Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lili - tak mi przykro...

Obraczus - moje gratulacje, Kruger super chłopak :)

A ja przybiegłam pochwalić się - moja tymczasowiczka, Diablątkiem zwana, grzeje już doopkę w nowym domku.
Także wróciłam do pożądanej równowagi (jeden psiak stały + jeden tymczasowy). Ten stan nie potrwa długo ale to na razie tajemnica, nawet dla TZ-ta ;)

Posted

[quote name='Roszpunka']....Obraczus - moje gratulacje, Kruger super chłopak :)

A ja przybiegłam pochwalić się - moja tymczasowiczka, Diablątkiem zwana, grzeje już doopkę w nowym domku.
Także wróciłam do pożądanej równowagi (jeden psiak stały + jeden tymczasowy). Ten stan nie potrwa długo ale to na razie tajemnica, nawet dla TZ-ta ;)[/QUOTE]

Dziekuję :) nie moge się doczekać przyjazdu Krugerka. Chociaż na razie trwaja poszukiwania transportu....

Gratuluje DS dla podopiecznej :)

Posted

Podliczyłam wydatki za wet - ostatnie pół roku plus Lala, i wyszłomi że oprócz tego że mam do spłaty w klinice ponad tysiączł, ponad 2 tysiące uzbierałam, to przynajmniej 1720 zł (o ile nie więcej) dołożyłam do tymczasów ze swojej kasy..... baloniara do kwadratu.....

Posted

[quote name='obraczus87']LILI - bardzo mi przykro :shake:

A ja chciałabym zaprosić do Krugerka... który będzie moim [B]pierwszym psem na DT.[/B]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/213422[/URL]
Tremę mam ogromną, ale już nie mogę się doczekać kiedy do mnie przyjedzie.[/QUOTE]
Pozazdrościłaś mi? ;)

Mój już pojechał. I nie jest mi smutno, bo ma czadowy domek :)
A w zasadzie to był mój trzeci tymczasik, pierwszy został na stałe, drugim był jeż i po 3 tyg. poszedł do leśniczego, a Jonik to już kolejny tak naprawdę ;)

[quote name='Nutusia']Jaki fajny chłopanio! Gratuluję Obraczus i trzymam kciuki. No, to teraz będziesz Baloniara pełną gębą! ;)

[B]Lili, życie toczy się dalej. Tamtej psince już nie pomożesz - i tak zrobiłaś dla niej wszystko, co mogłaś. Na Twoją pomoc czekają kolejne i to jest najlepszy sposób na odreagowanie[/B] (przynajmniej dla mnie). Gdy odeszła moja Tosia, następnego dnia myślałam, że oszaleję! W domu zostały 2 małe psiaki i ziejące rozpaczą miejsce po posłaniu ONki Tosi. Kolejne dwie tymczasowiczki pojawiły się dopiero prawie miesiąc później i wtedy na ich wątku ktoś napisał "to jest to, czego Nutusi było do szczęścia potrzeba". Racja, święta racja![/QUOTE]
Święte słowa, Nutusiu. Lepiej bym tego nie ujęła.
Nie rozumiem, jak po śmierci psa można się zamknąć na kolejnego - toż to jedyne lekarstwo. Nie rozumiem chociaż nie potępiam, nie krytykuję, bo każdy inaczej przeżywa żałobę.

Posted

Kochane,

Ja na szybciutko tylko donieść że wpłynęło 50 zł od [B]fiorsteinbock :loveu::loveu::loveu:[/B]

Przepraszam, że nie uzupełniłam jeszcze postu rozliczeniowego ale mam same pożary do ugaszenia w robocie, a dzisiaj mój ostatni dzień na starych śmieciach :p

Uzupełnie po południu, na oko wychodzi mi ok. 160 zł o ile się nie mylę.

I od razu zaznaczam, że jeśli miałabym robić jakieś przelewy wychodzące na rzecz naszych kochanych Baloniarek to wnioski muszą być zgłoszone i rozpatrzone w dniu dziesiejszym, bo najpóźniej jutro mogę zrobić ewent. przelewy, gdyż w przyszłym tygodniu będę zagranico ;)

Posted

Aha,

[B]Lili, bardzo mi przykro kochana... Trzymaj się ciepło.[/B]

A wszystkim Baloniarkom oczekującym na nowych wczoasowicz serdecznie gratuluję i... zazdroszczę... ech gdybym wygrała te 50 baniek w totka to bym sobie kupiła tak wielki dom, że mój agresor by nawet się nie zorientował że jakiś tymczasowicz się u nas pojawił... a tak to doopa blada :(

Posted

[B][COLOR=red]BENEFICJENT dochodu z DRUKU Kalendarza METAMORFOZY na 2012 rok
[/COLOR]
[/B][URL]http://www.dogomania.pl/threads/213526-METAMORFOZY-na-2012-G%C5%81OSUJEMY-NA-KANDYDAT%C3%93W-ka%C5%BCdy-g%C5%82os-to-cegie%C5%82ka-DO-15.10-do0.00[/URL][B]

[COLOR=red]ZAPRASZAM DO GłOSOWANIA i REKLAMYYYYYYY

[/COLOR][/B][IMG]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/307390_182988865110533_100001982634640_384544_483575282_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='ataK']A ja potrzebuję kogoś z Nowego Targu...[/QUOTE]
do wizyty przedadopcyjnej? moge poszukac.........a jak stoisz z ogloszeniami Norki, mam wykupiony pakiet.

[B]JagnaP [/B]

tel.: 788841775

Posted

[quote name='Ellig']do wizyty przedadopcyjnej? moge poszukac.........a jak stoisz z ogloszeniami Norki, mam wykupiony pakiet[/QUOTE]

Ta wizyta właśnie by dotyczyła Norki :) Ajlii do poniedziałku jest wyłączona z działalności twórczej, jako że skończył się jej transfer...

Posted

[quote name='wadercia']cioteczki znacie kogos z z Gdanska? dosc pilna sprawe mam ...[/QUOTE]
to zalezy do czego, moge poszukac

[B]Betbet[/B]

Trójmiejski Patrol Obrony Praw Zwierząt

Posted

[quote name='Ellig']do wizyty przedadopcyjnej? moge poszukac.........a jak stoisz z ogloszeniami Norki, mam wykupiony pakiet.

[B]JagnaP [/B]

tel.: 788841775[/QUOTE]

Dziękuję, Ellig :)

Posted

juz skontaktowalam sie z brazowa1 .
zauwazylam wczoraj w Gdansku psa w zlym stanie. schronisko mnie generalnie bardzo olalo. Pies obojetny widac juz do zycia.
Dalam mu wody i co nieco do zjedzenia. Byl bardzo niesmialy ale gdy tylko go poglaskalam przytulil sie do mnie.
Chcialabym zeby ktos doswiaczony zobaczyl co z nim....
Brazowa nie jest obojetna i powiedziala ze dzis podjedzie i oceni sytuacje.

Ale dziekuje Ellig :)

Posted

A ja sobie pozwolę zaprosić na bazarek :) Oczywiście na moje tymczasiki...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/215456-Oriflame-Lee-Cooper-Slazenger-na-moje-tymczasiki.-Do-14.X[/url]