Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie zrobiłam przelew: 30 zł za kwiecień, maj i czerwiec, deklarowałam 5 zł/mc, ale "podwoiłam" tym razem :)

[SIZE=4][B]czy ktoś nie wybiera się w podroż na trasie Lublin- Wrocław ( okolice)[/B][/SIZE]
szukam transportu dla maluteńkiej (6kg) rudej sunieczki -odbiorę w okolicach Wrocławia (byle już na zachodzie Polski ;))
mała ma na imię Maja i potrzebuje pomocy

Posted

[B]sajlana[/B], a sama byś nie pojechała? pospiechu nie ma.. a ja przyznam, że chciałabym żeby ktoś z boku spojrzał, bo my już Panią poznaliśmy z Asikiem, ale do jej męża trochę chyba jestem uprzedzona - dodam od razu, że nie widziałam, nie słyszałam, ale.. jakoś tak.. i nie chcę się nakręcać

Posted

oczywiście, że mogę sama...choć nie wiem, czy nie dobrze by było żebym podjechała z ASIKIEM wtedy, gdy mąz Pani będzie w domu, chciałabym zobaczyc jego pierwszą, niezaplanowana reakcję więc zeby Pani tez nie wiedziała, że hienka ewentualnie jedzie w gości.. [quote name='sylwija'][B]sajlana[/B], a sama byś nie pojechała? pospiechu nie ma.. a ja przyznam, że chciałabym żeby ktoś z boku spojrzał, bo my już Panią poznaliśmy z Asikiem, ale do jej męża trochę chyba jestem uprzedzona - dodam od razu, że nie widziałam, nie słyszałam, ale.. jakoś tak.. i nie chcę się nakręcać[/QUOTE]

Posted

Z tymi mężami to różnie bywa. Mój burczał, z wcześniejszymi tymczasami się nie bardzo zadawał, a z Guciem jest inaczej - własnego chłopa nie poznaję :evil_lol:

Posted

[SIZE=3][FONT=arial black][B]Szukamy transportu z WARSZAWY do POZNANIA dla Rafika na cito.[/B][/FONT][/SIZE]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226450-Warszawa-zagin%C4%85%C5%82-Rafik[/url]

Posted

Przyszłam prosić o pomoc w opłaceniu leczenia mojej tymczasowiczki Myszki.
Mysza ma kaszel kennelowy.
Na razie zapłaciłam za wszystko 55zł i o taką kwotę proszę.

Wątek Myszolińskiej: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/222388-Myszka-już-zdrowa-Spokojna-delikatna-kieszonkowa-sunia-szuka-super-domu!!!/page26"]KLIK[/URL]

Posted (edited)

[quote name='mari23']właśnie zrobiłam przelew: 30 zł za kwiecień, maj i czerwiec, deklarowałam 5 zł/mc, ale "podwoiłam" tym razem :)
[/QUOTE]
Już dotarło, wszystko zostanie rozpisane do wieczora, bo jest więcej :)

Post rozliczeniowy już uzupełniony, sprawdzajcie mnie proszę :)

Edited by mmd
Posted

[quote name='sajlana']oczywiście, że mogę sama...choć nie wiem, czy nie dobrze by było żebym podjechała z ASIKIEM wtedy, gdy mąz Pani będzie w domu, chciałabym zobaczyc jego pierwszą, niezaplanowana reakcję więc zeby Pani tez nie wiedziała, że hienka ewentualnie jedzie w gości..[/QUOTE]

to się zdzwonimy, jak już będziesz 'pourlopowana' :)

[B]mmd [/B]- właśnie różnie bywa, dlatego nie chcę się uprzedzać..

Posted

[quote name='obraczus87']Przyszłam prosić o pomoc w opłaceniu leczenia mojej tymczasowiczki Myszki.
Mysza ma kaszel kennelowy.
Na razie zapłaciłam za wszystko 55zł i o taką kwotę proszę.

Wątek Myszolińskiej: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/222388-Myszka-już-zdrowa-Spokojna-delikatna-kieszonkowa-sunia-szuka-super-domu!!!/page26"]KLIK[/URL][/QUOTE]

zgadzam się na udzielenie pomocy ale potrzebna jest jeszcze decyzja 1 Osoby z Zarządu :)

Posted

[quote name='Igiełka']zgadzam się na udzielenie pomocy ale potrzebna jest jeszcze decyzja 1 Osoby z Zarządu :)[/QUOTE]

Oczywiście jestem za :)

Posted

szukamy wsparcia na leczenie Rafika, które będzie kosztowne..proszę o pomoc w rozgłaszaniu allegro cegiełkowego:
[url=http://allegro.pl/show_item.php?item=2315657721]cegiełki dla Rafika[/url]

on jest naprawdę fajniutki, ale musi zaufać ludziom - już Macia się o to postara ;)

Posted

[quote name='Dogo07']Sorry za offa ale pilnie szukamy kogoś do wizyty dla kudłatej suni zagrożonej wywozem do umieralni:
WARSZAWA RADOŚĆ.[/QUOTE]

off w słusznej sprawie mam nadzieję ze Ktoś się znajdzie do wizyty

[quote name='Nikaragua'][B]Rymowankowy bazarek dla BALONIAREK (50%) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226487[/URL][/B][/QUOTE]

bardzo dziękujemy :)

Posted

[quote name='Dogo07']Sorry za offa ale pilnie szukamy kogoś do wizyty dla kudłatej suni zagrożonej wywozem do umieralni:
WARSZAWA RADOŚĆ.[/QUOTE]
Ja mieszkam niedaleko Radości, oczywiście mogłabym pomóc tylko ktoś musiałby mi pomóc - podpowiedzieć jak to wygląda, chyba gdzieś są zestawy pytań, zapytań do takiej wizyty?Jeśli nie znajdzie się ktoś bardziej doświadczony, to służę pomocą.

Posted

[quote name='cisowianka']Ja mieszkam niedaleko Radości, oczywiście mogłabym pomóc tylko ktoś musiałby mi pomóc - podpowiedzieć jak to wygląda, chyba gdzieś są zestawy pytań, zapytań do takiej wizyty?Jeśli nie znajdzie się ktoś bardziej doświadczony, to służę pomocą.[/QUOTE]
Moge wyslac ankietę z pytaniami.

Posted

Bemowo też mam po drodze, ale to chyba ta sama wizyta, o której pisze Sajlana ;) W każdym razie, gdybym się przydała - pisiać lub dzwonić proszę :)
Mmd - a nie mówiłam, że da się przyzwyczaić i oswoić?... ;)

Posted

[quote name='cisowianka']Dziękuję, ankietę już dostałam ;) Dzisiaj wpłaciłam też swoją majową deklarację.[/QUOTE]
Pewnie rano się znajdzie :) U mnie nic nie ginie, tylko mój tymczasowicz mnie pochłania no i lato - w lecie jestem ... odleciania ;)

[quote name='Nutusia']Bemowo też mam po drodze, ale to chyba ta sama wizyta, o której pisze Sajlana ;) W każdym razie, gdybym się przydała - pisiać lub dzwonić proszę :)
Mmd - a nie mówiłam, że da się przyzwyczaić i oswoić?... ;)[/QUOTE]
W szoku jestem, na ile da się, po prostu nie ten sam facet :) Ale mój Gucio jest naprawdę super :) Podbija seca maluszek ;)

[quote name='sceptiques']Dawno mnie tu nie było, ale chyba wkrótce będę zaglądać jeszcze rzadziej. Mam już niestety dość skrajności, w którą popadają niektórzy dogomaniacy.[/QUOTE]
Tak nie można. Kiedyś koleżanka powiedziała mi, że trzeba zawsze stanowić przeciwwgagę dla patologii - chodziło jej o co innego, ale idea jest ta sama :)

[quote name='storozak']Cioteczki chciałam wpłacić dla Baloniarek trochę grosza i albo pomroczność mnie ogarnęła albo nie wiem co, ale nr konta nie widzę....[/QUOTE]
Już wysyłam :)