zaraz wysłam do mestudio ino jeszcze herbatke sobie zrobie biurową:D Quote
Ellig Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='AniaB']juz juz wszystko szykuję:) i zaraz wysłam do mestudio ino jeszcze herbatke sobie zrobie biurową:D[/QUOTE] Aniu, dziekujemy bardzo:) Quote
kkasiiiar Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 A ja przedstawiam mojego nowego nie planowanego tymczasowicza :) [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg23/scaled.php?server=23&filename=dsc02167or.jpg&res=landing[/IMG] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230953-Roczny-cudowny-Onek-Smail-u-mnie-na-BDT-bardzo-prosze-o-pomoc-finansowa[/url] Quote
Recommended Posts