Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obraczus87']Trzymam kciuki za Lisława :)[/QUOTE]

[quote name='Nutusia']SBD - kciuki za Lisława zaciśnięte do białości!!!!!
Soemo - w wolnej chwili - oby taka nastała - zajrzę.[/QUOTE]

przyda się, przyda. dwa lata juz u mnie siedzi, więc jak sie ta opcja pojawiła, to nogi mi zmiękły w kolanach.... ale oby, oby!

Posted

[quote name='Soema']Dziewczyny, jakbyście mogły zaglądnąć do MNIE na chwilę i poradzić co robić z psami, które znalazłam w weekend.. Będę wdzięczna.
Bo finansowo i czasowo coraz trudniej mi wszystko ogarnąć i potrzebuję uwag i rad.
Już zajrzałam, będę podrzucać no i czekam na kasę - może jakiś ochłap (finansowy, bo paczek już nie dają) rzucą na Święta ;)

Posted

[quote name='sleepingbyday']właśnie, mmd, byś na chwilkę została!
lisław ma szansę na dom, trzymaj kciuki... zobaczymy, jak będzie.

Potrzymam.

Macia, przyszła do mnie deklaracja od mtf zalesie. Wysłałam do Ciebie.
Miesiąc temu odesłałam Jej kasę, w tytule przelewu pisząc że jest nowe konto, numer itd. Ale to widać kolejny uparciuch :razz:
Spróbuję przez PW.

Posted

[quote name='Macia']Widocznie nie chce przelewać bezpośrednio do mnie ;). Nie może się pogodzić ze zmianą :eviltong:.
Przelew już zrobiony.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...................................

Posted

[quote name='Nikaragua']Przyszłam po prośbie... Sama nie mam tymczasów, ale Soema http://www.dogomania.pl/forum/threads/231596 ma ich ostatnio w nadmiarze.
Czy mogę prosić (jako deklarowiczka, i robiąca bazarki na Baloniarki) o dofinansowanie z puli baloniarkoowej, leczenia znalezionej przez nią suki i psiaka?
Tak, oczywiście, przeczytalam wątek i jestem jako obecny Prezes/zastepujacy Igiełkę/na tak.
O jaka konkretnie kwotę wnioskujesz Nikaragua?

Posted

[quote name='Macia']Ja się oczywiście zgadzam, na wątku psów też jestem, ale o jaką kwotę wnioskujesz?[/QUOTE]

[quote name='Ellig']Tak, oczywiście, przeczytalam wątek i jestem jako obecny Prezes/zastepujacy Igiełkę/na tak.
O jaka konkretnie kwotę wnioskujesz Nikaragua?[/QUOTE]

Macia pisałysmy razem:)

Posted

[quote name='Nikaragua']oj nie wiem.... 200zł?[/QUOTE]
OK, pomoc przyznana, bo juz masz 2 glosy zarzadu na tak:)

Teraz numer konta Soemy do Maci trzeba wyslac:)

Posted (edited)

[quote name='Ellig']OK, pomoc przyznana, bo juz masz 2 glosy zarzadu na tak:)

Teraz numer konta Soemy do Maci trzeba wyslac:)[/QUOTE]Bardzo , bardzo dziękuję,
wysyłam :)

nie wysłałam bo Macia ma pełną skrzynkę - wysłane

Edited by Nikaragua
Posted

[quote name='mmd']Potrzymam.

Macia, przyszła do mnie deklaracja od mtf zalesie. Wysłałam do Ciebie.
Miesiąc temu odesłałam Jej kasę, w tytule przelewu pisząc że jest nowe konto, numer itd. Ale to widać kolejny uparciuch :razz:
Spróbuję przez PW.

Ostatnio jak byłem w mieście Łodzi to tak mnie korciło aby wpaść na "zaległą" kawę. Ale rozsądek zwyciężył i.... pojechałem do domu.
Może to i dobrze..... :-)

TZmestudio