Lili8522 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Sugerujesz Nutusiu, że następny tymczasowicz jest lekiem na ten ból? :-( Quote
Nutusia Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nio... i nawet nie sugeruję - ja to WIEM ;) Quote
Roszpunka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Lili - tak mi przykro... Obraczus - moje gratulacje, Kruger super chłopak :) A ja przybiegłam pochwalić się - moja tymczasowiczka, Diablątkiem zwana, grzeje już doopkę w nowym domku. Także wróciłam do pożądanej równowagi (jeden psiak stały + jeden tymczasowy). Ten stan nie potrwa długo ale to na razie tajemnica, nawet dla TZ-ta ;) Quote
Nutusia Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Spokojna głowa - my tu dochowujemy tajemnic - szczególnie takich! ;) Dużo szczęście w nowym domku dla Diablątka :) Quote
obraczus87 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='Roszpunka']....Obraczus - moje gratulacje, Kruger super chłopak :) A ja przybiegłam pochwalić się - moja tymczasowiczka, Diablątkiem zwana, grzeje już doopkę w nowym domku. Także wróciłam do pożądanej równowagi (jeden psiak stały + jeden tymczasowy). Ten stan nie potrwa długo ale to na razie tajemnica, nawet dla TZ-ta ;)[/QUOTE] Dziekuję :) nie moge się doczekać przyjazdu Krugerka. Chociaż na razie trwaja poszukiwania transportu.... Gratuluje DS dla podopiecznej :) Quote
ulvhedinn Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Podliczyłam wydatki za wet - ostatnie pół roku plus Lala, i wyszłomi że oprócz tego że mam do spłaty w klinice ponad tysiączł, ponad 2 tysiące uzbierałam, to przynajmniej 1720 zł (o ile nie więcej) dołożyłam do tymczasów ze swojej kasy..... baloniara do kwadratu..... Quote
mmd Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='obraczus87']LILI - bardzo mi przykro :shake: A ja chciałabym zaprosić do Krugerka... który będzie moim [B]pierwszym psem na DT.[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213422[/URL] Tremę mam ogromną, ale już nie mogę się doczekać kiedy do mnie przyjedzie.[/QUOTE] Pozazdrościłaś mi? ;) Mój już pojechał. I nie jest mi smutno, bo ma czadowy domek :) A w zasadzie to był mój trzeci tymczasik, pierwszy został na stałe, drugim był jeż i po 3 tyg. poszedł do leśniczego, a Jonik to już kolejny tak naprawdę ;) [quote name='Nutusia']Jaki fajny chłopanio! Gratuluję Obraczus i trzymam kciuki. No, to teraz będziesz Baloniara pełną gębą! ;) [B]Lili, życie toczy się dalej. Tamtej psince już nie pomożesz - i tak zrobiłaś dla niej wszystko, co mogłaś. Na Twoją pomoc czekają kolejne i to jest najlepszy sposób na odreagowanie[/B] (przynajmniej dla mnie). Gdy odeszła moja Tosia, następnego dnia myślałam, że oszaleję! W domu zostały 2 małe psiaki i ziejące rozpaczą miejsce po posłaniu ONki Tosi. Kolejne dwie tymczasowiczki pojawiły się dopiero prawie miesiąc później i wtedy na ich wątku ktoś napisał "to jest to, czego Nutusi było do szczęścia potrzeba". Racja, święta racja![/QUOTE] Święte słowa, Nutusiu. Lepiej bym tego nie ujęła. Nie rozumiem, jak po śmierci psa można się zamknąć na kolejnego - toż to jedyne lekarstwo. Nie rozumiem chociaż nie potępiam, nie krytykuję, bo każdy inaczej przeżywa żałobę. Quote
santino Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Kochane, Ja na szybciutko tylko donieść że wpłynęło 50 zł od [B]fiorsteinbock :loveu::loveu::loveu:[/B] Przepraszam, że nie uzupełniłam jeszcze postu rozliczeniowego ale mam same pożary do ugaszenia w robocie, a dzisiaj mój ostatni dzień na starych śmieciach :p Uzupełnie po południu, na oko wychodzi mi ok. 160 zł o ile się nie mylę. I od razu zaznaczam, że jeśli miałabym robić jakieś przelewy wychodzące na rzecz naszych kochanych Baloniarek to wnioski muszą być zgłoszone i rozpatrzone w dniu dziesiejszym, bo najpóźniej jutro mogę zrobić ewent. przelewy, gdyż w przyszłym tygodniu będę zagranico ;) Quote
santino Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Aha, [B]Lili, bardzo mi przykro kochana... Trzymaj się ciepło.[/B] A wszystkim Baloniarkom oczekującym na nowych wczoasowicz serdecznie gratuluję i... zazdroszczę... ech gdybym wygrała te 50 baniek w totka to bym sobie kupiła tak wielki dom, że mój agresor by nawet się nie zorientował że jakiś tymczasowicz się u nas pojawił... a tak to doopa blada :( Quote
anita_happy Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [B][COLOR=red]BENEFICJENT dochodu z DRUKU Kalendarza METAMORFOZY na 2012 rok [/COLOR] [/B][URL]http://www.dogomania.pl/threads/213526-METAMORFOZY-na-2012-G%C5%81OSUJEMY-NA-KANDYDAT%C3%93W-ka%C5%BCdy-g%C5%82os-to-cegie%C5%82ka-DO-15.10-do0.00[/URL][B] [COLOR=red]ZAPRASZAM DO GłOSOWANIA i REKLAMYYYYYYY [/COLOR][/B][IMG]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/307390_182988865110533_100001982634640_384544_483575282_n.jpg[/IMG] Quote
Alaa Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Witam, ode mnie wychodzi dzisiaj sto, dopiero dzisiaj, gdyz wczesniej nie bylo to mozliwe:evil_lol: Quote
necianeta89 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='Alaa']Witam, ode mnie wychodzi dzisiaj sto, dopiero dzisiaj, gdyz wczesniej nie bylo to mozliwe:evil_lol:[/QUOTE] dziękujemy :loveu: Quote
Alaa Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Alez nie ma za co, to ja Wam dziekuje:-) Quote
mmd Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Dziewczyny, która ma kontakt z Igiełką? Nie było jej na dogo od 9 września.... na razie to nie problem, ale co się dzieje? Quote
Wadercia Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 cioteczki znacie kogos z z Gdanska? dosc pilna sprawe mam ... Quote
Ellig Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='ataK']A ja potrzebuję kogoś z Nowego Targu...[/QUOTE] do wizyty przedadopcyjnej? moge poszukac.........a jak stoisz z ogloszeniami Norki, mam wykupiony pakiet. [B]JagnaP [/B] tel.: 788841775 Quote
ataK Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='Ellig']do wizyty przedadopcyjnej? moge poszukac.........a jak stoisz z ogloszeniami Norki, mam wykupiony pakiet[/QUOTE] Ta wizyta właśnie by dotyczyła Norki :) Ajlii do poniedziałku jest wyłączona z działalności twórczej, jako że skończył się jej transfer... Quote
Ellig Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='wadercia']cioteczki znacie kogos z z Gdanska? dosc pilna sprawe mam ...[/QUOTE] to zalezy do czego, moge poszukac [B]Betbet[/B] Trójmiejski Patrol Obrony Praw Zwierząt Quote
ataK Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='Ellig']do wizyty przedadopcyjnej? moge poszukac.........a jak stoisz z ogloszeniami Norki, mam wykupiony pakiet. [B]JagnaP [/B] tel.: 788841775[/QUOTE] Dziękuję, Ellig :) Quote
Ellig Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='ataK']Dziękuję, Ellig :)[/QUOTE] nie ma za co........powodzenia! Quote
Wadercia Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 juz skontaktowalam sie z brazowa1 . zauwazylam wczoraj w Gdansku psa w zlym stanie. schronisko mnie generalnie bardzo olalo. Pies obojetny widac juz do zycia. Dalam mu wody i co nieco do zjedzenia. Byl bardzo niesmialy ale gdy tylko go poglaskalam przytulil sie do mnie. Chcialabym zeby ktos doswiaczony zobaczyl co z nim.... Brazowa nie jest obojetna i powiedziala ze dzis podjedzie i oceni sytuacje. Ale dziekuje Ellig :) Quote
ataK Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 A ja sobie pozwolę zaprosić na bazarek :) Oczywiście na moje tymczasiki... [url]http://www.dogomania.pl/threads/215456-Oriflame-Lee-Cooper-Slazenger-na-moje-tymczasiki.-Do-14.X[/url] Quote
Recommended Posts