majowa Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 moje szczury tez okresowo dostają ryja, konkretnie ryja niemytego np wczoraj o 2 w nocy zamelinowane paskudztwo pod łózkiem wylazło jak ja padłam i zdewastowało dwa kwiatki Quote
Macia Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 [quote name='mmd']Zdjęcia są na pewno tendencyjnie dobrane :D A mój mizianie ma w głębokim poważaniu, ten za to by szalał z piłką cały dzień. No i jeszcze lubi robić hałas, zabawkami albo swoim ryjem ;)[/QUOTE] Tak, oczywiście ;). Mam jeszcze sporo podobnych. I tak się dziwię, że Frajerka (wilczak) tylko raz się porządnie wkurzyła. Pierwsza rzecz, którą zrobiła Nanna po wejściu do domu po adopcji ze schroniska to warknięcie na Frajera, bo się do mnie zbliżyła. Później zajęła kanapę i to też jest jej własność. Następnie pokazała mi dlaczego wolę duże psy. Szła za mną po schodach i gdy się odwróciłam potknęłam się o nią i spadłam ze schodów. Nie no, ogólnie jest kochana i moja jedyna, ale czasem mogłaby odpuścić ;). Quote
mmd Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Jakbyś się potknęła o dużego to dalej byś leciała. Nie narzekaj. Quote
Macia Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Dalej się już nie dało ;). Spadłam z samej góry. Leciałam na tyle długo, że zdążyłam pomyśleć, że się zabiję, a jestem sama przez tydzień. Na szczęście się tylko trochę uszkodziłam. Za to charakter ma za 5 dużych psów. To ona w tej chwili rządzi pozostałymi. A przynajmniej tak jej się wydaje. Quote
necianeta89 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 [quote name='mmd']Jakbyś się potknęła o dużego to dalej byś leciała. Nie narzekaj.[/QUOTE] hahahaha, oplułam monitor, ja się wiecznie potykam o mojego szkraba wrednego, bo on ciemny i jak w nocy chce załączyć światło, zazwyczaj on stoi mi pod nogami i to ja sobie nabijam guzy ;) Quote
Igiełka Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 miła i wesoła tutaj atmosfera do tego można się pośmiać :evil_lol: Quote
kasumi Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 strasznie dawno mnie tu nie było, ale walczyłam z moim uzależnieniem od dogo.... -> UDAŁO SIĘ :) tzn. tak mi się wydaje, że już nie jestem uzależniona ;) przed padnięciem systemu miałam chyba milion nieodczytanych subskrypcji :D i nareszcie mam trochę więcej czasu na moje prywatne, realne życie, a nie tylko pieski w internecie ;) i tak jest mi głupio prosić o pomoc, bo nie było mnie kawał czasu, nagle się zjawiam i wołam o pomoc..... :( ale jestem niemal pół tysiąca pod kreską.... zamówiłam mojemu tymczasowi 60kg. karmy, mam nadzieję, że starczy na co najmniej pół roku... i jeszcze w niedziele "zostawiłam" u weta prawie 100zł..... 4 godziny siedziałam z Bubkiem (tymczasem) w lecznicy.... nie dość, ze kolejka, to czekałam, aż zejdzie kroplówka...... miała mieć robioną biopsję, ale na razie zrezygnowałam, poczekamy, poobserwujemy jak guzki, czy rosną..... (to może być, ale nie musi mastocytoma) także u mnie ciągle COŚ się dzieje..... czy mogłabym prosić o wsparcie 100zł na karmę ? co prawda już ją zamówiłam i Bubek jest w trakcie pożerania worka........... aha, dla pocieszenia dodam, że umieram.... mam katar :diabloti: Quote
ulvhedinn Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Ja widzę jednak pewien sens w wyciąganiu młodych, ładnych i w typie rasy psów- jeżeli schron nie robi strylek/kastracji i nie doplinuje kto psa bierze ;) lepiej zeby w takim wypadku pies przeszedł przez DT i został ciachnięty.... Poza tym przyszłam się pochwalić, bom szczęśliwa- Kra ma zdrowy pęcherz, wytłukliśmy bakterie i grzyby :) przy okazji czuje się tez zdrowo- co oznacza, że intensywnie domoluje świat..... Quote
zerduszko Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Gdyby to było takie piękne, że młode psy znajdują domy ze schronisk ot tak.... to schroniska byłyby puste. Ja tam biorę tylko młode i teoretycznie zdrowe, uroda rzecz względna. Mam kilka zł do oddania, najchętniej na sterylkę. Quote
Ellig Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [B]Szukamy z Nutusia klatki kenelowej takiej okolo 100 cm dlugosci/ 60 szerokosci dla Muszki po operacji.[/B] Quote
Ellig Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Kasumi ale ten Twoj Bubek ma apetyt. ile on je dziennie karmy:evil_lol: ? Quote
Ellig Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='zerduszko'] Mam kilka zł do oddania, najchętniej na sterylkę.[/QUOTE] Cudownie!!!!!!!!!!!!! Quote
Ellig Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='ulvhedinn'] Poza tym przyszłam się pochwalić, bom szczęśliwa- Kra ma zdrowy pęcherz, wytłukliśmy bakterie i grzyby :) przy okazji czuje się tez zdrowo- co oznacza, że intensywnie domoluje świat.....[/QUOTE] Gratuluje, tylko tak dalej:) Quote
Ellig Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='sajlana']co z wczorajszą PA na Filtrowej?[/QUOTE]Pytasz o wizyte dla Puni? Quote
sleepingbyday Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 oznajmiam państwu, że dyskusja, które psy są mądre,a które nie, nie ma najmniejszego sensu. i tak najwspanialszego, najmędrszego, najuroczszego egzemplarza nie macie - bo jest mój!!!!! mój! mój! mój! Quote
Ellig Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='sajlana']zgadza się :p małe,sliczne, jamnikowate :p[/QUOTE] Wczoraj miala umawiac sie na wizyte u p.Beaty z Filtrowej, _Goldenek2:) Mysle, ze wizyta na dniach sie odbedzie. Quote
sajlana Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 ja tak z ciekawości, bo mieszkam obok...mmd mnie wczoraj wtajemniczyła... Quote
Ellig Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='sajlana']ja tak z ciekawości, bo mieszkam obok...mmd mnie wczoraj wtajemniczyła...[/QUOTE] A widzisz:)Jeszcze nic nie wiem.... Quote
mmd Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='zerduszko']Gdyby to było takie piękne, że młode psy znajdują domy ze schronisk ot tak.... to schroniska byłyby puste. Ja tam biorę tylko młode i teoretycznie zdrowe, uroda rzecz względna. Mam kilka zł do oddania, najchętniej na sterylkę.[/QUOTE] Jeśli nie zjawi się nikt bardziej potrzebujący, to zbieramy na sterylkę Tuni, na razie mamy zero, będę robić bazarek dziś-jutro. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/216999-Krak%C3%B3w-Tunia-Mikrusek-kociaki-chory-kr%C3%B3li%C5%9B-Szukamy-domk%C3%B3w-wsparcia!Jest-nas-wi%C4%99cej!/page37[/url] [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/8809/tunia.jpg[/IMG] [quote name='sleepingbyday']oznajmiam państwu, że dyskusja, które psy są mądre,a które nie, nie ma najmniejszego sensu. i tak najwspanialszego, najmędrszego, najuroczszego egzemplarza nie macie - bo jest mój!!!!! mój! mój! mój![/QUOTE] Oczywiście Kargul, no nie? ;) [quote name='sajlana']ja tak z ciekawości, bo mieszkam obok...mmd mnie wczoraj wtajemniczyła...[/QUOTE] Szukałyśmy na wizytę PA dwutorowo :) Mamy więcej ślicznych piesków do kibicowania, link w moim podpisie do Puni i reszty :) Quote
sleepingbyday Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 na wesoło [IMG]http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/panika.jpg[/IMG] [IMG]http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/letssee.jpg[/IMG] Quote
Lili8522 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='sleepingbyday']na wesoło [IMG]http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/letssee.jpg[/IMG][/QUOTE] Ale się z tego uśmiałam... hahaha :shiny::shiny::shiny::diabloti: Quote
Ellig Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Zapraszamy na bazarek , na operacje Muszki. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225942-Aparat-cyfrowy-na-operacje-Muszki!Nowy-bazarek-Zapraszamy-[/url] Quote
sleepingbyday Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 no niezłe. to pierwsze jest raczej nie, ze śmieszne, tylko pokazuje, jak bardzo psiaki potrafią się przestraszyć naszej nieobecności. A teraz coś dla kocich ludzi: [IMG]http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/ewolucja.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts